-

Att sova eller inte sova? Nu ska jag upp om två timmar, är det värt att gå och sova, jofan! Om jag mot all förmodan får tag på en dator där borta så kirrar jag ett inlägg men annars så kommer jag tillbaka till verkligeten i början på feberuari. Ska ha så jävla kul! :DSteeeek


Knep och knåp

Sitter här och försöker att knåpa ihop min Uls inlämmning, har verkligen skjutit fram den i längsta möjliga tid, så nu sitter jag här. Har nu skrivit 348 ord, yey, minst lika mycket till ska kåpas ihop. Min fantasiförmåga är och har aldrig varit i topp, men man tager vad man haver.

Har för i övrigt lagt fram och börjat packa allt. Av någon väldigt underlig anledning så är min(a) klädhög(er) större än de andras, jag förstår inte. Vad jag förstår än mindre så har jag fått den minsta väskan att packa i, hallå där, vad är det för logik i det? Haha, dagens I-landsproblem är det väll ändå. Men det ska bli mkt intressant att få igen väskan sedan, har dessutom fetaste handbagaget ever, haha.


Äntligen!

Dagen är här, den 18 december, som jag har längtat! Idag är det nämligen avslutning gott folk :D! Måste bara skriva klart ULS genus grejen ikväll och skicka in men sedan är jag klar för denna termin, me like!... Nu ska jag i alla fall iväg en snabbis på möte med huddingehallen angående min praktik som är efter lovet, hoppas det går bra:)

Sigge

Min lilla speciella vän, rätt lika han och jag ;) mahahaMen tänk om man vill gå och lägga sig klockan halv tio då?
Som en stor böldpest i anus förfan!

Snökaos?

Imorse kom ingen buss och ingen väg eller gångbana var plogad. Som tur var var pappa hemma imorse och kunde köra mig så det löste sig till slut. Vi var bara elva stycken som kom till skolan idag. När jag sedan skulle hem så gick det fortfarande ingen buss, trots att stora bilvägen var plogad. Däremot var inte gångvägen plogad och man såg inte ens vart den gick. Fick med andra ord pulsa hem i knähög snö. Som pricken över iet hade jag tatt mina gamla skor eftersom dom andra är hos farbror skomakaren för att byta sula, dessa gamla var för små och jag fick världens sår av dem. 

Någon som ser gångvägen?


Men å andra sidan så gillar jag snö! Däremot undrar jag vart plogbilarna håller hus för inte är det i Tullinge skog i alla fall!


-

På lördag smäller det!
Helt okej om jag får säga de... ;)En vis kvinna skrev en gång...

"Konsum har ändrat öppettiderna så jag har ingen mat... Jag ramlade på vägen från konsum till tåget... Jag tar ett tidigare tåg så att jag hinner köpa käk på centralen istället..."

"Försök någon gång i ditt liv att släpa en väska med två bowlingklot i mer än 1dm snö. Julen snurrar inte över huvudtaget, nada, ingenting, jättehärligt! Med platta skor blir det dessutom bambi på hal is. När marken sedan sluttar lite så blir det ett steg framåt och sedan  glider man tillbaka till utgångspunkten, livet är för ironiskt."

En liten sammanfattning av denna dag!

-

Snö+Gögg+Julmusiken=happyface (:

sharing the sickness

Dagen har varit fullsmockad med släktingar. Först hem till mormor och lite julfika eftersom att vi åker på lördag sen hem till Johanna & Adam på lite inflyttnings/glögg kalas, riktigt fint har dem det:) För i övrigt så består nästan alla våra samtal här hemma om resan, inte underligt i och för sig. Mamma har i stort sätt packat färdigt, jag har inte ens börjat titta på vad som ska tvättas eller has med, jag har läget under kontroll inbillar jag mig.

På tal om sharing the sickness så har jag på sistonde kommit på mig själv flertalet gånger med att vara musikaliskt störd. Skyller på mina år i musikklass, hehe. Varje frukost käkar jag ett kokat ägg(inte bara såklart, så klena är vi (jag och rösterna i mitt huvud) inte) och härom veckan så var det verkligen perfekt kokat, det ultimata ägget med andra ord. Genast börjar jag nynna på I gotta feeling, fast mer I got the feeling, samtidigt som jag inser hur vrickad jag är. Någon dag senare brakade hela våran kökslampa ner, inklusive glaskupan ovanpå, det lät sinnesjuk mkt och jag blev livrädd. Fick då truddilutten "allting kan gå i tu men våran kökslampa kan gå i tusen bitar" på hjärnan.

Livet är för härligt!


-

Hemma hos Hildebys med Linnea som sitter bredvid mig och garvar likt en brunstig gris, ja! Exakt så som ni föreställer er låter det. Varför umgås jag med henne, är en fåga jag ställer mej? Hon är ju inte riktigt normal den människan, men å andra sidan så dras jag ju till onormala människor... Eller rättare sagt, hela min vänskapskrets består av puckon, men jag gillart. Man blir som man umgås! Fantastisk <3 

Looking back at the good old days!

