natt!

Har haft ruggans svårt att sussa på sista tiden så nu blire en god bok och sedan en förhoppningsvis god natts sömn! Har ju flängt runt som en tok idag så jag borde vara trött ? Varit nere vid skolan och tatt två rundor på joggingspåret och sen kört backträning med cykeln, haha! Döööd. Nu på kvällskvisten blev det även en till tur med cykeln upp till riksten och kolla runt lite (:

Natti natti

Morgonstund har guld i mun!

Imorse vaknade man av att skatorna fucka ur utanför mitt fönster! Jag förstod ingenting och vaknade i chocktillstånd tror jag! Dom har ett bo en bit bredvid vår altan och nog för att de brukar låta som fan men detta var fruktansvärt, haha! Lät seriöst som om de alla var och en hade kört ner en gummistövel i halsen som fastnat på vägen(ja gummistövel var det jag själv tänkte på när jag hörde ljudet!). Som om gummit gnisslade mot något samtidigt som kråkan försökte hosta upp den ur fel strupe samtidigt som dom kraxade... Jag satt som ett retard och undrade va i helvete de var som lät!


Singing in the rain

Var i bowlinghallen och kastade lite kula när de började sippra in vatten igenom dörrarna. Då snackar jag inte lite vatten utan en jävla sjö! I början stog vi mest som fån nere vid banorna och glodde men sen fick vi rycka in eftersom att de aldrig tog slut! Brunnen utanför entredörren funkade inte och de är ett tjusigt lut ner mot den, smart att den inte funkar då! Så vi fick ösa och sopa vatten i en halvtimme skulle jag tippa på. Sen kommer man hem, hungrig som de matvrak man är och tror att man ska få käk men nej så blev det inte! 

Såhär happyface är jag just nu! -.-

50-tal

Som sagt, linneas kalas med 50-talstema och vi gick in för det till 110% som allt annat ;)











Härlig dag och grattis ännu en gång! <3


Kalas!

Snart bär det av hem till cissi för möta upp henne och ia och göra iordning oss innan vi ska kila vidare hem till Linnea och hennes kalas. Hon fyller 18 på söndag så idag äre släktkalas som gäller, så jag förväntar mig en massa mat eller tårta i alla fall och en hel del kaffe, de är så det ska vara! Jag gillar att gå på släktkalas hos kompisar, man är liksom som en liten del i the family. Dessutom är min väns släkt störtskön, lovely! Linnea har även krånglat till det för alla eftersom att hon har beslutat sig för att ha 50-tals tema, buhu. Jag har rotat runt i garderoben och tillslut hittat något som jag tycker är lite åt 50-tals hållet i alla fall, haha. Nejmen ärligt talat så är jag brutalt nöjd med min outfit, ska försöka släpa med kameran också och om ni har tur så slänger jag upp ett par läckra bilder sen!

Du är så fruktansvärt fin, jag älskar dej!

Lackar ur

Att inte kunna sova är tamejfan bland det värsta som finns! Jag blir galen och arg! fuck

Klisterkvinnan

Idag har jag på allvar fnurat på hur jag var funtad när jag var liten ? När man ser insidan på min ena garderobsdörr så är det som om den skriker DAAAMP, eller åtminstonde, rastlöst barn! Här följer ett smakprov, jag är numera även medveten om vilka klistermärken som sitter foreverandever! Yes, jag är seriös!
Efter att ha plockat bort dessa vackra klistermärken bildades en klibbig klump på ungefär 10*10cm stor och 5cm djup. Stiligare får man fan leta efter!

Och trots denna hög så finns fortfarande dessa kvar(Observera att detta endast är 1/3 av själva dörren...).

Älgen satt som berget, klistret i sig får inte högsta betyg men själv materialet gör det orubbligt!

Googos-klistermärkena slutade jag tillslut att försöka få bort, dessa får många plus i kanten för sitt ypperliga sätt att sönderdela sig så att man inte på något sätt kan få med hela.

Poluxhästarna var tamejfan omöjliga(fin skärpa föresten!)!

Men man kunde ge sig fan på att de var musses trafikskola som var the one of a kind. Men ni vet vad man säger, safety first och detta är verkligen ett klistermärke att lita på i alla väder och kläder!

