WIIIEHA :DDD

Kan jag få be om största möjliga tysnad...(Förmodligen är du tyst, hehe. men för spänningens skull...) Jag är lite smått glad just nu eftersom att mamma har varit och köpt *tada* en ny box med alla kanaler :DDDD haha, No more skogsteve för min del :) Nu har jag både 3an och 5an. Även fast jag inte brukar kolla så mkt på tv så ska det blir skoj :)

För i övrigt så såg jag på nån dokumentär på 4an idag.
Den handlade om feta personer, jag mådde verkligen dåligt när jag tittade på den.
Jag har som alla andra komplex över min kropp och vikt, har alltid varit kraftig, då menar jag absolut inte tjock utan kraftig på det sättet med muskler.  Kraftig benstomme helt enkelt och har alltid varit lång(1,75). och många i min förra klass väger mer än 20 kg mindre än mej, vilket är ganska läskigt eftersom att det inte syns så väl(kanske bara är jag som har inbillat mej, eller ?), muskler väger ju mer en fett som skolsköterskan sa till mej, hehe.  men jag kände mej i alla fall verkligen skinny när jag såg programet.
De läskigaste var två tanter, minns inte vad den ena vägde men den andra vägde 259 kg !!!! trodde inte det var möjligt att väga så mkt ! alltså väger  3,7 mej lika mkt som en dam, jesus ! fatta nån skinny brud som väger typ 50, då väger nästan 5,2 smalisar lika mkt som en av tanterna, jesus !!!

Jag kommer att drömma mardrömmar inatt !
det är läskigt hur folk verkligen slutar bry sej om sej själva, visste du att om manväger  259 kg och ramlar krävs det att 5 personer för att kunna komma upp igen, ena damen berättade de. scary. Jag tycker det är läskigt att folk inte bryr sej men det finns säkert dom som tycker att jag bryr mej för mkt... Men tänk på att det inte är nån skinny människa som skriver det här utan en som lever ett sunt liv och tränar.

det var allt från lilla mej
Hasta luego

blodprov

Kom nyss hem från vårdcentralen, det gick bra att ta blodprovet och jag lever fortfarande.
bara så ni vet :)

sussa sött

Det gick finfint att springa i och för sej så sprang jag med mamma som håller ganska så lågt tempo... men endå. På torsdag blir det riktiga testet för min lilla inhalator... :P haha
Nu ska jag dunsa i säng och somna som en stock. god natt <3


träningsläger och farbror doktorn

Idag började alltså bowlinglägret i sumpan.
Tränarna är två före detta förbundskaptener och dom verkar skitbra.

Var även till farbror doktorn idag för at kolla upp de här med andnings besvären...
Jag fick träffa en svettstinkade fet gubbe, väldigt mysigt, verkligen.
När han skulle lyssna på hjärtat så fick jag ta av mej tröjan och kände mej väääldigt obekväm. Och sen sa han att jag hade väldigt hög puls och undrade om jag oroade mej över något. HAHAHAHA, What, jag var rädd för att gubben skulle slita av sej kläderna och våldta mej. Inte undra på att jag hade hög puls... Han var säkert jätte snäll men man oroar ju sej. haha. Nu har ja i alla fall fått ut astma medecin som jag kan ta under tiden jag väntar på att få göra nån slags "koll". Ska även ner imorn och ta lite blodprover för att kolla så det inte är någon allergi eller så.

Nu ska jag i all fall ut och springa, får se hur det går !

Helgen

Helgen blev inte som jag  önskat.
Det var i och för sej hyffsat väder på lördagen men inte på kvällen och på söndagen regnade det bara...
Pluss att hela min familj var ovanligt tråkig och alla var griniga, trevligt !^^
Och nu mina kära vänner kan jag medela att jag äntligen har skaffat comviq kompis:DDD så nu är det billigt! Som kund hos comviq började inte min tid särskilt kul, köpte nämligen ett värdebevis på 150kr på OK... sen när jag kom hem så stoppade jag in en tvättmaskin, och gissa om jag tvättade byxorna... När maskinen var klar hoppades jag att de ändå skulle gå att tyda koden men lappen var bara smulor :(. där rök 150 spänn för ingenting.