Härliga minnen, saknar dom tiderna sjukt mycket! Detta går ju inte direkt att jämföra med dagens lucia, hehe. Ursäkta den dåliga ljudkvaliteten och sopran 1 stämman som surar till det ibland, haha. Men det är pettitesser!

Jag saknar dom tidiga mornarna på tumba parkeringen
Jag saknar dom konstiga ledarna vi ibland hade på underliga luciatåg
Jag saknar dom ibland uttråkande musiklektionerna
Jag saknar dom flesta i klass 9D
Jag saknar Anders och de andra musiklärarna
Jag saknar musikfreaken
Jag saknar att luciasången sjungs i dubbla tempot i slutet, haha<3

-

Luciatåget är avklarat och det var väll okej. Dock sänkte anette  låten så att jag fick bröla som en idiot, inte roligt men vad gör man.

Om du tycker något illa om mig så kom och säg det face to face för jag har betydligt fler vänner än du någonsin kommer att få så jag får reda på det ändå. Förut var jag neutral till dej, men du är pantad, 
- du är inte den skarpaste kniven i lådan.
- du har inte alla chips i påsen.
- lampan lyser men ingen är hemma hos dig.
- hissen går inte ända upp hos dig.
- alla tangenter finns inte på tangentbordet.

Jag skulle kunna go on forever, men jag är mindre patetisk och feg än dej så jag nöjer mej med opersonliga angrepp. Att du trycker ner andra visar bara att du redan är tillräckligt osäker som det är...


-

Är nog klar med engelskan nog, men det måste nog vara den sämsta grejen jag skrivit på engelskan under min gymnasietid... Starkt jobbat! Eftersom att inte engelska är mitt stjärnämne direkt så brukar jag alltid göra uppsatser och sådant i god tid så att jag kan trixa och fixa så att det blir bra, fanns inte tid för det idag helt enkelt...

Här kommer några bilder från helgen som jag har tatt eller snott från natta ;)


-

Back to hell efter en rolig helg i förnekelse i Norrköping. Var och spelade hajen cup, blev inget toppresultat men helt klart godkänt ändå så jag är la nöjd. Roligt att det var en hel del stockholmare i finalen att heja på! En rolig natt lyckades vi även pressa in, därav en enorm trötthetskänsla som jag ständigt har, minan ögonlock är sjuuuukt tunga för tillfället.

Åter till förnekelsen. Hade alltså med mig både naturkunskapsboken för att plugga till provet imorn och engelskaartikeln som vi skulle summera och förbereda oss för att skriva en respons på imorgon. på bussen hem insåg jag att jag inte ens tittat efter böckerna i väskan och då var jag dessutom för seg för att göra det. Nu sitter jag här och råmongo pluggar, jag exakt så liknar jag det. Kommer jag att faila imorn på proven? JA!!!


-

Sitter och finnurlar med ULSen, en väldigt omysig inlämning som jag inte fattar om den är gigantisk eller bara en liten grej vi ska skicka in. Inte okej. Vad som däremot är mer okej är att det är helg och att jag har klarat mig igenom den här terminens mest fullspäckade vecka! Dock med lidande träning :/. Och nu är det bara två veckor, ja ni läste rätt, TVÅ veckor gott folk tills jag får jullov, om två veckor och en dag sitter jag dessutom på flygplanet. Me like!

Jaja, nu ska jag nog återgå från mina drömmar om Västindien till arbetet, inte alls lika roligt eller intressant! inte särskillt kul men jag hoppas att papa och bror lagar någon god mat där ute i köket, det låter så och jag är ruggigt hungrig.

Mongostekarna

Har precis mailat iväg ett litet brev till min kanske blivande praktikplats, nu är det bara att hoppas! Nu är äntligen historian avklarad och jag borde faktiskt få et starkt g, minst! Eftersom att Helena gillar att visa fina bilder på mej och linnea i sin blogg kommer här en sexig bild på henne själv, du gillar det helena, det vet jag! ;)Anna visade sig även på styvalinan när hon var romeo bakom busken. Lovade dock att inte lägga upp någon närbild men denna på avstånd är klockren!


-

I know you like it... because I do


-

Dag utoch dag inklagar jag på att jagharmkt att göra, arbetar jag sedan närvi får chanseniskolan?Nej! funkarmin mellanslagsknapp på datornvarjegångjagtryckerpåden? nej detgörden inte. Orkarjagbry mej nej. Ärjagpositiv nej.

Killing me softly

Denna vecka tar döden på mej, troligtvis vaknar jag till liv igen på fredagkväll, vi ses då

RSS 2.0