Gotland

Hemkommen från gotland och trött som ett as, med det var absolut värt det! Surt som gatan så förlorade vi tyvärr matchen men det var jämt. Fick ihop 725 så jag får ändå lov att vara nöjd med mitt eget spel. Nu ska jag råplugga historia, har försummat skolan hela helgen och nu i veckan är det fullknökat med prov, inlämningar och redovisningar, inte okej. Bara att hålla ut tilll lovet och lyckas få g på allt i alla fall så får jag ta tag i skolan igen nästa termin! Nu väntar upplysningstiden i historiaboken, kan knappt bärga mig, kommer få lära mig såååå intressanta och viktiga saker, verkligen!  


-

Nu pyser jag till hallen för att vara reserv i b-lagsmatchen. Sen blir det middag med laget och senare på kvällen är det dags att åka gotlandsfärja, tycker verkligen om det! :) Och imorn äre A-lagsdebut är ruskigt taggad, ska bli skitkul.

ha en trevlig helg gott folk !

Ett litet tips

Knäck inte tumnageln bakåt så att den går av och blodet sprutar... Bara ett litet tips såhär på fredagkvällen

fuckface

Äntligen helg! Känns som om jag alltid är på bristningsgränsen under hela veckorna men när fredagen kommer leker livet. De elaka människorna i skolan, syftar såklart på lärarna har tagit bort min sovmorgon från fredagar, 8.10 kan gå och dö en plågsam död. Men men, nu är det över och helgen ska bli askul :)!

Igår var vi på storvretsbadet och hade simning med klassen. Avslutade lektionen med lite olika tävlingar och mitt lag var ju lätt grymast. Det tyckte uppenbarligen dick också eftersom att vi fick en extramedlem, men vi kom inte sist en ända gång, respekt ju... Att släpa halvdöda människor som simmar åt fel håll är inte så jävla lätt, hehe.

På sistonde har min fula sida visat sig mer än vanligt, alltid härligt att skicka sådana här bilder i ett krya på sms där det står "jag tänker på dej". Om någon såg ut sådär när de tänkte på mej så skulle jag nog ärligt talat bli livrädd...


Illa?

Skickade precis in ULS uppgiften, orkade inte ens läsa igenom den för jag är så missnöjd med den, hehe. Min magkänsla säger mej att jag kommer få tillbaka den med ett VG- på i alla fall. Min magkänsla brukar ha rätt, dessutom kan jag utesluta de högre betygen när vi snackar bellas ämnen. Ja, jag är övertrött. Måste bara få citera mig själv, finurlig som man är så skrev jag detta i mailet till bella:

"Ursäkta om svenskan är lite kass här och var men jag är trött som en gris, godnatt"

Hoppas hon gillar min hälsning, det gör jag.

värt att grubbla över

Idag hände en lite speciell grej, känner mig lite för trött efter både stallet och gymmet så jag väljer att kopiera in Linneas lilla beskrivning som var ganska så klockren...

Satt på bussen i full harmoni på väg hem idag med Fia bredvid mig när:
1. en liten tjej helt plötsligt tar upp sin telefon och tar ett kort på Fia. HAHAHA! Jag höll på att dö, hon var inte ens diskret! Fia och jag satt och guppade av skratt ett bra tag innan Fia sa "gjorde hon vad jag tror hon gjorde? För jag brukar också göra sådär, fast bara när det sitter en störd människa framför mig" HAHA! Ja...

Det var allt för idag, tack och hej leverpastej!

-

Veckans upptäkt...
Alla inklusive jag har ju klagat på klassen på sistonde om att alla är så sura, griniga och otrevliga mot varandra. Nu har det hänt mig flertalet gånger att när jag ska skriva Sofia pettersson BE08 så glömmer jag att släppa shift tangenten och då blir det BE=( är det ett tecken eller är det ?

Bra helg (:

Har faktiskt varit en riktigt bra helg på de flesta sätt och viss. Igår var det dubbelmatch på gullmars och vi vann båda med ganska så mkt marginal och jag spelade skitbra ena matchen och ganska bra den andra också, toppen! Har blivit uttagen till A-lagsdebut nästa helg, på Gotland, pepp!

Igårkväll var kicki här och vi låg och jäste i soffan hela kvällen, äntligen är robinson igång igen, jag må vara galen men jag gillart anyway. Sen på morgonen väckte mamma oss för att jag skulle byta däck på hennes bil "Det ingår i din utbildning som övningskörare" haha, dålig ursäkt mamma. Men jag byter gärna däcken åt dej när du har köpt en ny bil som inte är trög. Jag och linus slet med en jävla mutter i 30 minuter, jamen bara 15 kvar! Vi lyckades därför övertala henne om att lämna in den på däckbytarservice, thank good!

