dåligt samvete

Det hände igen, bloggen har varit död under över en vecka, jag ber så mkt om ursäkt mina kära vänner! Blev mkt på en gång och jag prioriterade helt enkelt, that´s life. Var nog ingen som grät sig till söms på grund av den utlovade sammanfattningen ;).

Match idag i sollentuna, vi vann och jag spelade riktigt jävla bra!:) 724, tror nog att det är rekord på match. 157, 191, 183 och 191, grymt kul!

Imorn vid 10 är det derby, match mot dif, woho! Säger bara som cicci, they are going down ;)

gottgöring väntas ;)

Vet att det varit kass uppdatering men tänkte sätta mej ikväll efter träningen och gottgöra er genom och summera helgen och början på veckan... jag vet att ni kommer att sitta som klistrade vid era datorer och vänta ;)
Nu väntar den inspelade handbolls matchen och sedan träning, puss hey

tungt huvud... hehe

Sorry för den kassa uppdateringen men mitt huvud är lite lätt tungt efter gårdagen;) tänkte i alla fall bjussa på dagens roliga historia innan jag stupar i säng...

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.
- Mannen hade längre ledighet och åkte ner en dag i förväg.
- När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade dator, och beslutade skicka ett mejl till hustrun.
- Han missade dock en bokstav i namnet.
- Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just kommit hem från sin makes begravning, som skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.
- Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen:
- Till: Min älskade hustru
- Rubrik: Jag har kommit fram
- Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig.
- De har datorer här numera, och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära.
- Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon.
- Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min.
- PS: Det är verkligen hett här nere.

godnatt!


godernatter

Nyss hemkommen efter en kul men ganska så lugn utekväll. Har match imorn vid två-tiden så det är bara att gå och sussa, godernatter :)


historia 3

Lärarinnan frågar barnen
Lärarinnan ställer frågor till barnen.
- Vad är det som har fyra ben, är brunt och lever i skogen?
- Älgen, svarar Elsa.
- Rätt tänkt, säger lärarinnan, men det kunde också vara ett rådjur.
- Vad är grönt och hoppar i gräset?
- Gräshoppa, svarar Ulla.
- Rätt tänkt, men det kunde vara en groda också.
Då ställer Gösta en fråga till lärarinnan.
- Vad är det som är stort och hårt när fröken stoppar det i munnen,
liten och mjuk när den tas ut?
Lärarinnan ger Gösta en örfil, men han fortsätter.
- Rätt tänkt, men det kunde vara tuggummi också.


utgång ikväll med ariel ;D haha


Feeder

En av favoriterna, den människan vet vad han håller på med ;D


9-10 :D

Åkte till hallen vid 11(dödstrött) och spelade lite med familjen igen, jag och papa vann idag också så nu är vi förbi, yey ;D Spelade inte lika bra som igår men hade i alla fall ett snitt  på 164,5 så jag är nöjd:)

Tänkte försöka göra några matte tal nu...


Klockren ;D

Under förra sommarlovet så underhöll jag och cicci varandra under nätterna via msn. Vårna huvudsysselsättning var roliga historier, hehe. Har kollat igenom alla nu och bestämt mej för att ni mina kära läsare ska få ta del av våran underbara humor. Dom är så underbara! Så här är den nu, roliga historien 2 (den första var den med blondinen och pusslet, haha)

Lilla Fredrik gick i småskolan och en dag frågade fröken vad deras pappor jobbade med. De vanliga svaren dök upp: polis, advokat, brandman, revisor, läkare osv. Men Fredde som vanligtvis var den mest aktive och brukade hålla låda jämt, satt tyst. Detta tyckte fröken var konstigt och frågade därför Fredrik om inte han också skulle berätta för klassen vad hans pappa jobbar med. - Min farsa är erotisk dansare på en gaypubb. Där tar han av sig alla kläderna, och dansar näck framför en massa män som betalar honom för det. Och de som betalar riktigt bra följer han med hem och så får de sätta på honom. Fröken blev mycket förskräckt över detta och tog med Fredde ut i korridoren medan de andra barnen fick sitta för sig själva och rita. - Är detta verkligen sanning, Fredrik? - Näee, svarade Fredrik skamset, men farsan spelar fotboll i Djurgården och det e så jävla pinsamt...