ut med båten :)

Nu är det helg och jag lämnar stockholm.
ska ut med båten och bara ta det jätte lungt ! Men nu ropar the family on me.. so, se you <3
hahahaha :'D

-

Litet missförstånd...
Har haft sommar lov lika länge som alla andra men jag har jobbat, de är därför de känns som om jag får mitt "riktiga" lov nu :) kram

Sommarlov :DDD

Sommarlov för min del nu! ska bli så jävla skönt :DDDD 

:D

Yey sista dagen på jobbet :D vi borde dricka bubbel till lunchen ! haha.
jag lär säkert behöve jobba lite till här hemma nästa vecka eftersom att vi inte är riktigt klara men då kan jag göra det när det passar mej och när jag har kommit hem från träningen... men nu ska jag i alla fall ut och jobba.
händer nått kul idag ?

-

Jag orkar fan inte packa, får slänga ihop grejer imorn, mamma kommer att få ett inte så kärleksfullt utbrott. men jag orkar verkligen inte! sov gott !


Bowling

Tränade för första gången på 1 månad nu. Eller tränade å tränade, stog och slog lite. Gick väll si så där, men det var ändå skönt att bara spela på så att de ändå sitter lite grann nästa vecka när det är träningsläger:) Jag och pappa mot mamma och Linus och idag förlorade vi :O ! Vi brukar faktiskt vinna, så nu är jag lite deprimerad ;).

Nu måste jag gå och packa lite inför helgen, direkt efter jobbet imorn drar vi nämligen ut på sjön:) Ska faktiskt bli jätteskönt! Hoppas det blir fint väder så man kan sola, har inte hunnit med de på hela lovet. Men efter imorn så blir det lov på riktigt, halleluja ;D

krigsmålningen, hot !

 

Sexigt eller vad ?

applåder för dom snygga poserna tas tacksamt emot... ;)


Skryt

Lunch rast nu :) tills kvart över.
Linus (min "kära" border) kom hem från gotland igårkväll och har inte vaknat ännu. Jag har precis ätit lunch och han sover fortfarande. Känns lite orättvist. i och för sej har jag känat ihop 200 medans han har sovit, hehe. men just nu så längtar verkligen efter sovmorgon!

Jag vill även passa på att skryta lite över hur snäll och hänsynsfull jag är.. haha
Nu när jag jobbar ute så lyssnar jag på radion men jag lyssnar faktiskt inte på bandit eller rock klassiker för jag tror(vet) att dom inte riktigt uppskattar den sortens musik. Så jag lyssnar på rix istället, dom kanske inte gillar de heller men hellre de ;)
ha en fortsatt trevlig dag :)


Hej du glade med hink och spade

Näst sista dagen på jobbet idag! längtar verkligen tills jag får sommarlov på riktigt ! På tal om ingenting så var mamma och hämtade min mobil igår som jag glömde hos ia i söndags:) i och för sej så har jag inga pengar på den men det är endå skönt att den är hemma :) Men nu är klockan 7 och pappa gormar därnere, haha. se you

bild på mitt snygga stela gråa hår... hahaha

Ville bara säga natti natti och lägga upp en bild på mitt snygga stela gråa hår (läs inlägg "krigsmålning...."). hahaha


Hoppas ni inte drömmer någon mardröm om mej efter alla dessa hemska bilder!
känner att alla inlägg har varit väldigt seriösa idag... haha godnatt <3


förstoras på egen risk... ;)

Här kommer lite bilder från bilfärden till göteborg, dvs. grimars-special ;)
Jag gör bilderna små, och det är på egen risk som ni trycker på bilderna så dom blir större, nu har jag varnat er... Hahaha är ni redo? vare sej ni är det eller inte, here they come!

                                                          
börjar lite försiktigt...
                                                                       

                                                                     
nej jag har inte stora läppar... haha                                       den här är läskig ! :O
                                                                     
vackert
                                                                       
                                                  jag blir faktiskt lite rädd själv...
                                                         
här ser man ju verkligen najs ut...