Ett litet bevis på min "klisterfetish"... Jag klistrade till och med upp tvättmaskinsmärken, hur stört är inte de? Jag måste verkligen varit ett barn som roppade på hjälp, desperat!

Bäst i test blir trots allt expressen-getingarna! Klistret sitter som de ska men de är ändå lätta att pilla bort sammanhängade och sedan kan du dessutom återanvända dem eftersom att klistret fortfarande håller! Fem av fem toaster!


Detta inlägg var som ni kanske förstår ett försök att smita ifrån att plocka in allt jag nu tat ut ur garderoben. Men nu är det slut på det roliga...

To Be Continued
/klisterkvinnan


-

Idag är den stora rensardagen när det gäller min garderob... Håller på att plockar upp den gigantiska klädhögen ifrån tvättstugan(ja, där har jag ungefär alla kläder jag använder istället för i garderoben, hehe). Har även passat på att plocka ur och slänga/ge bort en del som jag inte använder eller vill ha. Puhu, a hard work work!


Tre

stycken snubbar asbölar i samma avsnitt, jag dööööööööööööööööööööör!
Jag kan inte sluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuta tiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitta!!!

Paradise Hotell

Stört fucking beroendeframkallande!!! Sitter nere i pappas kontor eftersom att min dator laggar när man vill titta på webb-tv, så här kan jag glo och jäsa i fred utan att allt hackar, haha! Det är som sagt helt sjukt hur beroendeframkallande, kan inte sluta titta! Mohaha

sitter

och glor på Danska Paradise Hotell, inte det mest tankekrävande men det är skönt ibland! Samtidigt tittar jag på liverapporteringen från Bajen-BP matchen, står 2-2 nu och de blir spännande i slutet, synd att matchen inte går på tvn!

Tänkte

bara säga att jag lever...
Minime och maxime från i fredags, jag gillart!


Urladdning

Försöker varva ner men det går inge vidare... Ska upp klockan fem imorn och jobba, likvarning på mig då...

Jag gråter!

Jag gråter och älskar fotboll. Jag gråter lite till samtidigt som jag lyser som en sol. Jag gråter ännu mer samtidigt som hjärtat slår volter. 14 Gula kort och ett rött men jag ler ändå. Jag klarar inte av män som gråter på tv över sport, då sprutar tårarna. Jag klarar inte av varken vinst eller förlusttårar. Att Spanien får vinna är så känsloladdat som de bara kan bli på alla sätt och vis! Det är så fint, jag älskar de! Nu är Spanien där de platsar, i världstoppen som de stjärnor dom faktiskt är! Det sjuka är att de inte ens presterar på topp men ändå vinner. Jag har gåshud. Nu delas bucklan ut och jag gråter ännu mer men den som tjuter mest är dock Casillas, haha! Han snyftar verkligen något otroligt! Så underbart! 
 
Men jag lider med Holland, de har till skillnad mot Spanien spelat bra nästan alla matcherna i hela VM. Jag lider med Sneijder och Robben! Men hade inte Holland spelat så fult så hade jag lidit ännu mer med dem! Att spela så oansvarigt utan att ens gå på boll är inte okej! Ett under att inte fler spelare(spanjorer) blev rejält skadade! Men tillbaka till utgången, i en turnering som denna så handlar mycket om att växa och det är just det som Spanien gör! Från att förlora en faktiskt ganska bra första match mot schweiz till att vinna finalen!

KÄRLEK TILL SPORTEN HELT ENKELT!


Freaket i soffan

Idag har de varit stek ute i the sunshine som hägrat för fullt!

Men nu äre FOTBOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL SOM GÄLLER!! Gaah, jag blir galen, har feta ångesten över allt möjligt! Stutsar runt i soffan som de freak(?) man är... Mest över matchen men också därför att efter denna är det fyra låååååååånga år tills nästa vm :( Buhu!


Sant

Idag blire stek ute vid poolen som gäller för hela slanten! Och senare ikväll kan ni räkna med att jag sitter bänkad framför tvn som den sportnörd jag är från 19:30 tills både matchen och eftersnacket är över. Tyskland-Uruguay och det kommer nog att bli en riktigt bra och spännande match skulle jag tippa på. Får se om Tyskland har lyckats ladda om... Kommer bli GRYMT!


