Smultronställe

Nyss hemkommen från en joggingtur uppe på brantan. På hemvägen mötte jag glatt ett härligt tecken på att sommaren är här på allvar! Jag hittade hur mycket smultron som helst :D !


Smultron och fil, behöver jag säga att lyckan var total ?

Midsommar

Det blev en rolig helg med härligt sällskap! En midsommar som den ska vara helt enkelt! Det var roligt att Kicki hängde på också, en fin vän man alltid har roligt med:D Ska väll försöka lägga upp lite bilder senare i veckan men nu är det fotboll som gäller för hela slanten. Finally har Argentina börjat visa upp den kapacitet som de faktiskt har!

"Nu ska jag gå och ringa min kamera!" Hasta la vista


Titanicoskuld

Åkte in till Kicki och hennes kära glasskiosk vid halvsextiden. Slevade lite glass till mig själv(grymt bra) och sedan drog vi och käkade middag i kungshallen (:. Efter de så blev det lite spontanbio sådär mysigt. Tittade på nya Beck-filmen och jag som älskar hela serien tyckte att den var jättebra. Är i och för sig inte så kräsen av mig.

Kicki har nu dessutom fått reda på att jag aldrig har sett Titanic... Haha. Hon hamnade i chocktillstånd! Kanske dags att göra sig av med Titanicoskulden ? haha

I'm not so happy with you!

"I'm going to kill you means I'm not so happy with you!" Hahahahaha, detta måste ju vara det mest klockrena citatet under VM än så länge, underbart! Mitt nya favorit uttryck är alltså numera "I'm not so happy with you", med betoning på HAPPY, hahaha!


Händig kvinna ?

"Tänk att det ska behövas en händig kvinna för att få igång den här skiten!"

Har precis varit ute och klippt gräset i äkta festivalutrustning, shorts, linnea och gummistövlar, hett! Gräsklipparen fungerade prima men den där jävla kantklipparen ska då alltid kaxa. Pappa stog och försökte dra igång den hur länge som helst men sen gav han upp. Jag försökte några gånger och vips! Men det måste vara något fel för de kommer inte fram någe bensin så efter att ha klippt ungefär hälften av allt som ska klippas så har jag nog startad om den cirkus cirkör 40 gånger. Nu är jag irriterad och hungrig, dax att laga lite käk!


Samuel Eto'o

Sitter och glor på fotboll, Danmark-Kamurun är det som gäller ikväll! En rolig och otroligt händelserik match trots lite väl mycket Hawaii fotboll till och från. Min personliga favorit måste jag ju säga är Samuel Eto'o, den snubben kan verkligen lira! Men ändå så vill jag nog innerst inne att Danmark ska vinna, vore kul om de hade en chans att klara sig vidare ur gruppspelet!

Tottopollar

Igår red jag min sista ridlektion! Kändes jättekonstigt att jag har sagt upp mina två lektioner i veckan! Jag förstår det faktiskt inte riktigt ännu, tänk att jag har varit i stallet och ridit sen jag var sju bast. Så länge jag kan minnas med andra ord och nu har bestämt mig för att sluta. Men det känns lite bra också faktiskt trots allt. Tiden har sprungit ifrån mig på sistonde och nu vet jag att till hösten att jag får två dagar i veckan mer att leva än vad jag haft. Men det har varit en great tid och jag ångrar det inte en sekund! Så otroligt mycke kompisar jag har fått i stallet och vissa av dom, fortfarande några av mina allra bästa! Har dessutom haft galet roligt under tiden. Har nog även lärt mig en hel del av att ta hand om tottopollar som Tyson och Cheroke, mognat som människa, den tiden var sjukt fin! Voltigen var galet rolig och att åka iväg till Laholm och tävla sm vid 2004 (har fortfarande kvar sm-t-shirten, haha) var en stor upplevelse med ett gäng sköna människor!

