Skratt Fnatt

En liten sköning ur en Kalle Anka tidning.
Lille Sture hade smutsat ner sig i ansiktet.
Dåsa hans gamla farmor:
- Du skulle behöva lite tvål och vatten i ansiktet sture.
- Ja och du skulle behöva ett strykjärn...

hehe, det var allt från mej och linnea, hasta la vista baby


Håltimme

Måste säga att det har varit otroligt givande lektioner idag... håltimmar och en tråkig svenska lektion. (som vanligt)

på tal om ingenting så drömde jag att linnea badade inatt, framsteg ?


Under utveckling

Jag är mitt uppe i att försöka omvandla linneas hat till att sola och bada till något mindre hatiskt. Jag är på god väg gott folk, hon har solat flera gåner men än tror jag mej veta att hon inte riktigt är redo för det stora steget att ta ett dopp. Själv badar jag för fullt i polen vars vatten har ungefär samma temperatur som en isvaks. Att säga att jag badar är kanske en överdrift men jag hoppar i och upp i alla fall ;)

trevlans

Gårkvällen var väldans trevligt :)
Spenderades som sagt med ariel och kicki. Det var verkligen sjukt länge sen jag och kicki träffades men det känns inte som de när vi väl träffas, underbar människa där;) Kvällen var super, god mat och bra sällskap och som jag brukar säga, god mat och underbart sällskap, kan det bli bättre ?


happyface ;)

mys

Känner mej betydligt friskare idag, tack!
Idag blir det myskväll med favoriterna, Ariel och kicki:)


7 saker om mej själv

1. Jag är jämt och ständigt sjuk och hatar det.
2. Jag och sport tills döden skiljer oss åt!
3. Jag kan trycka ut mina skuldeblad så det ser ut som chicken vingar.
4. Jag snoozar alltid i minst 30 minuter, oftast mer
5. Jag önskar att dygnet hade fler timmar så att jag hinner med allt jag ska göra.
6. När jag får barn ska jag tvinga dom att sporta, fast de ska få välja själva mellan: Fotboll, Bandy, Hockey och bowling, är jag inte snäll?
7. När jag var liten hade jag en rosa tyghjälm för att jag började gå sjukt tidigt innan balansen var riktigt hundra.

Nu ska sjuklingen ut och röra på fläsket, rastlös som man är så kan jag inte bara sitta här inne och tråka trots att jag är sjuk, får ta en lugn promenad helt enkelt.

Långhelg

Äntligen! Åkte till skolan för att ha musik och matte men matten var inställd. Pratade däremot med anette om musiken och betyget... Hon sa att de också kändes otroligt fel att sätta bara vg på mej. Nejmen hej, då är vi två! Men hon sa att om jag ville så kunde jag spela gitarr och sjunga så kanske det ordnade sig, let's hope! Och för er som vill veta något nytt om mej så kan jag säga att jag är en riktig lipsill när jag är arg. Det är så sjukt frustrerande när man vill stå på sig och säga vad man tycker, för jag är en ärlig människa. Blir lite lätt komplicerat att frusta ut vad jag vill ha sagt genom tårar, haha. Tror nog att jag skrämde henne lite, hehe, rätt åt henne;).

melodifestivalen

Melodifestivalen igår var ingen höjdare enligt mej själv. Långtråkigare än vanligt och allmänt dåliga låtar. Men för en gångs skull så tyckte jag att det var rätt låt som vann... Dock var kvällen mysig med Ariel och Linnea:) God mat och underbart sällskap kan de bli bättre?


Använd kondom...


premiärhelgen med båten


skratt-atack

Dagen har väll flutit på som vanligt. Förutom att svenska lektionen var grymt rolig, dock inte monikas förtjänst... Alla grupper skulle redovisa sina korta arbeten om de antika os i grekland. Ida och Evelinas garv smittar verkligen och sprider sig i hela klassen. Till slut sitter hela klassen och skrattar åt ingenting. När de nämnde en segrare så brast det för mej. Kommer inte ihåg hur det stavades man man uttalade ungefär hans namn såhär: Gay-bre-lasse. Haha, helt sjukt roligt just då! :D

Imorgon ska jag bara slappa med tjejerna och troligtvis sola om det är fint väder:) Kanske också inviga polen om man vågar.

Nya datorn

WOHO !!! Sitter nu vid den nya datorn, underbar måste jag säga.
Ingen som aldrig suttit vid min gamla kan förstå hur trög den verkligen var, ingen...

Spelade skol-dm idag och vann, av två... haha. Nejmen jag spelade faktiskt grymt bra så om killarna och tjejerna hade spelat i samma klass så hade jag kommit trea, de är najs. Snittade på 190 :)

Hyfsat het

"Enda stället du är hyfsat het på skulle vara i en annan del av köping <3"

-

Finalen idag gick inge vidare, blev utslagen och hamnade därmed på femte plats. Surt att det var de fyra bästa som fick fortsätta finalen. Men men, jag har två år kvar i den tävlingen så min tid kommer!

Och nu gott folk, jag har beställt en ny dator :D Applåder tas tacksamt emot och autografer skrivs senare.

-

Har varit dött här idag pga för mkt i skolan. Den dödar mej för tillfället och idag fick jag ett litet psykbryt... Skulle göra klart de absolut sista på min samuppsats. När jag öppnar filen så är det ända som finns små fyrkanter och enstaka ord. Så då la jag mej i sängen och grät i en halvtimme, moget va? Sen gick jag en promenad i en timme och fortsatte böla. Haha, jag kände att jag på något sätt hade nått en gräns. Det hade varit så skönt att kunna skicka in sam på eftermiddagen men nu måste jag istället lyckas mixa om så att jag kan få redovisa på torsdag. Varför händer alltid sådana här grejer ?

Idag var det i alla fall final i Junior League, vi spelade bra hela laget men i den sista finalen så torskade vi. Men vi kom två och kände att vi ända hade spelat bra. Det var saknaden av våra strikar som tyvärr avgjorde, men sånt är livet. Får helt enkelt ta nya tag imorn då det är final i GP:n, då jävlar gäller det!

RSS 2.0