muhu

Denna kära vecka ryker båda mina sovmornar vilket betyder att på fredag eftermiddag måste jag klämma in lite sovtid direkt efter jobbet så att jag på något sätt orkar med helgen... Imorgon är det i och för sig lätt värt att skippa sovmorgonen eftersom att jag ska åka å klippa mig hos moster (: Alltid bra med en moster som är frisör. Nu ska jag samla mina arma krafter och klä på mig, see you later

-

Älskar min brutala ärlighet. Älskar att jag slipper alla praktpuckon. Älskar det mesta.

-

"I found an island in your arms, a contry in your eyes, såklart du ska ha mitt nummer då"

Hahaha, den var kass!

-

Känns lite som om någon har vaknat med huvudet i ett rövhål. Är ruggans trött efter en grym kväll hos hildebys. Igår hade jag som sagt morgonpasset på jobbet och var därför tvungen att gå upp kvart i fem, men jag lyckades väl och dagen flöt på under lätt dåsighet. Sen bar det av till hallen och lirade lite, gick uselt verkligen men man kan inte vara på topp alltid, får ladda om till matchen imorn! Sen var det stallet som väntade och sist men inte minst hem till hildebys som sagt. Låg och småpratade och slappade i soffan bara och när klockan närmade sig halv två på natten fick vi ett litet ryck och började köra igång med gympa, underbart! Emelie och Anna klädde ut sig och stog sedan för underhållningen medans jag och ia låg å krampade i soffan av garv. Video och bildbevis finns, hoppas att brudarna vågar lägga upp lite på fejan, om de inte skämms för mkt vill säga. Konstaterade även när vi skulle sussa att jag varit vaken i 23 timmar, inte konstigt att min röst lät som en hes 40-årings snubbe. Sov inte så mkt imorse heller eftersom att de skulle iväg. Nu väntar duschen och sen blir det sängen fram till skidskyttet som började vid tre, ja gott folk, jag planerar min sovtid efter sporten.

natti


-

Livet leker och praktiken är faktiskt riktigt rolig(: Imorn börjar jag dock redan klockan sex, kan ju blir lite intressant... Ska i alla fall kila till farmor & farfar och sussa där så att jag har lite närme på morgonen. Har inget intressant att skriva så byebye

Praktik

Första praktikdagen avklarad, tror faktiskt att jag kommer att få jävligt kul. Blev kanske lite långtråkigt på gymmet eftersom att de ända man kan göra där är att städa men annars vare najs. Verkar dessutom som att de är sköna människor som jobbar där vilket gör det hela roligt. Dag ett kan sammanfattas som jag och calle sa till Ulrika när hon frågade hur det gått på förmiddagen "Ingen drunknade i alla fall...""Nej inte någon vi såg i alla fall" Haha, klockrent gäng.

Imorn ska jag som sagt jobba kväll och därmed så börjar jag inte förens klockan två, helt okej (:

-

Hola Amigos!
Dags att dra iväg till huddingehallen snart. Hoppas verkligen på en lyckad praktik. Har även insett att mitt hår kommer att lukta klor konstat i fyra veckor, haha me like! För i övrigt så är faktiskt mitt schema ganska så hyfsat och som sagt så är jag ledig varje måndag.

Mån: Ledig
Tis: 8-16
Ons: 14-22
Tor: 8-16
Fre: 6-14

Ska bli jävla spännande och se hur trött jag är på fredagmorgonen hehe. Men jag har ju feta sovmorgonen imorn så då blir de till att sooova. Nu ska jag bege mig gott folk, ha en bra dag.

Skriver ikväll hur det gick när jag kommer hem från träningen, yey har föresten tidig träning nu varje tisdag:D

 


-

Sista lediga dagen innan praktiken börjar, ska sleva in lite frulle och sedan tagga iväg till gymmet. Träningsverken jag kommer att dra mig an lär inte vara nådig på några sätt eller vis!

Martinique, St Lucia & St Vincent

Här kommer den utlovade bildvisningen från resan, dock har jag inte fått bilderna från uffes kamera ännu så vem vet, kanske kommer det upp några kompliterande bilder senare (: men än dock, bered er på galet mkt bilder!

