Galna clowner

Idag var det då dags för den årliga halloweentävlingen bland oss treor. Det fungerar nämligen så att hela sista året ska det tävlas i en massa olika deltävlingar om vilken ordning vi ska springa ut när vi tar studenten! Vid halloween lottas det därför ut teman till alla treor och de som klär ut sig bäst efter temat plockar hem viktiga poäng. Jag trodde aldrig att min klass skulle orka ansträngasig men det blev så brutalt bra! Tror det är bland de första gångerna jag uppriktigt kan säga att jag är stolt över Be08 ! :)BRUTALT VAR ORDET!!!!

Gött mos!

Hade riktigt roligt i lördags med härligt folk och musik med drag!
Älskar hur jag ler snällt mot kameran medan dennis flippar och micke langar en "peddoblick", haha!
Gött mos!

Oh no he didn't!

Klantarsle till far(<3) har berövat mig en av de mysigaste känslorna man kan få av byxor! Haha! Det ligger nämligen till såhär gott folk att jag hade köpt ett par nya mjukisar och lagt i en garderob här för att jag ska ha ett par hos var förälder. Idag ringde Linus pappa och bad honom att ta med hans mjukisar till träningen och pappa tog ett par ur garderoben... Men just nu så står båda våra garderober bredvid varandra och han tog ett par från fel garderob! :O

Gaah! Finns det något bättre en helt nya mjukisar? Dom är verkligen så otroligt underbara och jag hade liksom sparat dom för en myskväll(jag är rubbad...)! Så nästa gång Linus köper mjukisar ska jag tamejfan hämnas, stjäla dom och mysa runt tills han inser mitt drag! Iiiiiskallt! Så det så, de är min rättighet!

Praktiskt och snyggt

Gjorde en asgrym fläta igår som jag är lite stolt över, hehe. Glömde dock helt bort att ta ett foto bakifrån trots att det var där de grymma liksom var! haha. Gjorde en utbakad(kan inte göra inbakad på mig själv, blir spegelvänt!) från luggen och hela vägen runt, görsnyggt blev det.

Det bästa med flätor är dessutom att man kan sussa med dem och för de mesta ser de bara lite gulligt rufsigt ut på morgonen vilket innebär att allt är kirrat och klart för en ny dag!


looking good

Nu närmar det sig kära vänner! Bara 12 dagar kvar hemma i ruskiga Sverige och sedan bär det av mot Puerto Rico, jag längtar nått galet!
Rörelsehindrad

Träääääningsvärk så att de skriker om de! Haha. Efter att inte ha gymat på jag vet inte hur länge så var jag där igår och körde ett pass. Som vanligt så mjukstartar jag aldrig med något, vet ju hur allt funkar så det är fullt ös som gäller, sen att kroppen är lite ovan kanske är en annan grej. Idag får jag helt enkelt leva med rörelsehinder lite varsom. Dock uppskattas det, gillar träningsvärk så de är gött!

I helgen är det bara plugg som gäller för min del! Har två stora prov i veckan och ett saftigt läxförhör... Så förutom match imorn så är det fastkedjning vid skrivbordet som gäller. Pskologi, Filosofi och rättskunskap it is! Ämnena var och ett för sig är ganska intressanta men det blir lite mycket med de tre på en och samma gång! De är djupa grejer som tåls att tänka på!

Elitseriepoäng: Check!Helgen i Karlstad resulterade i tre friska poäng i elitserietabellen till Hammarby! Nollan är alltså spräckt och det känns gött som tusan! Var en superrolig resa som avslutades här hemma i stockholm med lite partaj hos ninnie. Under resan åkte jag helt klart i bästa bilen om man säger så! Satan i gatan så kul vi hade, skrattkramperna i magen avbröt varandra! Blev också en hel del kisspauser på vägen hem(öl?), sällskapet av paddan är alltså numera famous. Fia trodde även att hon såg en ko, men det visade sig vara en sten som egentligen var en brun... Eller en Koa som dennis så fint uttryckte det! Tack vare Dj´s i framsätet så har jag nu denna låt på hjärnan HELA tiden! Haha, det är helt brutalt vad den snurrar runt i skallen på mej!


Jäääääser

Ligger och jäser hemma hos farmor&farfar... Har ätit så de sprutar ur öronen, kanske skulle skippat den där sista sockerkaksbiten? Det är så roligt att retas med farmor över hur mkt mat hon alltid lagar! Hörde inte av mig idag och sa att jag skulle komma förbi ens och ändå så blev det en massa mat över! Har i alla fall varit och tatt sista gardasilsprutan idag så äntligen är de avklarade! Känns bra att man gjort någonting för att minska riskerna för canser. Nu väntar dock träningsverk efter sprutan som alltid! Däremot fick jag ett glitterplåster så jag får ändå vara nöjd! Haha! Nu bär de snart av till hallen, tänkte träna lite med Fia & Dennis så de är najs. I helgen bär de nämligen av till Karlstad gott folk, första elitseriematchen som hela team fia är med helt enkelt så de ska bli grymt!

RSS 2.0