Sen var det km i stallet och det gick väll varken bra eller dåligt, var 0/0 i alla fall fast jag red omhoppningen utan stigbyglar eftersom att jag höll på att flyga av, vackert! hahaha, måste sätt ut som en michelingubbe med kass balans. Vacker syn, verkligen synd att jag inte hade med kameran med... mahaha.

Har nu pluggat matte i en timma och precis givit mig själv en liten rast. Sätter igång om 20 minuter fast då med Ulsen, ser inte fram emot det men det ska bli skönt att i allafall skriva någon sida och komma igång.

:)

En härlig torsdagkväll! :D






Onsdag

När onsdagskvällen kommer är jag nöjd, inte överlycklig men det kan jag leva med. De flesta veckorna i alla fall. Det jobbiga i skolan brukar för det mesta vara över och helgen närmar sig med stormsteg, framförallt eftersom att mina torsdagar och fredagar är de kortaste dagarna på schemat, de gillar vi grovt! Och ännu gladare är jag just nu eftersom att vi har en underbar studiedag på fredag, vilket innebär att jag får helg efter två lektioner imorn. Provet gick helt okej, tror att jag åtminstonde får vg så det funkar.

Nu har jag även lyckats övertala mamma om att vi ska gå på bio:D Lite onsdagslyxs sådär, vem behöver inte det? Nu när man för en gångs skulle har tid. Börjar dessutom bli helt frisk så från och med imorn ska jag börja träna ordentligt också, härligt veckoslut med andra ord! :)

-

Jag har fina vänner, det har jag! Man kan inte få allt här i livet...
<3


?

Sitter här på Ulsen med en massa tankar och funderingar. Dock inte om ulsen utan om mitt liv, jag och Linda har en sjuttonårskris kanske? Men när jag ska skriva så får jag inte ner det. Positivt på ett sätt, man kanske inte ska öppna sitt liv för hela Sverige såhär på en blogg?
Jag är ju den som alltid mår bra och är för det mesta positiv, borde det inte alltid vara så?
Jag är den som alltid är stark, vad händer när jag bli svag?


-

När mörkret faller och ljuset inte längre når mig
När trädens tunga löv blir röda och regnet blir till is
När soldaternas tunga kliv  och ljudet klingar från vapen i en evighets strid
Kan du tala med mig, kan du komma till mig, finns jag där
Och som änglar har vingar så har jag tid.


Vänner är tysta änglar som lyfter oss på våra fötter
när våra vingar har problem att komma ihåg hur man
flyger.

Provtur i bassängen

Blev nyss på mkt bättre humör! Mamma kom hem med simfenor inför resan, bara 24 skoldagar kvar och 33 dagar kvar till vi drar! Passade på att ta en provtur i bassängen också, humorn är allmänt låg idag, lägre en vanligt men jag gillart! ;D



Hahahaha!

-

Nu är jag ruskigt trött på att vara sjuk! Trodde igår att jag var på bättringsvägen efter att ha varit sjuk i ungefär två veckor, men nej nej nej, så är självklart inte fallet. Vaknade imorse med ännu mera halsont och förskylning. Känner mej som en isolerad liten mupp när det ända jag kan göra är att sitta inne och dega hela helgen, förutom matchen såklart. Har även kommit på att jag ibland faktiskt förtjänar pris för min smidighet, eller nej, det var en lögn, jag har alltid vetat det snarare. Har nämligen en naturuppgift som ska vara inlämnad imorn, har jag med mig naturboken hem eller? Nej. Den ligger som vanligt inknölad i mitt värdelösa skåp. Och det som står på internet är helt fel så jag vettefan hur det här ska gå.

Och nej, min positiva vecka is over and out. Ska försöka fixa till en ny nästa vecka men lägg noga märke till ordet försöka.


Energi?

Ikväll känner jag mej lite mer galen en vanligt över att bara sitta inne och inte göra någonting. Nu när jag har varit sjuk och jag inte kunnat träna normalt så känns det som om jag har sjukt mkt energi som bara försvinner åt ingenting, mer överaktiv än vanligt med andra ord. Borde verkligen använda överskottsenergin till att plugga, gör jag det? Nej... Istället sitter jag här och tycker synd om mig själv, livet är för härligt!



