gaah

Buhu, nån mindre begåvad har tatt fel skor på gymmet, dvs mina skor! Gick dit med ett par vita converse i storlek 39 och hem kommer jag med ett par vita i storlek 37,5! Lite småtajta om man säger så! Var ett bra jävla tag sen jag hade så små fötter, typ när jag var 12? Jaja, lämnade i alla fall mitt nummer i kassan så jag hoppas att någon snart inser hur stora skorna har blivit helt plötsligt!

Att leka med elden

Dagens skämt stod linnea för, säger bara: Brandman! Haha!


BE=(

Hoppsan hejsan, tiden går fort när man är trött!
Måste skicka in en psykologiuppgift senast idag, ehhehehehe(nervöst skratt...). Känns ju bra att jag nyss avslutat min första sida då är det bara "minimum" två sidor kvar, helst mer, ehehehe.

Min kropp skriker dessutom efter starkt svart kaffe men inatt var det partaj så därför får de duga med en gigantisk och svag latte för att inte förstöra magen helt enkelt!

ASSÅ SHIIIT!

Var hemma hos familjen ASSÅ SHIIIIT((!) Andersson/Hildeby;)) igår. Var brutalt länge sen jag var där så det var mys att träffa min lilla extrafamilj! Vissa vänner behåller man för evigt, även om vi inte ses allt för ofta så finns man alltid för varandra. Ibland kan man bara behöva bli påmind om hur mycket vissa verkligen betyder!

Snart är det dags att bege sig mot lidingö där de är match mot sumpan. Ska gå om en kvart men just nu sittter jag nyduschad jag har varken klätt på mig, käkat lunch eller packat matchkläder osv... Dags att lägga på ett kol ? Mjo, lite kanske! Hoppas på en great dag!


Sportbar

Inte ens om min överlevnad hänger på sportbars kommer jag äta dom! Kan inte riktigt bestämma mig för om de är äckliga eller om de är jag som är kräsen? Testade denna, den såg så god ut och jag blev så besviken! Tacka vet jag en riktig skinksmörgås, de är vad jag kallar recovery! Ha!

Sofia - Vishet

Bajenträning idag som vanligt, trött och okoncentrerad så det gick åt skogen. Till skillnad mot många andra sporter så är de inte så lätt att koppla bort tankarna... tyvärr! Men så är det ibland helt enkelt. Imorn bär det i alla fall av mot Lidingö för lite träning inför helgens elitseriematch, hoppas på goda besked från mej själv!

I övrigt har jag suttit med en stor mugg för starkt kaffe och tagit mig igenom övningsuppgifterna inför rättskunskapsprovet på Torsdag. Det är verkligen trist att man måste vara nästintill övermänsklig för att komma in på någon form av juristlinje! Tror de hade passat mig som handen i handsken men vad hjälper de när det inte ens räcker med MVG i alla ämnen för att komma in? Inte så värst!

Får väll trösta mig med att jag i alla fall har en jävligt grym mugg en tisdagskväll som denna, bonus till far och mor som döpte med till Sofia. Dock hade jag hellre velat vara pojke för då hade jag fått heta Emil och de om något hade passat mig som handen i handsken! Haha! 


awesome

Vet att jag varit snål med inlägg senaste tiden, men det får ni helt enkelt stå ut med! Tycker det är ganska så soft att skriva lite då och då när jag känner för de. Skulle aldrig falla mig in att ta bort bloggen eftersom att jag haft den i över två år och det finns så sjukt mycket fina minnen och roliga saker inskrivna! Så jag fortsätter helt enkelt lite halvslappt med bloggandet samtidigt som mitt liv skenar på i en rasande fart! Veckorna känns sega men när de väl är helg så inser jag hur snabbt det egentligen går! Snart ska vi ha två veckors fältstudie och efter de är det nästan jullov, gött!

I helgen var det match mot ringen och utklassning som gällde, hehe! Me like! Sen hem och ligga med ångest i soffan och kolla svenskacupenfinalen mellan bajen och helsingborg. Helsingborg vann men bajen har kämpat sig ända final och krigade även där så lite ljus i tunneln fick vi bajare allt tack vare turneringen! Sen var det partaj ute i skogarna(haha!) med kicki och lite människor som man inte träffat på ett bra tag, roligt var det i alla fall! Råkade dock skrämma livet ur mami när jag glömde att höra av mej om att jag sov kvar där, sorry! Men med tanke på hur bra jag brukar vara på att höra av mig så tror jag att jag är förlåten! ;)Söt chey den där kicki!

Nu väntar köket för mästerkocken som ska röra ihop något smarrigt och sen är det den gamla hederliga bajenträningen som gäller!

Brännan, jag kom, jag såg, jag somna!

Brännan kom, den lyste med sin närvaro och den ramlade av mej... Damn!
Hade en supermysig vecka i Puerto Rico med mamma, moster och kusinen. Sol och bad var det som gällde varje dag vilket passade mig utmärkt eftersom att jag var ganska så slutkörd. Jag blev brun som tusan, men nu flagnar jag bort, inte okej! Dessutom hatar jag att flagna så varje gång jag duschar så skrubbar jag hela mej tills de bränner i skinnet så då ryker brännan som sagt all världens väg, men det är smällar man får ta! Är ju trots allt fortfarande brunare än alla i min omgivning ;)


RSS 2.0