Socialt understimulerad

Idag märktes tydligt hur socialt understimulerad jag varit här hemma i min ensamhet. Har haft tvn som bästa vän i exakt en vecka så det var faktiskt believe it or not underbart att komma till skolan! Kanske inte för skolan sådär jättemycket men för mina fina vänner. Jag är dessutom en människa som inte klarar av att gå hemma och göra ingenting allt för länge, blir dödligt irriterad och rastlös. Därför var det faktiskt okej, till och med ett smärtfritt läxförhör avklarat! Måste säga att jag verkligen gillar vår rättskunskapslärare, har nog om jag ska vara ärlig haft någon fördom om henne att hon skulle vara en "surkärring"... Men nu när jag har haft två lektioner med henne så kan jag tala om att jag tycker hon är en störtskön dam! Härligt när man blir bevisad fel om sådana fördomar! :)

Men tillbaka till min sociala understimulans... Vad än någon sa idag så satt jag och fnissade eller asgarvade! Haha, helt sjukt! Behövde inte ens innehålla en gnutta humor och endå så satt jag och asgarvade! Lyckades dra med Linnea också och då var de inte svårt att skratta åt ingenting, plättlätt! Att inte skratta på en vecka är fan inte nyttigt! Känner dock att jag är på väg tillbaka till verkligheten igen, skönt!

Ska nog pallra iväg mig till träningen ikväll också. Ska absolut inte träna hela passet eftersom att jag fortfarande är förskyld, har ont i halsen och har lock för båda öronen... Har jag föresten sagt att allt jag hör hör jag två gånger. Haha, sanslöst! En gång i orginal och sen ett ögonblick efter lite lagom sådär så hör jag allt igen, men den här gången låter det som om de är en alien som säger de, haha! Jag menar allvar, låter som ET sitter på min högra axel och tolkar, börjar bli trött på den jävlen nu! Dessutom hör jag ett litet tinnitusstjut hela tiden. Örat har stått pall för ett jäkla tryck så det är inte så underligt. Hoppas att det försvinner snart bara. Tillbaka till träningstankarna: Får se, men jag tror inte att jag kan hålla mig ifrån att rulla lite klot i alla fall. Är rätt sugen på att testa mina renoverade omborrade och mitt nya klot! Men bara nått slag för jag blir svettig bara av att gå till bussen, hehe. Kanske borde göra bäst i att stanna hemma så slipper jag frestelsen;)
Nejmen äsch, lite bowling kan väll ändå inte skada! Känner dessutom att jag vill träffa mina kära bowlingvänner och samtala lite, som sagt, min sociala understimulans finner inga gränser!


Fräsarsockor!

Såhär har jag spenderat mina dagar sedan i tisdags, fötterna istoppade i ett par gigantiska babyblå raggsockor som farmor stickat, mysiga som få! Till er sorg ska dock nämnas att de inte är så charmigt som de låter, till dessa underverk har jag nämligen sprungit runt i en gigantisk t-shirt som det står "Jag gör mål" på, fyfan vilken jävla partydress... Som pricken över i:et håret i en tofs mitt på skallen. Så nej gott folk, det är inte vanligtvis såhär jag ser ut när jag scorar, även om tröjan hävdar det!


Idag har jag dessutom begravt mig i skolböcker, känner att jag missat galet mycket nu när jag varit borta från skolan i fyra dagar! Imorn är de förhör på rättskunskapen och jag har bara varit på en av två lektioner så jag har suttit och antecknat för glatta livet här hemma i min sexiga outfit! Har även terroriserat linus och tvingat honom att hjälpa mej med matten, tack broder för att du finns, vad skulle jag annars göra! Filosofin har jag inte hunnit med idag, har bara slängt några argsinta blickar i riktning mot den, får ta tag i den imorn helt enkelt! Hoppas verkligen att jag mår bättre då så att jag kan dra på träningen och rulla lite klot också, är taggad som fan! Som ni märker är jag redan (lite) uppeldad över allt som ska göras överallt men det blir nog bra sen när jag blir frisk och får komma igång med livet igen! Nu tack.
Deprimerande är vad de är!

Guds helande?

Nu ställer jag mig frågan: Varför sa jag till mamma att hon inte behövde vattna blommorna på mitt rum och att jag kunde göra det själv? Såhär i efterhand undrar jag dock ännu mer varför jag sen inte vattnade dem på två veckor... Roserna ser lite(hehe) uttorkade och döda ut...

BRUTALT

Mitt i Paradisefinalen när jag sitter och skakar av spänning så laggar klippet på tv6 hemsida och det står:
"Ett fel uppstod vid försök att ansluta till serven"

Tack så mycket!