Matchen gick föresten kanoners idag:)

Rullandes

Jarå, idag klarade man sig utan att flyga av hästjäkeln! Haha, funderade allvarligt ett tag på att ta hjälp av några saftiga varv med silvertejpen och tejpa mej kvar. Som jag brukar säga, allt går att lösa med våld. Men idag var både glenn och jag laddade, härligt. Dock blev det en otrolig mängd kakor och bullar efter lektionen. Som traditionen säger så får man bjuda på tårta eller annan fika när man ramlat av och sist var vi hela tre stycken som fick oss varsin flygtur. En hel del kladdkaka och lussebulle och nu är jag lite lätt illamående måste jag säga. Men men, nu hoppas jag att den dåliga vanan som jag lagt mej till med att flyga av och käka torv varannan jävla fredag är över. Next stop dushen och efter det jäsa i soffan, me like!


Äntligen fredag!

Äntligen helg! Idag blir det till att åka till stallet och sedan bara ta det lungan och dega hemma. Är sjukt trött så det ska bli skönt att kunna sova ut imorn.


Han har klass!

Argalappen

Argalappen.se är något som förtjänas att kolla runt på, sjukt sköna grejer folk skriver, haha! xD


Nöff Nöff

Då har man fått det omtalade grisvaccinet och än har jag varken fått tryne eller färgats rosa, de gillar vi. Borde vid det här laget sitta djupt försjunken i "En midsommarnattsdröm" av Shakespeare himself, gör jag det? Nej. Vi ska nämligen välja något stycke ur den imorgon och dramatisera det, hehe. Det kan ju dock bli lite småintressant i och för sej eftersom att det vad jag vet inte finns så många esteter i våran klass. Ett annat plus är att vi ska ha en föreläsning under två av tre lektioner som jag tror kan vara riktigt intressant, sounds good huh? Sedan är det weeeeekend! Och bara 24 dagar kvar i skolan!

Har även hunnit med lite shopping idag i Tumba, var riktigt länge sedan man var där så det fanns en hel del snyggt faktiskt, pengarna rök fort. Tur att jag jobbade lite under lovet ;)

to be or not to be

Om man inte orkar eller hinner klä på sig, får man komma i sovtröja och trosor till skolan då? That's todays question. Can you answer it?

-

Har läst i den älskvärda historiaboken sen jag kom hem, känner att jag fortfarande inte kan någonting och provet är på torsdag... Men jag måste ju ändå säga att de än då länge faktiskt har varit en bra och positiv vecka! Ingenting känns omöjligt trots att provet och inlämningsuppgifterna ligger och gnager i bakhuvudet. Nu ska jag bara läsa tre sidor till och sen blir det till att tagga till träningen. Skönt att få tänka på något annat ett tag! (:

This is a good day!

Fan de blev en bra dag! Happy face! Och imorn så har vi en sjuk underbar lång sovmorgon, börjar 11, kan det bli bättre? Näe. Lyckades även få några riktigt fina bilder på mig och linnea idag under sociologin, ett under att hon inte såg oss, eller så såg hon oss men orkade inte bry sig, vem vet? eller? hehe

Rädd någon?

Kompis 2000 dårå

För att veckan ska bli så bra som jag har lovat mej själv så kommer här några klockrena klipp, sweet!



















Nu kan inte veckan bli annat än bra! Kärlek på detta gäng!

paus

Nu blir det paus i läsandet och skrivande. Kom på att jag måste baka någonting eftersom att jag flög av pållen förra måndagen. Får bli en liten kladdkaka... Sen så blir det match, inget av mina favoritlag direkt men man hejar ju ändå på assyriska, ska bajen ner så ska djurgårn ner, så är det bara.

-

Nyss hemkommen från familjen hildeby, härlig kväll igår, dock ruggigt trött! Lite småkul måste jag säga ;). Har i övrigt bestämt mig för att nästa vecka ska bli en bra vecka. Ska se om det går att påverka det mentala lite som det står i idrottspsykologiboken, om jag säger till mej själv hela dagen idag att nästa vecka ska bli toppen, borde den inte bli det? Jo jag tror faktiskt att det underlättar! Men vi får la se hur de går.

Idag har jag i alla fall lovat mamma att hjälpa till ute i trädgården i någon timme, är egentligen ingenting för mig men vad gör man inte. Älskar ju trots allt huset, poolen och tomten så lite måste man väll hjälpa till. Men nu och senare blir det historia, fullt fokus! Hörs lite senare, puss hey.


Mina älsklingar

Looking back to the good days! Här kommer mina älsklingar, jag har saknat dom!









Kärlek på serier och fredag!