Hahahaha, behöver jag tillägga att jag är bajare ? ;D haha


9-9

Imorse när jag tittade på termometern innan jag klädde mej så stod det att det var 10 grader. Vad jag missade var att det var 10 minus grader, hehe, smidig som man är. Behöver jag säga att jag frös lite när jag gick hem?

Känner mej hyfsat frisk nu så jag drog med papa och simmade och badade bubbelpool i huddingehallen. Riktigt skönt måste jag säga efter all denna vila. Sen hem och käka, mysmat med familjen. Hade inga speciella planer inför kvällen förutom att titta på sprinten och let´s dance så vi drog och bowlade i stället. Jag spelade riktigt bra och jag och pappa utklassade mamma och linus, haha. Så nu står det 9-9 snart är vi förbi ;) Hade i alla fall ett snitt på 177, najsan brajsan säger jag om det !

När jag kom hem checkade jag direkt reprisen av sprinten, riktigt najs må jag säga! Emil Jönsson blev etta i finalen och anna olsson kom trea i damernas, dom är på g! Dock tror jag inte som alla andra att Mattias Fredriksson kommer att komma tillbaka, nej han har gjort sitt och inte presterat bra alls på någon av de senaste tävlingarna.


fail

I brist på ideer till text så kommer här en liten bild :)


hahahahaha ;D misslyckade liv

Lyckade återupplivningsförsök ;)

Efter en lång och segdragen var det bara att traska hem i kylan. Orkade inte stå och vänta på bussen i en kvart så jag gick hem. Behöver jag berätta hur mycket jag frös, nej jag tänkte väll det. Man kan väll säga att till skillnad mot grodan så lyckades mina återupplivningsförsök och jag lever nu, efter att mina lår tinat från sin djupfrysta situation vill säga.


Lek inte med döden

Sofia dog idag, det var inte rätt, hon förkänade ett långt och lyckligt liv!
Nejmen skämt åsido, Sofia var en groda som min bästa vän ia döpt efter mej(ja hon har ett fantasirikt liv!;)) Men nu är det tragiska att grodan har dött, rip.

klassikern

En blondin ropade på sin pojkvän:
- Kan du komma och hjälpa mig med ett pussel, jag kommer inte på hur jag skall börja.
Pojkvännen svarade:
- Vad skall pusslet bli?
Blondinen svarade:
- Enligt bilden på kartongen skall det bli en tiger.
Hon visar honom pusslet, utspritt över bordet.
Han studerar pusslet och tittar en stund på kartongen och vänder sig mot henne.
- För det första, vi kommer aldrig att kunna sätta ihop det här till en tiger, för det andra så tycker jag att vi skall lägga tillbaka alla Kelloggs Frosties i kartongen

godernatt folks

testing testing

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/488649/sschnyggve?claim=d95nu4xfa7k">Följ min blogg med bloglovin</a>

halvt dött bowlande visade sig fungera utmärkt !

Imorse åkte för en gångs skull far min samtidigt som mej hemifrån. Så istället för att promenera från och till bussen så fick jag skjuts, stekigt värre. Som konsekvens till detta så fick jag sitta och vänta på idrotten i en halv timme, men det är smällar man får ta. Tanken var att jag inte skulle vara med på idrotten idag eftersom att jag för en gångs skull skulle vänta ut sjukdommen innan jag börjar träna igen... Men som ni kanske förstår så idrottsgalen som jag är och ojämna par som det var så var det bara att hänka, boxning, fast jag höll mest padsen för att inte ta ut mej. Fick i alla fall Ingeborg som partner :) Den människan är rolig!