Kärlek till folket!

Ida Ingrid Linnea Bäckström Rams. Efter att ha känt dej i åtta år har jag inte bara lärt mig alla dina namn utan även ordningen på dem(kom inte och säg att de är fel nu för då blir jag ruggans besviken!)! Jag vet till och med vilket datum du fyller år och som du vet så är det inte många förunnat! Jag vill bara att du ska veta hur tacksam jag är över att du står ut med mig i alla stunder. Som våran älskade lärare Anna sa så är vi som ett gift par, vi finns för att dela både glädje och sorger i livet. Och med dej delar jag allt, allt som jag någonsin talar om vet du! När jag började skriva de här så tänkte jag mest göra ett roligt inlägg om hur sjuka grejer vi skriver till varandra och du ska veta att de bara är du som får dessa totalt sinnessjuka sms av mig. Alla andra får nöja sig med detaljlösa fragment, smulorna av själva kakan. Nu ska ni andra inte vara ledsna, ni missar egentligen inget med faktarikt värde, däremot missar ni störda grejer. Saker som jag och linnea knappt utvecklat till en tanke skruvas om och skickas via SMS. Jag är brutalt glad över hur kul jag kan ha åt de vi skriver för allvarligt talat så kan de göra en så dålig dag otroligt mycket bättre! Tänk att ett enda stört och äckligt sms kan få en att le även när det är som tyngst! Vad skulle jag göra utan dej älskade vän? Vem skulle jag annars SMS-bomba när jag är sjuk?!

Här följer några smakprov på våra kloka och givande samtal, bara från min sida då jag varit rastlös, sjuk och aggresiv de senaste dagarna...
""Mentol Plus, uppfriskande hyperton saltlösning vid nästäppa" Uppfriskningen kan jag verkligen hålla med om, tårarna sprutar ur ögonen men nästäppan lämnas oberörd! Kul att vi inte har någon nässprej hemma"!!!

""behandligen kan upprepas vid behöv" jasså, de säger ni! Ja jag råkar ha ett jävla behov av att kunna andas!"

"Nu skulle jag ringa igen... Har väntat i tio minuter och i början sa dom 10-20 minuters väntetid och nu säger de helt plötsligt 20-30 minuter... Vart fan tog logiken vägen? Blir väntetiden längre ju längre jag väntar?:)"

"Väck mig om min hjärna rinner ut genom något av mina sju ansiktshål. Ja du läste rätt. Sju jävla hål, ögonen är nämligen på väg att ploppa ur, fifan!"

Kärlek till Linnea och er andra, godnatt gott folk! <3


Ruggans panndunk

Min hjärna håller just nu på att komprimeras och tryckas ihop till noll, nada, inget!!! Har sån ruggans panndunk att jag inte vet vart fan jag ska ta vägen! Huah! Det enda positiva idag är att jag tro det eller ej har beställt Iphone 4 :D! Känns helt galet men det är sant!
Nu PARADISE!!!

Serious business

Nu äre fucking allvar gott folk! Det är finalvecka på PARADISE!!! WIHOOO!!! Haha, så brutalt löjligt men jag älskar't, haha! Till min stora besvikelse så kunde inte mitt rutinsjukschema följas idag. Det har varit likt följande de senaste dagarna:
19:00 -> 20:00 Biggest looser
20:00 -> 21:30 Fångarna på fortet
21:30 -> 22:00 Time out
Men idag så skar det sig redan vid åttatiden då det visade sig att de andra inte gick på tv idag, what ? Så kan dom ju inte göra bara sådär! Men som tur var så gick ett nytt tjockisprogram som var riktigt bra som jag tittade på och som ni kanske föstår så är det paradise hotel som gäller till fullo nu!

Men det är inte för intet som mitt liv varit innehållslöst sen i tisdags morgon. Nejdå, ni behöver inte oroa er om att jag har blivit en asocial och lat människa. Har nämligen varit sjuk och det suger, buhu! Nu ska jag gå och knarka halstabletter och snyta mig, mysigt va! Tänkte dela med mig av lite vidrig info när de gäller snor men till och med linnea kände att det blev lite to much information när jag upplyste henne via sms härom dagen så jag anser att de inte riktigt är dags för delamedmigstuden till er andra. Hehe, vill inte att ni ska spy på era tangentbord eller drömma snor(loske(ledtråd;)))drömmar. Haha, Natti!