Busshelvete

Imorse var sjukanmälan fan inte långt borta, är så nedrans förskyld och har ruggans ont i halsen, men ändå lyckades jag palla mej iväg till skolan. Nässprej och halstabletter med smärtlindring, haha, thank god! Missade dessutom bussen som var fyra minuter tidig så fick ta en rallypromenad till skolan, helt sjukt att jag hann! Nu är det i alla fall äntligen fredag och nu ska jag verkligen njuta av ledigheten, har tävling imorn men annars inga planer, får helt enkelt se vart helgen tar en.


Sådant gillar vi

Dagen har varit en bra dag, trots höstrusket. Bara tre lektioner varav en vanlig idrott och den andra specialidrott, som sagt, de gillar vi! Håltimmen spenderades på sandys och var härlig, mer sådant! Nu ska jag ta och hoppa i duschen och sen blir det till att dega lite innan sömnen slår till, äntligen fredag! :D

43 dagar kvar, längtar ihjäl mej. 19 December drar vi!

30 skoldagar kvar, underbart, jag räknar ner om man säger så!


The funeral

Kände nyss för att skriva ett långt och kärleksfullt inlägg till alla som betyder något. Men sen kom bror in och var allmänt dryg om hur vi ska ta oss till träningen i sumpan imorn så nu är jag inte sugen längre. Jaja, jag hoppas att ni som betyder något vet om de! <3

gaah

Sofia Maria Pettersson blir galen nu! Hon har skrivit lite mer än en och en halv sida men det måste vara minst två. Som pricken över iet så har hon verkligen idetorka och sitter fast, fast som om hennes hjärna är limmad med konrads kalasklister(ja, hon lämnade aldrig pippifasen). Inte att leka med gott folk. Väldigt dålig tidpunkt för idetorka Sofia Maria Pettersson, väldigt dålig tajming. Hon börjar dessutom bli ruggigt trött nu.

Att jag pratar om mej själv i tredjeperson är aldrig ett gott tecken

-

Nyss hemkommen från träningen, sitter här med en banan och en gigantisk latte, redo för en sen kväll med andra ord. Siktar på att kunna skicka in engelskan åtminstonde innan halv ett? Om jag klarar mig innan tolv är jag ruggigt nöjd.
hej hopp



Förvånad?! nej!

Fick precis tillbaka "drömbarnet" av bella, VG+ som vanligt. Det är ju bra med vg+ egentligen men jag är så irriterad på henne, spelar ingen roll vad jag gör, bara vg + ändå.

Life as it should be

Imorse var jag smart och tänkte att jag kan ta cykeln till skolan eftersom att det inte är så värst kallt. Hyfsat pigg och glad vandrar jag trappan ner i källaren för att bli stående där, vart fan är min cykel? Tittar irriterat på klockan, springer upp och gapar efter linus, vart fan är min cykel? Jo, den är kvar borta hos peter sen pappa lånade den! Fan va bright, stolpskott till far man har ibland. Mitt humör rasade drastiskt och jag var nu riktigt sur. Fick ta av mej kläderna och ställa mej och pumpa däcken till mammas cykel. Halleluja! Sedan var det bara att gasa till skolan i en jävla fart eftersom att jag kom iväg 10 minuter senare än planerat. Livet är för härligt.

Som pricken över iet så börjar jag blir riktigt sjuk nu också, har haft lite ont i halsen i två veckor nu men känner på mej att snart smäller det... hatar att vara sjuk. jaja, nu ska jag jobba vidare med ulsen, massa beröm till mej själv fortfarande över min 100 procentiga närvaron, men snart skiter det sig nog.


Dagens citat

Dagens citat beskriver morgonen kalas! Hittat ur självaste 91an tidningen, jag vet att du gillar det!

"verkar som om nån har vaknat me huvet i en koröv"

Helena vet inte vad hon ger sig in på...
"om du lever singel hela livet ut ska jag äta upp min tv och sen dränka mig i rosa målarfärg och springa runt naken i göteborg"

Härliga söndagsångest

Tillbaka efter en helg spenderad i skövde, med lite sömn. Tävling på lördag och söndag morgon och jag är trött som en get och måste verkligen försöka sussa ikväll! I lördags lirade jag bra och idag inge vidare, ligger än så länge på 8onde plats men jag lär puttas ner från finalplats. Är nöjd ändå:).

I bilen påväg hem från skövde läste jag engelskaboken som en galning. Bokrapporten ska vara klar senast onsdag och jag har träning både imorn och tisdag, lite illa. Hade bara läst 50 sidor i boken innan så de blev la en 300 under bilresan, sjukt uttråkande. Tur att man kan läsa utan att bli åksjuk i allefall.

Snart ska jag se på mitt favoritprogram i kategorin -" jag skäms å deras vägnar men kan inte sluta titta". Ensam mamma söker med andra ord...

RSS 2.0