En vanlig dag på jobbet

Var inne på handelsbankens huvudkontor och jobbade idag med fader. Avslutade de mesta idag, täckte av golven och städade, det blir bra som tusan! Riktigt fint måste jag säga! En vanlig jobbdag som målare på Handelsbankens huvudkontor händer en hel del, lyckades trycka av två sevärda bilder också...
Som jag brukar säga "särskrivning är sär skrivning..."


Macho som fan att damsuga! Var lite väl våldsam i mina rörelser så jag lyckades spettsa mig på skrapan jag hade i brallorna. Riktigt jävla djupt jack som aldrig ville sluta blöda!

(Bra skärpa och fint välmålat nagellack, verkligen! Men det var blodet som var de viktiga;))

El grande finale!

Jag ska hålla mig kort för jag ska åka hemifrån 06:00 imorn(härligthärligt!)! Måste bara säga att matchen var grym!!! Jag höll på att avlida men pumpen jobbade på fint. Är dock redan galet nervös inför el grande finale på lördag om man säger så. Spanien-Holland. Min fucking drömfinal!!! Vad var det jag tippade gott folk innan VM ens börjat, skrev jag inte att jag tippade Spanien och Holland i finalen ? JORÅ!
Hasta la vista baby!

Måste

säga att jag verkligen älskar mina och Linneas morgonsamtal som utspelar sig via sms de flesta mornarna. De handlar oftast om väldigt "djupa" saker, allt ifrån nya upptäckter och fynd till filosofiska hatmeddelande om allt möjligt intressant! Är lite extra nöjd över min morgonhälsning denna dagen:

"Jag är galet besviken! Cyklade fem mil med linus igår och det var jobbigt som fan, men såg fram emot träningsvärken... Det ända jag har fått är brutalt jävla ont i röven! Jag känner mej lurad! :( "

Förstår att sms som dessa verkligen gör Linneas uppvaknande otroligt mera uthärdigt!


Jasså du tänker överraska mig ?

Måste erkänna att jag inte tyckt att nour har varit lysande tidigare men de här tar fan priset!


Såhär

i efterhand måste jag säga att jag är lite rädd över min egen reaktion. Det är nämligen så här gott folk att igår under Spanien-Paraguaymatchen så satt jag och bölade! Haha! Det hela började med att paraguay fick straff, då blev man lite tårögd eftersom att jag anade att det var slut på äventyret för mitt favoritspaniens del. Men när Cardozos dåliga straff räddades av Casillas så kom tårarna mer av lättnad. När det inte ens en minut senare blåstes straff för Spanien och Alonso bestämt nätade grät jag glädjetårar. Men straffen var ogiltig, domarjäveln dömde så otroligt olika på de båda straffarna att det är pinsamt! Alonso får lägga om straffen och målvakten räddar. Men i andraläget fällde han Fabregas omdömeslöst och egentligen skulle det varit straff men jag antar att domaren var trött på straffläggningen(?). Efter de så grät jag mest pga att jag var så irriterad på domaren!

När David Villa sedan kör stolpe-stolpe-in målet så låg jag och sken som en sol i soffan. Vilken lättnad!!



Känslomässigbergochdalbana!

Jasså,

då var Brasilien utslagna ur detta vm...  Trodde trots allt hela tiden lite mer på Holland men jag gillar ändå hur Brasilien spelar så det var en bra match! Nu är det inte många matcher kvar!!! Idag äre Argentina-Tyskland och senare Paraguay-Spanien... Andra matchen är lätt tippat då Spanien verkligen måste vinna! Första är jag lite tveksam till, vill ju att Argentina ska vinna men Tyskland har lirat bra så vi får la se hur denna dag slutar!

Fram till matcherna ska i alla fall dagen spenderas ute in the sunshine, me like!

Dagens outfit!

En vanlig fredagförmiddag... Sexig as hell!


Little lion man

Varning för ofräscha detaljer som fan... Om du är känslig så dont read!

Är fruktansvärt lack på mina bajsfötter! Vet inte vad fan jag ska göra!!! Varje gång jag är ute och springer så får jag nya blåsor! Irriterande som fan att de ska hindra mig från att sticka ut och springa? Just nu har jag tre jävla blåsor mellan tårna... Varav två av dem har funnits och blåsat upp sig om och om igen efter varje jävla joggingtur så nu har jag fan ingen hud kvar! :'(

Sitter och tröstar mig med Little Lion Man!

RSS 2.0