Kraftansträngning

Idag har vi sprungit runt som yra höns och fixat de sista här hemma i huset innan det var dags för visning. Måste säga att jag är riktigt stolt över vårat fina hus och dom som köper de gör verkligen sig själva en tjänst!

Jag har bäddat sängen idag... Med ett för stort överkast dessutom... Det tog mig lite mer än 10 minuter... Nu flyr jag hemmet och slaggar hos pappa ikväll och imorn eftersom att de ska vara visning både imorn och på tisdag och jag orkar tamejfan inte bädda om sängfan en ända gång till! Men fint blev det allt! Skam den som ger sig, tävlingsmänniska som man är!


Efterrätt...

Sötnosarna från kalset (:Jönsson

Liten småsleten idag men de vare värt! Hade jättekul igår ute på krogen!
Älskar klippet! Den ända vi ogillar är ju egentligen daniel, jävla blatte. Eller ja, han är ju inte så mörk. Jönsson... Visst låter de lite danskt ? 


The differense

Skillnaden mellan en bra och dålig dag... Se själv om ni kan se vilken av bilderna jag trivs bäst i... Den i sommras i poolen eller imorse med ångest!
Heavy

Det händer väldigt sällan att jag får mig en funderare över när jag ser människors statusuppdateringar på face. Men en del människor är ju bara för sorgliga. Jag tänker inte nämna vad de gällde eller namn men vissa saker skriver man helt enkelt om. Jag struntar blankt i om människor skriver ointressanta saker men när de går över till personliga och privata saker som jag tycker att man ska hålla för sig själv och sina närmsta och inte hela facebookvärlden så tycker jag att de känns lite brutalt. Det blir lite "titta här se på mig" effekten som jag kallar den. Attention whore!

Nu sitter jag i alla fall här och har gjort nada senaste timmen. Har varit dödstrött tidigare idag men nu är jag bara seg men funtar ändå på att gå och slagga. Idag har jag i alla fall varit i pappas radhus och flyttstädat in oss! Jag vet inte om jag har skrivit om det över huvud taget här men mina kära päron håller på att separera. Så idag fick pappa tillgång till radhuset och är nu inflyttad! Känns konstigt som tusan. Mammas radhus ska vara färdigt vid jul och vi ska ha visning för vårat hus på söndag så det är full rulle. Fick precis ett sms av pappa att han hade bäddat våra sängar, badat, tänt några ljus och lyssnat på Toto. "Du är alltid välkommen till vårt radhus, mitt är ditt, det vet du! Sov gott jag älskar dej min guldrumpa /Pappa"

Så nu sitter jag här lite blank i ögonen, blev rörd! När jag var liten så kallade pappa alltid mig för sin guldrumpa och när han skrev de så bubblade de upp så många känslor och minnen! De senaste 18 åren har jag bott med båda min föräldrar och nu ska det "helt plötsligt" inte vara så länge, de är många tankar som snurrar runt innanför pannbenet om man säger så! Heavy...
Tack för att ni finns alla nära och kära!


Säger bara h . o . c . k . e . y HOCKEY! Haha!

Kom hem igår efter en för det mesta riktigt bra bowlinghelg i Norrköping. Spelade riktigt bra i kvalmatcherna och vi vann alla våra fyra matcher. I finalen gick de inge vidare för min del och tyvärr så förlorade vi... Tråkigt att jag inte kunde fortsätta med mitt fina spel men man får väll helt enkelt ta med sig de som var bra från helgen vilket faktiskt var en hel del. Mötte Skövde i finalen, säger bara h . o . c . k . e . y HOCKEY! Haha! Nejmen de sög att förlora mot dom, men men. Man får se framåt och de är skönt att man har satt kroppen i rullning ;) Just nu är jag i alla fall trött som tusan, rösten var helt slut imorse också, tyckte ändå inte att jag skrek SÅ mkt men vem vet, haha!

wiha

Ska gå och dra täcket över mig snart och tvinga mig in i en behövlig sömn! Ska nämligen upp runt fem imorn, för de är ingen vanlig dag för det är min egen födelsedag, haha! Nejmen Jessica och Rakel plockar upp mig vid halv sju ute i tumba och sedan bär det av mot nörrköping och en hel del bowling :) Natti Natti 

Kalas

Bullarna blev utsökta, enligt alla andra... Själv lämnade jag all plats i magen till tårtan så jag smakade varken bullarna eller sockerkakan. Men tårtan gott folk, jordgubbstårta funkar i alla lägen, smarrigt!

Kalasbarnet redo att möta tjockasläkten! Snart 18 barre, me likelike!

Wish me luck!

