Livet skrattar mej rätt i nyllet

Kan sl förklara för mej hur realtidsinformationen på bussfan kan räkna ner från 20 minuter till 1 och sedan försvinna? Hade jag vetat från början att bussen inte planerade att dyka upp hade jag hunnit gå men nu så visste jag ju inte det! Ska fan maila SL och mosa dom i kundtjänst! Jag kom alltså till skolan, har 40min kvar på lektionen och sen håltimme i två timmar! Mmm, bah älskare!

RallyHarry!

Idag mötte man kvickaste laget i hela divisionen... Kvinnorna har inte direkt en raket i röven om man säger så, allt tar sådan tid!!! Jag som bara vill smocka på, fullt ös medvetslös är mer min stil! Det fungerar liksom inte när man möter dessa. Brukar se det som terapi och sjukt bra träning att hålla fokus fast man bara vill slå till dom och knuffa fram dom mot klotreturen, hehe. En liten hjälpande klapp(smäll) bara. Men det roligaste av allt var efter matchen i omklädningsrummet, då säger den ena
"Det kändes som att det gick så segt idag, lång tid kändes det som att det tog... Men det tog ju inte längre tid än vanligt..."


Hahahaha, jag och Marre tittade på varandra och garvade, snabba matcher tar 1:30 men långsamma som denna tar två timmar, hua! Men det var väll värt det eftersom att vi vann!

En liten parantes bara, min match började och slutade samtidigt som bronsmatchen i handbollen......... Detta innebär att jag inte såg en jävla sekund av matchen, dålig tajming, verkligen!

pösaTrötter numero uno, blev sent inatt! Dåsade i säng strax efter fyra efter en rolig kväll(minus handbollen då..). Linda och jag var glada och jag inser dagen efter att jag måste haft spillmaraton... Tröjan var sig inte lik när jag slängde den i tvätten, inte fan visste jag att vattem ger sådana fläckar... Det var faktiskt bara vatten jag spillde, så det så!


-

Jag tänkte bara tala om att jag lever, dock inte särskilt väl... Var på sjukan i fredags och lämnade massa blodprover för att se om det är något allvarligare fel på mej eller om jag bara har brutal jävla otur när jag blir(är) sjuk i tid och otid... Idag kan jag i alla fall trösta mej med att både herrarna och damerna ska köra skidskytte och ikväll är det handboll för hela slanten! Därefter är det ju även solsidan och time out som plåster på såren!

Återkommer när livet vänder, för det sägs väll att efter regn kommer solsken? Det har regnat förjävla mycket i mitt liv på sista tiden!

TPL

Jag är bitter, TPL= trött på livet

Hockey

Igår var det bronsmatchen som gällde för hela slanten! Väljer att inte kommentera slutresultatet och det blev trots de en rolig kväl och natt... Linnea och Ninnie var här och våldgästade och det blev rätt sent! Var ju tvungna att kolla in finalen också, oväntat slut blev det ju i alla fall!

Är sjukt bitter över att vi inte har någon tv ännu, den mesta sporten går på svtplay så det är lugnt men igår så hackade de nått galet! Bilden beskriver min uppgivenhet tagen på bar gärning, sur? Lite...


RSS 2.0