Våren 2003, Min första voltigetävling, tror mig minnas att laget vann, haha!


Sommaren 2003, Mitt första ridläger borta från skrevsta


2004, Hopptävling med Kask, sekunden efter ligger jag i de gröna lådorna, haha!


Hösten 2007, Dressyrtävling på pinochio



2008, Hopptävling på Stella



Det saknas galet många bilder vilket är synd som fan men här var i alla fall några nostalgitrippar! Kommer att sakna det enormt så vi får väll om jag börjar igen om något år, det skulle inte förvåna mig! 

Ännu ett "Gaah"!

Gick inge vidare att slagga inatt! Lyckades inte somna förens vid halv ett och sen vaknade jag igen vid två, blä! Var ett tag sen man hade ordentliga sömnproblem nu men jag har ändå aldrig varit den som somnar så fort jag lägger huvudet på kudden. Ibland kan det kännas som om man ligger där i en oändlighet! Jag hatar det!

Men nu är det i alla fall morgon och frulle väntar! Senare idag kommer kickson hit och det blir update på allt, haha! Känns som det har hänt en hel del att prata om från båda håll sweetheart! <3

Gaaah!

Kom hem från landet igår, hade stört roligt där! Jag och Linnea ägde dessutom våra motståndare i kubb när det gällde psykning. Inte undra på att vi krossade dom i matchen!


Nu är jag lagom irriterad på tröga människor, klarar inte av sådana som inte kan fatta beslut över huvudtaget. Då blir det tack och hej från min sida! Så tack och hej!

Landet here we come!

Har precis packat färdigt en gigantisk väska, förstår inte varför det alltid blir så mycket man ska ha med sig? Det ska i alla fall bli dunderkul! Idag åker jag, Linnea och Helena ner och imorn kommer troligtvis Nattis och Anna. Känns däremot konstigt att inte Ariel och Linda ska med, blir liksom inte samma grej som förra året, de ägde! Men i och för sig så blir det nog ännu grymmare i år så det är lungan! :D Med en så skön samling människor kan det fan inte bli annat än grymt! ;)

Förra året nere vid stranden: Jag, Linda och Ariel


Kommer hem igen på onsdag, tills dess 
Hasta la vista gott folk!


Argentina-Nigeria

Har precis kollat in Argentina-Nigeriamatchen... Galet att det bara blev 1-0 när båda lagen hade stört många chanser att möla in bollen i mål! Nigeria kan i alla fall tacka sin målvakt för att det blev lite match, riktigt bra räddningar gjorde han!



Nu väntar maaat! Har varit hungrig hela dagen så äntligen :)

Busybusy

Har haft fullt upp men inte varit sugen på att skriva av mig men nu jävlar kommer det update!

Skansen i tisdags gick prima, det roligaste under hela dagen var när andreas och viktor blev nerbajsade av en mås. Men roligt var det även med alla små barn i flexbertvästar som spanade in mig när jag körde den öppna glada stilen, haha!

Onsdag var det klassens dag och vi var ute i ingenstans på ett landställe och gjorde ungefär ingenting. Jag och linda hade bestämt sen tidigare att vi skulle bada och det dåliga vädret till trots skickade jag ett sms till henne på morgonen och påminde henne om att inte glömma bikinin. Själv glömde jag halva min och fick låna ett par otroligt sexiga badshorts av marre, en kanske två storlekar för små! Där snackar vi riktigt tightass!


På kvällen var det partaj som hägrade, kom hem sent som ett as och det var lite likvarning på mig under skolavslutningen på torsdagen. Men den gick bra även om det nog är den onödigaste skoldagen som man har.

