Tjejmilen

Idag har det varit tjejmilen för hela slanten.
Mina kära päron följde med in till gärdet och för mej det gick prima att springa:) Mitt mål var att jogga hela milen under 70min och jag sprang i mål på 68:24, var så trött så jag glömde att stänga av klockan, haha. Men snart kommer väll tiderna upp på hemsidan. Så trots alla som var ivägen så gick det vägen. I starten gick det sakta som gatan men det var okej, men när speakern tydligt har bett alla som vill gå att hålla till höger och max två i bredd så blev jag lite lack när folk gick överallt. Även dom ifrån startgruppen innan oss. Och min startgrupp skulle ändå jogga hela rundan runt och dom innan spring/jogga... gaah, men det var bara att vässa amrbågarna.

Helt klart en rolig upplevelse och nästa år ska jag träna inför loppet!


Tummen upp på denna dag, absolut! :D


Livet är för härligt!

Dagen kan bara beskrivas som uttröttande. Första ordentliga skoldagen och vi hade två nya ämnen, sociologi och historia. Och två nya lärare, dom verkar faktiskt rätt så sköna, trots proven som de redan planerat in i våran kalender...

Sedan bar det av till stallet och jag fick slita som en galning med baylie den grisen(hästjäveln även kallad). Helt slut och sjöblöt av svett joggade jag sen hem 7 km och nu sitter jag här som en stelopererad gammal farbror. Jag har dessutom träningsverk, överallt. För er som inte bryr sig om min träningsverk sluta läs nu. Ni andra ska få höra riktigt smaskiga detaljer som endast publiceras här. I know you like it!

Igår gott folk var jag under dagen ute och körde intervallträning i trapporna upp från centrum. Dessa trappor är inte som alla andra, dom saknar helt slut och man ser knappt målet. Jag har därför träningsverk i rumpa och ben. Sen på kvällen spelade jag och linus badminton och jag var helt slut i skallen då. Som man brukar säga, de man inte har i huvudet får man ha i benen. Men inte ens det räckte utan jag fick stryk. Därifrån ännu mer träningsverk i ben men betydligt mer i arm och axel. Imorn äre första bowlingträningen med bajen för min del. Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag nog att komma krypandes dit av smärtor överallt. Livet är för härligt!

gnällkärring

Första skoldagen idag och till skillnad mot alla andra så hade jag faktiskt inte sådan jäkla ångest. Men frågar ni mej om en vecka så har jag sannolikt ändrat uppfattning... Var en soft dag med samling och uppropp och inte så mkt mer, fick skåp och grejer. Måste bara klaga lite över mitt pyttelilla underskåp som jag fick! :@

När jag ändå är igång med klagandet så kan jag fortsätta på samma spår. Har varit sjuk sen i söndags nu och  det går mej på något otroligt på nerverna. Som tur var så har det varit mkt sport på tv så jag har överlevt. Men min egen träning har inte överlevt och det är det som är så frustrerande. Att alltid när jag verkligen börjar vässa till mej när det gäller löpningen så går jag och blir rejält sjuk en vecka med feber och grejer. Har varken tränat bowling eller ridigt ens. Har verkligen tagit det lugnt men idag blev det en promenad och jag lyckades inte hålla mej för att spurta upp för den långa trappan som vi har här i tullinge, den är lååååång. Får se om det var värt det imorn eller om jag mår sämre.

Godnatt gott folks


Reklam är bara för härligt!

Hur ruggigt irriterande är det inte att titta på film på tvn...
Ligger och tittar på "möt joe black" och precis när jag är på g att börja storböla, jamen då är det reklam gott folk, verkligen lovely! Sen så kan jag ju även passa på att tipsa om att de inte är någon höjdare att gråta till filmer om man är sjuk, de ökar huvudvärken och jag kan garantera att nästäppan inte ger sig.

Imorn är sista dagen i friheten innan det är back to hell så att säga, vi får la ser hur det går!


Panndunk

Igårkväll var det ruggigt kul här hemma i tullinge! :)
De flesta av brudarna var på plats och de var väldans trevligt måste jag säga. Blev inte så mycket fotograferande som jag hade tänkt men några bilder lyckades jag i alla fall trycka av.


Ruggig panndunk ;)

Dagen med stort D!

Ja gott folk, idag är dagen ni och jag har väntat på!
Dagen med stort D, my birthday! ;D

Ikväll blir det en hel del brudar som kommer hit och de ska bli grymt kul! Lägger upp bilder imorn... På begäran av tessan ska jag nu börja skriva här igen, som ni kanske märkt så har jag ju inte direkt varit överaktiv på något sätt;)


Inte att leka med

Har legat ute i poolen och stekt med cizzie under dagen. Sen blev det till att åka till gymmet med papa, började me att springa 2km och sen körde jag igenom hela kroppen, sjukt trött blev man. Väl hemma och efter ett mål mat blev de en galen cykeltur med broder, 3 mil på 1tim och 19 minuter, här snackar vi inte trött utan död! Mina ben kommer att vara som spagetti imorn och då ska vi inte tala om min röv. Inte på något sätt bekvämt!

Allting kan gå itu men min rumpa kan gå i tusen bitar... godnatt folks

RSS 2.0