Icke anonym drick-galning

Var hemma hos farmor idag och vattnade deras blommor eftersom att dom är på landet. Som mina vänner vet så dricker jag extremt mkt, få menar jag inte sprit utan all sorts dricka, vatten, läsk, saft allt. Och nu var det så att farmor hade en flaska pepsi i kylen och jag satt och tittade på tvn medan jag väntade på att pappa skulle hämta upp mej... Och för er som inte förstår vart det här inlägget leder så kan jag berätta att jag drack up en 1,5 liter pepsi flaska. På 40 min... Så förlåt farmor om du och farfar kommer hem och är sugna på pepsi. haha. och sen han jag inte gå på toan innan pappa kom. så jag höll på att dö i bilen... för er som inte vet hur det känns att svepa 1,5 liter pepsi så kan jag medela att det är gott när det väl händer, men efter ett tag mår man illa och sen spricker blåsan eftersom att allt rinner rätt igenom... hahaha. Tänkte väll att ni ville veta


krigsmålning är sååå sexigt

Har jobbat mkt bra idag, har dock krypit runt på den där jävla höga byggställningen... som jag dessutom hade en bock på så att de blev ännu mer skakigt.. halleluja! Mitt hår har nu fått en grå nyans, haha. Mest luggen i och för sej men vem diggar inte grått hår, riktigt vackert speciellt eftersom att de har stelnat också, så mysigt ^^. Och nu kära vänner ska jag förklara hur det har blivit så att jag fått en massa färg i håret(jag vet att ni alla är nyfikna, haha). Jag är lite oförsiktig ibland och då blir det ibland så att ja stänker en lite(oftast stor, haha) blaffa färg, den tar jag då bort med handen, jag använder inte handskar som pappa(målarmästaren ;)) utan jag är en riktig man. haha. sen åker luggen ner i fejan och då tar jag smidigt bor den men händerna såklart... there you have the answer. Bilder på den sexiga luggen kommer senare om jag får upp dom på datorn. Krigsmålningen har jag tyvär redan hunnit tvätta bort, men om det blir lika vackert imorn så lovar jag att lägga upp en bild och visa er hur sexig jag är med massa streck i ansiktet. jag vet att ni alla väntar med spänning ;)

goder morgon mitt herrskap, haha

kl. är nu 7. nu ska jag börja jobba, borde egentligen stå nere i garaget och vara fett peppad... men det är mkt man borde vara ;) ska i alla fall dra på mej målarbrallorna och sen är det bara att sätta fart !

god natt mitt herrskap ;)

Är helt slut idag efter hårt arbete i gastande sol så nu ska jag gå och lägga mej ! :) haha. Ska inte sova direkt, tänkte läsa lite först. Hoppas i alla fall att den här natten blir bättre än den senaste !

bad

Eftersom att min mage inte vill som jag vill så ska jag ta ett varmt bad :)
älskar vårat badrum, är så himla avslappnanande att vara där! Man tänder ljusen och vrider upp volymen på någon skiva till max! Och självklart ska ias badanka vara med haha :P

None

bondbrännan here I come !

Har jobbat från 7-4 idag och solen har stekt från 10...
Det vidrigaste som finns är att känna svetten rinna längs ryggraden... allvarligt talat, det är hemskt och det har jag kännt många gånger idag, haha. (jag vet att ni tackar för den nödvändiga informationen, haha). har fått en liten t-shirt rand, men om det är samma väder imorn så blir det fan inte vackert, haha.

Känns mkt bättre i magen nu, trots att natten var hemsk! Gick och la mej vid 11 tiden men jag kunde inte somna förens klockan ett. Sen vaknade jag igen klockan två och då hade jag inte bara de där konstiga onda utan även mensverk, en riktigt jobbig sådan. tog två ipren trots att de står på paketet att det inte blir högre effekt... känns i alla fall bättre så. Men eftersom det tar ganska lång tid innan den börjar verka så  jag gick och satte mej i duschen (bästa knepet när man har mesverk!)... haha låter lite psyko men jag satt där i ungefär 50 minuter med riktigt varmt vatten. Och när dom små pillerna började hjälpa så var jag trött efter den varma duschen och somnade om, faktiskt väldigt skönt!



RSS 2.0