Igår var det jessicas student som gällde och trots ösregn så var det glada töser som sprang ut:) Sen var det mottagning med ännu lite smörgåstårta, tror det var sista för ett tag, haha. Sen åkte jag i alla bar det av hem till viktoria där vi pratade galet hela natten, har inte träffat henne på görlänge så det behövdes verkligen!


wiha

Nu blir det skansen, har grejat en enorm matlåda med kycklingsallad att ha med! Smaskens! :)


Vm-Bibeln

Tro inte att jag kommer att missa fotbolls-vm bara för att Sverige inte är med, här ska tittas! Köpte aftonbladet endast för denna smaskiga bilaga, 180 sidor fotboll, underbart!!! Att de döpt bilagan till VM-BIBELN är ju bara för klockrent, för det stämmer verkligen! Denna innehåller alla svar på dina frågor och funderingar om VM(livet). Frågor som när alla matcher går och vilka länder och spelare som är de stora hoppen plus en hel del galet läsvärda artiklar! Så ikväll vet ni vad som väntar mig, ska läsa tills ögonen blöder!

Självklart är det tråkigt att Sverige inte är med men det finns fortfarande många sevärda matcher! Om man inte är något stort fotbollsfan men endå vill se någon match rekomenderar jag starkt Spanien, Holland eller England eftersom att dessa spelar otroligt underhållande fotboll. Men vilka länder är det då man ska sätta sina pengar på? Jag har några starka favoriter och så här rankar jag min topp fem lista:
1. Spanien
2. Holland
3. Tyskland
4. Brasilien
5. Argentina

Kom ihåg vart ni såg denna lista först gott folk!


Mönster ?

Idag blev jag verkligen ett med naturen.
Först höll jag på att trampa på en gigantisk(underdrift) huggorm och sedan fick jag någon form av flygfä i ögat under spurten som jag inte fick ut. Imorn ska vi till skansen med klassen, någon mer än jag som ser ett mönster ?

Student

Har pluggat Historia hela helgen känns det som, men nu lever jag! Lyckades kirra ett VG, sjukt nöjd och glad, nästan så en liten glädjetår kom, haha! Det är verkligen en galen lättnad när man inser att man är ledig från skolan i två månader (:

I fredags tog broder studenten! Årets IT-student, nästan så man blir lite stolt ;) 
Älskade verkligen plakatet! Underbart klockren bild!







Yiiha

Säger bara IN YOUR FACE!
Lyckades kirra hem ett Vg på sista historiaprovet! Sjukt nöjd med mig själv. Nu får jag chansen att göra omprov på ett av de andra områderna, valde första världskriget. Så på måndag håller jag alla tummar, ska fan plugga gärnet i helgen!

Nu väntar Linus student, grattis bror! :D


steeek


Idag blev det till att ligga på altanen och sola hela dagen med tess (:
Underbart väder så det blev även ett dopp i poolen, den börjar få upp värmen  nu, blev 20 grader under dagen! Nu väntar jag bara på att mina små älskade vänner ska skicka in sina delar av sociologiarbetet så att jag kan skriva ut det!


Härlig bild från förra året! :)

Kickis student!

Idag var det alltså min en av mina bästa vänner kicki som tog studenten! Missade utspringet på grund av mitt historiaprov men kom till en myspysig mottagning. Har även konstaterat att smörgåstårta verkar vara det som gäller nu för tiden! Rullade liksom igår hemmåt efter smaskig mat. På fredag tar broder studenten och han har också beställt smörgåstårta, haha! Sen blir det allt till å sticka ut och springa!



Finis!


Vem kan stoppa mej när jag bara rullar fram?

Idag fyllde Annapanna 18 barre :D
Var på hennes kalas och svullade tårtor i alla dess former, smörgåstårta och sedan frukttårta. Nu är jag övermätt och mår lite lätt illa! Men det var värt det, är ju egentligen inget stort fan av tårtor eftersom att jag inte gillar grädde men det var ingen grädde i frukttårtan så jag passade på ;) Nu väntar historia, har sista riktiga provet imorn sen ska jag och linnea redovisa svenskan, vi har klockrena manuset! Humor på hög nivå, haha!
seeee you


RSS 2.0