Underbart soft dag idag eftersom att vi alltid slutar 13:40 på onsdagar om vi skippar rasten på matten:) Drog hem till farmor och farfar eftersom att jag smidigt nog glömt nycklarna hemma, en poäng till mej! Drack lite julmust och tog en promenad med hunden :) sen lånade jag farmors säng och slaggade tills far min kom och käkade :)

Sen träning, djurgården var ojämna par så jag sparrade 5 serier med dom, 168 i snitt så jag är nöjd. Med tanke på alla dessa 9or jag hade! I serie 4 hade jag en strike resten 9or, haha, så kan det gå!

stabbing the drama

Jag har kanske ändrat mej lite om att jag hade nästan samma musiksmak som förr, precis efter blandskivan satte jag på soilwork med stabbing the drama, hehe. Bara det säger allt, haha. Blev en ganska så dramatisk skilldnad där. Fast jag gillar ju allt så man kan väll säga att min smak har breddats :) najs.

Imorn är en ganska soft dag, har både idrott och musik, favoriterna :) eller nja, kanske inte musk längre, fast det beror ju mest på läraren... men ändå slappt:) kan ju alltid hoppas på att anna är sjuk idag också så vi slipper geon(ja, jag är en sådan där elev som inte vill lära mej något, bara gå ut gymnasiet med högsta betyg..., om det nu är möjligt ?)

Tänkte avsluta med att citera en gammal vän, evy.
"en del lektioner går man ut ifrån med samma kunskaper som när man kom in"

gammal musik <3

En lång håltimme idag mitt på dagen igen så det blev huddinge centrum och donken. Man måste ta vara på de få håltimmar man får ;D Fast jag har nog inte råd med fler håltimmar den här månaden, hehe. Åkte i allafall till träningen idag, var lite tävling mot föräldrarna och självklart så åkte dom på stryk. Tur var väll det ;)

Sitter här och pluggar lite matte, hare faktiskt ganska så mysigt. Till skilldnad mot alla andra så tycker jag faktiskt inte att matte är världens tråkigaste ämne. Det är ju också ett klart plus att man kan lyssna på hög musik till utan att störas:) Rotade fram en gammal bland-cd som jag själv mixtrat ihop någon gång för många år sen och jag måste ju säga att jag hade grym musiksmak redan då ;D Har inte förändrats så värst mycket, kanske lite mer tunga grejer och mindre som går att sjunga till. Dock gillar jag fortfarande de sjungbara eftersom att jag älskar att sjunga och har gjort det hela mitt liv:) Har till och med saknat många av låtarna på skivan, någon halv smörlåt här och där är tydligen inte fel :)

Nej, tillbaka till diagrammen, tuddillou


"dagens"

Idag har jag intagit pelle svenssons kropp(hehe) och drivit och skämtat hejdlöst känns det som! Jag måste gå och lägga mej nu men först så är det något jag måste göra! Måste erkänna att jag är så otroligt stolt över min fint formulerade mening som jag skickade till Ariel och Linnea idag efter mina två ridpass. Okej var beredda för here it comes ;D

"Rid aldrig i spetstrosor, det är som att ha ett rivjärn i arslet."

jag borde bli poet !

oerhört bra !

Tänkte bara lämna en snabb upplysning om att det går jättebra att plugga i grupprum som folk använder som dr phil rum... Är verkligen jättelätt att konsentrera sig, verkligen lysande.


Special-idrott

Försökte blinka lite med kennet så att jag skulle slippa vänta på idrotten i tre och en halv timme men icke sa nicke, de var mej en svårflörtat människa ;) Så nu sitter jag här, "bara" 48 min kvar nu, hehe.

Vi skulle tydligen gå igenom hur långt vi hade kommit med vårat grupp-arbete, hehe... Det känns ju bra att jag och viktor har börjat, not. Hade kunnat börjat nu men har inte pappret med vad som ska vara med, smidigare än vanligt, en poäng till mej. Ska försöka ändå, se you later

ULS- flumkursen numero uno !

Så... Nu har vi alltså börjat på den första beteende kursen. Utveckling och livs socialisation. Känns som en ganska slapp och flummig kurs, men hey, inte mej emot med en lite mindre ansträngande kurs ;D

Vi skulle tydligen börja med något grupparbete om olika teoretiker, me and my friends valde winnecott... funderade starkt på att välja någon som hette homburger... behöver jag förklara att vi valde person helt efter namnet ;) Nejmen vi är i alla fall 6 stycken i min grupp och 4 av oss jobbar för tillfället, hehe.

