Gävle

Igårkväll var det masters i gävle så vad var bättre än att spendera kvällen där? ;). Jag som har spelat otroligt ojämt och inte så värst bra lyckades verkligen jättebra och det var ruggigt kul! Låg femma när jag åkte därifrån inatt men nu är jag nerpetad och kommer troligtvis att hamna precis utanför finalplats, men jag är supernöjd ändå.

Nu är även pappa och linus back home från kroatien:)

happyface

Kvällen borde kanske ha spenderats pluggandes men på det är träning som vanligt som gäller, inser dock att jag kommer att faila rejält imorn på provet med det är smällar man får ta. Och nu när jag sitter här så kommer jag på att jag måste skriva en labbraport som ska in imorn också, kul. Not. Jaja, det är väll bara att bita i det sura äpplet och sätta igång.

Föresten så tänker jag för mkt just nu gott folk, skulle verkligen behöva stänga av vissa tankar för tillfället för de gör bara livet surare...

-

Ikväll blir det mys med mamma:)
Vi har hyrt filmer och ska mumsa på räkor så de blir topp!

Cheerleading när den är som bäst! ;)

Filmen gjorde min dag marre, tack för din smidighet, slutar aldrig skratta åt detta!
Go Blue!


Äntligen helg!

Underbart med fredag idag! Vaknade faktiskt upp utan att vara levande död imorse, ännu bättre blev det i skolan när alla hade träningsverk, alla gick lite annorlunda och konstigt och hade tydligen problem att få på sig kläderna imorse, haha. Kändes härligt att jag bara kände av i benen att jag sprungit och absolut inte hade ont och att de inte var värre, skönt att träning ger resultat;).

Snart blir det till att sleva i sig lite käk innan de är dags för att åka till stallet. Känner att jag har lite för mycket att göra för tillfället men de kommer och går. Sista middagen med the family innan bror och pappa drar till kroatien med gubbarna och seglar, lite lätt avis måste jag erkänna!


Orienteringen

Det gick ändå helt okej, trots att jag var förbannad när jag väl kom fram! Haha. Kenneth, idrottsläraren tittade på mej med oroad blick när jag kom från bussen "ta några djupa andetag och tänk lite positiva tankar så kan du köra järnet sen". Haha, man kan ju säga att han vet hur jag är.

Jag och Ariel valde i alla fall den svåra banan och efter att sedan letat efter ettan i en kvart började vi fundera om vi gjort rätt val... Men det blev bättre och bättre och vi höll sammanlagt på med de 12 kontrollerna i 1:48 så vi var väll någonstans i mitten av fältet. Sen var det bara till att vandra hem!


Ett inlägg fyllt med positiva tankar!

Idag är det orienteringsdag uppe på lida, alla skulle ta 09:08 bussen från centrum och skolan hade beställt extra bussar. Vad händer?

Inga
extrabussar så långt ögat kan och den ordinare bussen var för full för att stanna på min station. Ringer linnea och hon har fortfarande inte sett röken av någon extra buss, så jag vandrar hemmåt för nästa buss som går hela vägen till lida går inte förens 10:17. När jag precis kommit innanför dörren ringer hon och extrabussen har finally dygt upp. Jag vänder på klacken och promenerar irriterat( jag skulle till och med vilja kalla det aggresivt) tillbaka till bussstationshelvetet. Då ringer hon igen och berättar att extrabussen inte tänker köra samma väg, dvs. den kommer inte att åka förbi min station.  Vandrar då hemmåt med förbannade steg, hantverkarna tittar konstigt på mej när jag går förbi dom för fjärde gången under 25minuter...

Om ni undrar så är jag inte bitter, inte alls!
Happyface

-

Var länge sedan sist, ett kärt återseende med denna serie!


Ariels dag:)

Idag fyllde Ariel år så på kvällningen bar det av till restaurang och god mat.
"jag vill inte ha tre små rätter, jag vill ha tre stora".
Lyckad kväll <3


kalas

Mormor hade 70års kalas idag, le och var glad!


det var braJag dööör av garv, hahahahahahah xD. Bäst i år!


Inte alls mys!

Har varit och fixat i lokalen inför mormors kalas imorgon. Blev riktigt fint:). Sen ringde tydligen pappa och linus till mamma och sa att dom kirrade mat och att vi skulle åka och spela bowling. När jag kom hem sen så förväntade jag mig en god fredagsmiddag och vad får jag? Jo, gott folk jag får.... *Trumvirvel* BLODPUDDING. Absolut inte vad jag klassar till fredagsmiddag!

Jagnförväntade mej god mat och att slappa i soffan för första gången den här veckan, är det för mycket begärt?

This face again

Det här är underhållning!You´ll never se... This face again!

kudden

Mina ben känns som överkokt spagetti efter joggingturen hem efter ridningen på 8,4km. Prima skinka! Nu ser kudden och övriga sängen väldigt lockande ut så jag ska dyka ner bland alla täcken och kuddar.

Das lock och Das stol. gott folk


Tänd ett ljus och glo på det i 10 minuter. Händer det något? NEJ!

Labbrapporten är avklarad och jag är inte ett dugg klokare, meningslöst om du frågar mig. Ska snart rulla i säng efter en helt okej dag. Var nere vid skolan och sprang rundan vi ska ha konditionstest på, fick betydligt bättre tid än förra året men än är det 17 sekunder för mkt för min del. Sen har jag och bror spelat badminton och det var svinjämt! Men han vann tillslut med 4-3 i sett, sjukt irriterande. Men vadå, jag är väll inte dålig förlorare? haha, tävlingsmänniskan personifierad here I am.

Godnatter gott folk.

Biomys

Hade som sagt dubbelmatch idag uppe på bowl-o-rama. Första matchen var katastrof för min del men vi vann ändå överlägset över de haltande tanterna. Sen blev det till att vakna upp för att krossa AIK, var en grymt rolig match och även jag hittade ett bra lir, riktigt roligt :). Har precis duschat och nu bär det snart av till heron med jessica för att gå på bio, me like!

Fredag

Det lutar mot att kvällen kommer att spenderas sovandes i sängen snart. Har dubbelmatch imorn varav en mot AIK så de blir lite laddat derby, kross! I övrigt så känner jag mej lite deppig och seg men sådant är väll livet antar jag.

Degig pöl

För att citera mig själv, såhär kände jag i måndags morgon och såhär kommer jag defenetivt att känna imorgon klockan 8:10 med Monika hållandes i en sövande Svenskalektion.
"Jag vill bara lägga mig ner på marken och smälta ihop till en degig liten pöl."

RSS 2.0