Levande

Ny bild till bajenhemsidan, äntligen blir jag av med den gamla! Haha!


Rättskunskap

LLL= LillaLättviktsLagboken
Den är ENORM! På bilden ser den ut som en vanligt lexikon, men tro mig, den är betydligt mer än så!


Känner att mina anteckningar i blocket där jag kladdar inför prov och vissa läxförhör är jävligt prydliga! Tur att jag oftast inte behöver läsa dem fler än en gång... Föredrar tryckta böcker...  Lite lättare att tyda skriften... Men de är bra med kladdanteckningar! Jag lär mig en hel del av att skriva ner och formulera själv helt enkelt.


Tolka mig inte fel nu gott folk, bara för att jag tycker de är lite småjobbigt att plugga rättskunskap så har jag ingenting emot de. Tvärtom så finner jag det faktiskt jävligt intressant. Ett av fåtalet ämnen som ger mig något, dessutom har vi som sagt en grym lärare!

Brutalt!


"They call me white Devil, black Jesus"


Mina gyllene skor

Har kirrat nya bowlingskor nu, gillart! Lägger dock inte endast upp bilden på grund av mina skor utan för att jag börjar se frisk ut äntligen! Efter tre och en halv vecka som levande död börjar jag nu se ut som mitt vanliga läckra jag, hehe! Tänkte dessutom passa på att visa halsbandet jag fick av linnea när jag fyllde år, säger bara: gööörsnyggt! Tre flugor i en smäll med andra ord, de var allt från mig denna gång!


Burn baby burn

Idag tog det mej närmare fem minuter att komma in i den barnsäkra hostmedicinflaskan. Livets ironi och glädje.

När de viktiga upplysningarna ändå flödar kan jag även passa på att säga att när de står "undvik kontakt med ögonen" så bör sådana varningstexter tas på allvar... Har nämligen shoppat loss på apoteket och kirrat ansiktsskrubb, ansiktsvatten och någon kräm. Allt hänger ihop som en paketlösning på bra hy och de verkar jävligt bra faktiskt! Känns som de gör nytta för de brinner i hela ansiktet kan jag säga! Och som diskret påpekat även i ögonen... kontakt innebär tydligen "i närheten av" också, kan dom inte skriva det då istället?

Sussa sött sweet people

keep the fighting spirit!

Vissa är ute,  festar & super på kvällskvisten, andra är hemma och de ända som sveps är hostmedicin...
Säger bara: Botten upp!

Desperat(!!!)

Jag är så frustrerad att jag saknar ord! Har mått skit i exakt 17 dagar nu(ja, jag räknar!) och är irriterad till bristningsgränsen. Blir inte sjuk så ofta men när jag blir de varar de fan i oändligheten! Jag hör inte heller till den skaran som gillar att bara vara hemma och göra ingenting, verkligen inte! En dag kan det vara skönt, max två, sen börjar jag klättra på väggarna! Även om jag mår skit och är orkeslös så blir jag så rastlös. När jag inte själv kan kontrollera mitt öde så får jag lite panik om jag ska vara helt ärlig. Mina dagar ser ut enligt följande:
Går upp vid 9, tar medicin och käkar frulle. Sedan kollar jag vad som kommer på tv, oftast blire samma serier jag glor på varje dag, topmodel, Bones och biggest looser och ibland lite annat. Jag är som en pensionär som markerar det jag vill se med en överstykningspenna i tv-tidningen. Sinnessjukt! Försöker även att trycka i mig lite käk, äta bör man annars dör man... Idag pratade jag även med farmor som skällde på mig för att jag inte hade "vilat ordentligt" som hon så fint sa de(hehe). Själv måste jag erkänna att de känns som att jag inte gör annat än vilar men jag antar att hon har rätt. Blev dessutom rätt övertygad när mormor också ringde och tjatade om att jag "måste vara rädd om mig". Jaja, kära kvinnor, jag ska göra mitt allra bästa! Ska vara hemma imorn och resten av helgen och om jag inte är näst intill frisk sen så kommer jag bokstavligt talat att lägga mig på golvet och skrika som en jobbig unge och aldrig sluta!

I reklampauserna tar jag egobilder som oftast ser förjävliga ut av en enda anledning, ja juste! Jag ser också förjävlig ut! Trött som trötter, svettig och flottig som ett bregottpaket. Men ibland får jag fan till de!
Tycker att frillan är riktigt fin!


Som sagt desperationen och frustrationen FLÖDAR!

BLÄ!

Nu.är.jag.irriterad... Är uttagen till revansch mot Skrufscha och är sjukt taggad men just nu känner jag mig tveksam till om jag kan lira. Har inte kunnat köra en träning på tre veckor nu så om jag inte kan köra ett pass innan helgen vilket känns mindre troligt vill jag nog helst inte spela. Känns inte bra alls att jag missar starten på hela säsongen när jag är sjuk såhär länge! De passar sig verkligen inte!


Droger

Blev en del piller jag ska knapra efter mitt besök på vårdcentralen... Nu jävlar ska här frisknas till!!!


buhu

Har blivit sämre igen så nu sitter jag och väntar på att vårdcentralen ska ring tillbaka till mig... 8:45 sa dem, ja nu är det alltså dags. Hoppas jag kan komma ner direkt och se om jag kan fixa lite droger som gör mig bättre! Nu har de gått 14 dagar sen jag blev sjuk på riktigt och då ska man fan vara friskare nu! Hatar verkligen de här!

Åh nu ringde dom, sicken punktlighet! Jag är imponerad.  

Nykär

Har varit och hämtat ut min Iphone 4 på posten och jag är överlycklig! Fattig som man är så tillhör de inte vardagen att lyxa till de så!!! En liten dialog mellan mej och linda:

-"Alla som säger att man inte kan köpa lycka ljuger!!! Haha, man blir sjukt lycklig för ett tag framöver!"
-"Haha så sant! Sen efter ett tag bryr man sig inte om telefonen och nörjar kasta den i marken, menmen, de e början som är bäst!"
-"haha eller hur! Hoppas nykärleken håller i sig länge!"
-"haha verkligen! Bästa tiden i ert förhållande ;)"
-"haha, är det nu man bara knullar och skippar konflikterna? haha"
-"Jamen typ? Ser bara det positiva med varandra lixom, sen kommer den stund då ni inser att ni måste kommunicera på ett annat plan OCKSÅ! Haha"
-"vadå annat plan, hur gör man då?!"
-"Det kommer du märka ju mer ert förhållande fortskrider;) Men ta de lugnt, de e ett tag kvar, njut när du kan!"
-"Hahaha, tack för dom råden! Nej nu ska jag klä av mig och krypa ner i sängen med min älskling. Får se vad vi hittar på, numera ser jag inga gränser!"
 
Det var allt jag hade att bjuda på för nu äre som sagt sängen som gäller! Haha
 


?

Kallt som i en isbjörns rövhål på mornarna
Kallt som i ett isbjörns rövhål på mornarna

Hur fan säger man? Kallt är det vilket som! Nu, frulle


RSS 2.0