Har fått reda på att vi inte har geon idag :DDD så de blir sandys till lunch, halleluja!
Det betyder dock att jag har tre och en halv timmes lunch, visst för att jag äter långsamt men inte såå :P
nej nu har vi samhälle, tudillo

lovely

Såg nyss på mysfilm, haha.
A lot like love, fysatan vilken underbar kärleks film, kan inte rå för det men jag sitter bara och flinar hela tiden (eller ja, i dom goda stunderna). haha :)


Nejmen nu ska jag ta en dusch och sen kuckilura och ladda upp dom tomma batterierna inför skolveckan !

hehe

Har precis rallystartat matte pluggadet efter all sport, haha. Men vafan, va späckat på tvn idag, slamom, både dam och herr(det är ju två åk också haha), skidkytte masstart både dam och herr. Han knappt gå på toaletten mellan dramatiken, haha. I skidskyttet blev det i alla fall två pallplatser, Jonsson kom trea efter rysligt bra stående skjutning och Bergman kom två efter en ännu rysligare spurt mot björndalen, kan säga att jag hoppade lite lätt i soffan... haha.

Det är praktiskt de här med matchlediga söndagar, man behöver bara gå upp ur sängen och tada, färdig. Har fortfarande sovtröjan på mej och håret är för tillfället en mycket sexig frilla, eh not.

Att hålla på med diagram är lätt men det tar en sån jävla tid att rita upp och trixa...

Särskrivning mina vänner särskrivning

På öppen begäran från min kloka vän Linnea så kommer här några exempel på särskrivning ur min svenskabok. Vi fann trötta som vi var dessa exempel väldigt roande, och även nu utan trötthet som inverkan så är dom sköna :D (vi är kända för våran lättroade humor)

-sjuk gymnastik kl. 13 idag
-djupfryst kyckling lever
-glad packad räkmacka
-kom och köp en skum tomte

Sedan fanns även exempel på hur tokiga missförstånd det kan uppstå... haha
-Vid bardisken satt en lång hårig flicka. "hur såg den stackarn ut?"
-Pappa fick en rak apparat i julklapp. "finns det även böjda apparater?"
-Här serveras inte snabb mat. "på den restaurangen får man inte ha bråttom"


Vissa mindre roliga än andra men ändå stört roliga när man sitter med Linnea bredvid sej :)


I believe I can

Matten gick ju inte så där överdrivet bra, men jag jobbade i alla fall nästan 4 sidor 0:) Som vanligt så är det väldigt svårt, näst intill omöjligt faktiskt, att sitta här och plugga när det är först storslalom både herrar och damer och sedan skidskytte herrar sprint... Man kan sammanfatta det hela, där rök min pluggadag.

the family kom hem vid 7  tiden från match som både far och bror spelat så vi tog en promenad ner till pizzerian i tullinge centrum, woho, eh not, hahaha.
nej nu ska jag ta och nysa hundrafemtioelvatusen gånger och sedan sussa, tuddilou

Som det snille jag är...

Känner att jag kanske har låtit matten komma lite i skymundan, lite för mycket kanske, möjligtvis, hehe. Nejmen har inte blivit mkt gjort på dom senaste lektionerna, inte innan lovet heller. Istället har jag kört med min klassiker "gör det sen", så nu sitter jag i klistret, har därför ca20 sidor till dit man ska ligga, yey. I och försej så är det nästan bara tal på varannan sida men man känner sig ju ändå väldigt effektiv! Har gjort en sida nu i alla fall ;)

saknar matten med thomas, klockrenaste skämten på denna lilla papperslapp :D


värme, ja tack!