Två stycken bleka svennebanan på flyget

flygplatsen i paris, lunchen som bjöds på...

Fanns inte ett ända cafe eller restaurang öppen "det var ju helg" chips, vin, ost, kex och toblerone blev en jävligt intressant kombo, man tager vad man haver!

Första doppet (:

Några av delfinerna som lekte runt båten på en av seglingarna!

Julaftons glöggen

Segling


Snorklingstur med fiskar och sköldpaddor! :D Ninja turtle for sure

Hummer till middag



Innan grillmiddag i land med reaggesnubbarna

pappa in action

bror

I ett av vattenfallen

I den varma källan



Steeeek

Pirates of the caribbean 2 stället

På väg till nyårsmiddag (:



Hela tjocka gänget

Tolvslaget (:

De söta husen


Hemresan


En grym resa!


the sportgeek is back

Dagen är fylld av sport, me like! Helt sjukt att jag har missat nästan varenda jäkla tävling i världscupen både längd, utför och skidskytte, känns weirdo! Men nu jävlar, hela dagen ska jag ligga i soffan och götta mig i massor, och imorn ska jag göra första besöket på gymet efter resan. Troligtvis så kommer jag att få en riktig saftig träningsverk, men vafan, de ska bli underbart att sätta igång igen. Nästa vecka börjar även praktiken och jag ska vara på huddingehallen så de kommer förhoppningsvis att bli fyra roliga veckor fyllda med träning och kul grejer, ser verkligen fram emot det! (:

Nu väntar soffan igen, egentligen borde man väll tra ut med längdskidorna och ta sig en tur men vi får la se hur det blir med det...

systeryster

Gårkvällen spenderades med jessica the best, sjukt länge sedan vi sågs sist! Måste bara säga att den kvinnan är störtskön på alla sätt och vis, har saknat dej något enormt i det omedvetna syster! Känns som om vi har känt varandra i en evighet vilket vi i och för sej har. Och även fast vi tyvärr inte ses så ofta nu för tiden så vet jag att när vi väl ses så har vi alltid sjukt kul och om det behövs så finns du alltid där för mig. Och du vet att jag alltid finns för dej också, tvivla aldrig på det! Nog med kärleksförklaringen och över till the real shit

Fick ett smaskigt mess av bruden i onsdags kväll när vi kom hem:
"Tänkte just erbjuda dej en romantisk kväll hos mig ensam (ff) fredag kväll till lördag morgon all inclusive babe, vad svara du? ;)" Haha, fan ett sådant läckert erbjudande tackar man inte nej till i första taget när det kommer från en sexbomb som dej, haha!

En middag från kolgrillen, en kass film, glass med kola & chokladsås och underbart sällskap, vad mer kan man önska en dag som denna! (: Tack för att du finns syster <3

 


-

Hemma igen! Orkar inte skriva något nu, är dödstrött men fler bilder kommer och även lite berättande kanske:) Har i alla fall haft det grymt bra!


Hemresan

Sitter pa marinan och anstanger mig for att skriva ratt... Haha, inte nog med att alla bokstaver inte finns utan m och a har aven forflyttat sig, mkt intressant ma jag saga! Ikvall vid 10 gar planet, har inte riktigt nagon koll om det ar fem timmar fram eller bak som ar tidsskillnaden. Jag har i alla fall haft det riktigt gott har, stekarvader de flesta dagarna. Men nu maste jag traska ner till baten  och packa det sista. Ar ju foresten lite ironiskt att det finns tillgang till datorn sistaa kvallen. Livet leker med oss.

Sag foresten en fin grej forra veckan. Var och promenerade lite i ett av de fattigare omraderna (tyvarr finns de gott om dem) pa ett av platskjulen hade en familj sprejat "Some people put their beauti outside, we keep it inside". Tank pa det mina vanner och kann er vackrq bade pa in och utsidan. maybe I should have written it al in English, much more easier!

Saknar er som fan, ni betyder! Ni vet vilka ni ar, ingen namnd ingen glomd.
Puss & Kram erat lilla negerbarn (: <3

RSS 2.0