Måste bara inleda med en klockren upptäkt från igår. Jag tror mig ana att jag är mannen i mitt och viktorias förhållande. Hon lagade mat och diskade, själv ställde jag mina converse innan för dörren och bredde ut mig i soffan och kollade på fotbollsmatchen dvs. Sverige-Skottland. Haha ;)


Idag ska jag baka och äta deg tills jag ligger på golvet och kvider i en lite hög! Ikväll är det nämligen släktkalas som gäller för fullt! Jag fyller 18 på lördag men kommer att vara i norrköping hela helgen och spela bowling så de får bli kalas nu helt enkelt. Innan klockan sju ikväll ska det därför bakas bullar, sockerkaka och en & anna tårta. Är nog dags att sätta igång nu med bullarna så att de blir färdiga någon gång. Baka är inget man gör för ofta förutom min famous kladdkaka då så proffs är man inte men lite smarriga grejer ska jag nog allt kunna ordna!
To be continued..


Yes

gott folk, jag leeeeeeeever!

Efter att ha bloggat i ungefär tre år ha...

Efter att ha bloggat i ungefär tre år har jag nu lärt mej hur man skickar inlägg från luren, kalla mej snabb, eller bara ointresserad helt enkelt... Tänkte i alla fall upplysa om av jag för andra natten i rad var på väg att somna med linserna i. Vilken uppenbarelse va! Sahara is in my eyes right now! So from now on så kan ni alltså räkna med hundratals av dessa meningslösa sms-inlägg, det är fucking GRATIS!!! Me like. Natti


Plutten

Inatt har lille bamse kilat vidare... Vår lilla kanin som vi har haft sen han var nyfödd, plutten. Han blev ganska gammal ändå, 10 barre och han hade nog levt längre om vi inte flyttat upp honom för att göra iordning där nere. Men det var nog bra ändå trots allt att han dog nu för han hade aldrig orkat att flytta plutten! Nu blire begravning!

Kenneth & the knutters

Håller på och plockar undan i rummet, rensar och bär bort en väldig massa grejer. Samtidigt äre nostalgi på hög nivå som skränar ur de dåliga datorhögtalarna. Kenneth & the knutters, Status Quo och The Beach Boys, haha! Vilka gamla sköningar, klockrent! Lyssnade alltid på dessa i bilen när jag åkte med pappa. Den som spelades mest var nog kenneth & the knutters bästa tätt följt utav Status Quo The swedish collection. Så nej, det är inte av någon slump som jag kan alla dessa jävla låtar utantill, haha! Här har ni ett smakprov på vad Kenneth & the knutters har att erbjuda er, känns jävligt feminint må jag säga!

Ge mig en öl

Caroline

R som i racer

Fyll mig

Mongo 1&2

Kvällen spenderades som sagt med mongo 1&2, Linda och Linnea. Filmkvällen startade med en sherlock holmes rulle och avslutaders med Dear John. En mysig kväll :) 


Sandys

Snart bär det av till SANDYS, jarå, ni läste rätt gott folk! Där väntar maaaat, dvs kycklingcurrymacka och sen en latte med irish cream! Kan inte göra annat än att citera än klok vän(linnea the one) "mm, bah älskare!". Som ni kanske förstår så har vi en liten(se stor) förälskelse i denna lilla matkedja. Eller ja, förälskelse är väll kanske fel ord. Den har varat så länge att vi borde ha flyttat ihop och utvecklat vår kärlek på ett djupare stadie. Tre årskrisen är passerad och vi har numera även en liten bulle i ugnen med sandys skulle jag tippa. En lite kycklingcurrybulle, haha!

Har väll käkat på sandys i som sagt tre år och jag ska bekänna att jag aldrig, ja ALDRIG har ätit något annat än kycklingcurrymackan! Ända variationen jag gjort är att växla mellan mörkt och ljust bröd, Haha, helt sjukt eftersom att vi käkar där ungefär varannan vecka när det är skola. Så fort vi får någon håltimme runt lunch så tittar jag och linnea lyckligt på varandra och beslutar oss genast för en promenad till våran gemensamme lover sandys samtidigt som vi båda börjar dregla.

Just gotta lööve it!

Dränkt & röd människa

Såhär ser man ut gott folk efter en joggingrunda varav sista 2km var i ösregn. De droppar om mig, de droppar tamejfan överallt! Till och med från ögonbrynen, men vad gör väll de! Gillar faktiskt att springa i regn, sen kanske de inte behöver vara ösregn, föredrar lite lätt dugg men de funkar trots allt. Nu väntar lite fil och sen en dusch!

RSS 2.0