Skulle ju inte sitta helt fel ;D


"hej, jag heter Emma" ;D

Nu är jag levande igen... haha
Nejmen igår natt så sov jag jätte oroligt och vaknade flera gånger och på morgonen så var jag jätte förskyld plus att jag var magsjuk och spydde. Jag vet att ni ville veta otroligt mkt, tacka mej för att jag besparar er detaljerna ;D. Jag var i alla fall helt slut och låg mest i sängen och kallsvettades och svimmade två gånger i duschen, hehe.

Idag mår jag i alla fall mkt bättre, var till och med me på magnus träningen men det gick ju inte överdrivet bra, levande lik varning över mej där...

tänkte bara avsluta med att säga "hej, jag heter Emma" ;D (internskämt)

godernatter

Jag känner att det går bra för mej att vända tillbaka dygnen, verkligen jätte bra...

Och cizzie till din glädje så kan jag berätta att ,om du inte har märkt det ännu, att jag är tillbaka :) så nu måste jag langa en gammal bild för att känna mej riktigt hemma ;Djag vet att bloggvärlden har saknat mej...

familjekamp

Spelade bowling med the family och nu står det 9-8 till mamma och linus i totalen, jag och pappa torskade mot dom i dom 5 serierna med 7 jävla små poäng, riktigt irriterande :P

Sen åkte vi hem och käkade och senare under dagen skulle jag till träningen. Eftersom att det var första träningen sen ligauppehållet så skulle föräldrarna vara med och så skulle vi leka lite.... Som vanligt så får familjen pettersson det lite bråttom men när vi närmar oss hallen så smsar jag cicci och frågar om hon ska komma, och nej. Träningen började visst inte förens nästa vecka... så då hade jag alltså släpat ut hela familjen i snövädret och skällt på dom för att vi var sena och sen så var det inte ens rätt dag, bra där fia, mkt bra!

Tänkte bara upplysa dom som vill om att guitar hero är ett väldigt beroendeframkallande spel och det bör ej köpas av fröräldrar som fortfarande vill umgås med sina barn, hehe, jag äger :)

klena

Är sjukt trött idag, ögonlocken faller igen men jag vet att om jag går och lägger mej nu så kommer jag att vakna vid nio-tiden i kväll och inte kunna somna om... Så det är bara att hålla ut. Ska nog försöka att gå upp i tid imorn så att man kanske kan lyckas vända tillbaka dygnet lite, hehe.

I natt tittade jag i alla fall på hockeyn, det är helt stört hur hur makt Canada har. Helt sjukt och sorgligt att man vill vinna till varje pris och tar till elaka metoder. Jag är själv en kass förlorare men man sitter fan inte och buar när en viss spelare får pucken bara för att ens egen spelare har tacklat denne på ett oschyst sätt... Och hur kan man anklaga Markström (målvakten) för filmning?! Han blev ju fan överåkt och fälld hela tiden! gå och dö. Men vad som är ännu sorgligare är att domarna inte vågar stå upp, snack om att dom föll för trycket och pressen från fansen, så jävla klena.

kanske spelade canada bättre hockey ... men det var fan inte ofta dom spelade hockey. mest så åkte dom på sveriges målvakt.


På morgonen så skulle farmor och farfar komma och käka och fira papa lite... vaknade när dom knackade på dörren vid 10 så det blev ingen najs sovmorgon  direkt ;). Behöver jag tilllägga att jag var väääldigt trevlig på morgonen? 

guds bästa barn

Jag känner mej sjukt demprimerad och ensam...
Är rastlös och ingen av vännerna vill leka med mej...
Att skolan börjar snart är väll ingeting jag ser fram emot heller...

Känner mej glömd av de äldre vännerna, jag orkar inte vara den som alltid hör av mej och försöker att fixa så att vi kan ses men aldrig någon hör av sej till, jag har försökt men nu orkar jag fan inte längre. Jag förstår att man i vissa delar av livet har mkt för sej och det är inte det som stör mej. Det som sårar är att känna sig bortglömd, ett sms tar högst 3 minuter att skriva är jag inte värd det? Det är som om jag inte känner er längre. Jag vet inte vad som händer i era liv och det känns läskigt, det har ju alltid varit vi.

Nu ska jag gå och titta på någon rulle, ensam...

RSS 2.0