Sverige-USA

Trodde att jag skulle avlida i soffan idag. Sverige-USA blev en riktig rysare! Tycker att vi började riktigt bra men sedan blev det riktigt uselt... När sverige sedan kvitterade från 2-5 till 5-5 så var min röst hes av allt skrikande...  Förlängningen gick enligt planen och två poäng till Sverige! Men när det stog 2-5 var det grymt nära att jag stängde av tvn och gick och dog men jag hade hoppet kvar och se så det löste sej:).

Måndag

Helgen gick fort och de blev en hel del pluggande av naturkunskapen, har prov imorgon. Lyckades även pressa in en joggingtur i lördags och höll på att kvävas eftersom att jag glömt astmagrejen... Smidigt där.

Igår var det vårhoppet i stallet, hade Cyprus och det gick kanoners, vann 80-90 klassen:)

Under dagen har jag hunnit tappa bort mina nycklar och funnit dom igen, tack för det. Vette fan hur många gånger jag varit uppe på expeditionen och frågat efter en nyckelknippa med en kapsylöppnare och ett USB på... Allt för många antar jag. När jag i panik rotade runt i väskan efter nycklarna så hittade jag även mitt headsett som jag trott varit borta i några veckor, ack så fel man kan ha. Sa jag inte att jag kände på mej att dom inte var borta utan låg på något löjligt ställe ?;)

Helg :)

Hade nationella idag i engelska, enligt mej den svåraste delen. Uppsats skrivningen... Gick väll helt okej, tror det blir ett vg. Är så mycke i skolan just nu och istället för att dö av ångest så stänger jag av mej själv och blir seg. Inte så värst bra. Men jag fick i alla fall in ULS-filmanalysen i tid idag.

Blev en skön promenad med mamma ikväll och sen en bastu med pappa och bror. Nu ska jag läsa min lilla samhällskunskaps bok. tjudelu

fruktade

1-0 till ifk, var det inte det jag fruktade?

Text-tv

Var ute och sprang idag för första gången sen innan vintern. Lite mentalt jobbigt att känna att man inte orkar de man brukar, mjölksyran var stadig kan jag säga.

Tänkte plugga idag men jag inser att jag knappt har några papper eller böcker hemma. Får bli massa plugg imorn och i helgen helt enkelt. Har i alla fall läst lite i sam-literaturboken den är faktiskt ganska så bra. Sitter i soffan och läser med text-tvn på. Är ju match nu, bajen-ifk, 0-0... Tur att det finns text-tv när man är en fattig student!

haha

Nejvafan, de är tråkigt att inte skriva här!
Jag tror nog att jag fortsätter, haha. Känner att jag har varit lättövertalad;D


Jag förstår att ni har saknat mina roliga historier! ^^

När en lastbilschaffis stannar för rött glider en liten Nissan Micra upp jämsides... 
Ur Micran hoppar en blondin, som springer runt till lastbilens förardörr och 
knackar på. Lastbilschaffisen vevar ned rutan och blondinen säger: 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! Lastbilschaffisen struntar 
fullständigt i blondinen, men när han stannar vid nästa rödljus glider Micran upp 
jämsides igen. Blondinen hoppar ur, springer runt och knackar på förardörren.
Lastbilschaffisen vevar ned fönstret och blondinen utbrister igen: 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! Lastbilschaffisen skakar 
på huvudet och fortsätter nedför gatan. Vid det Andfådd hoppar blondinen ur 
Micran, springer runt och knackar på fönstret på förardörren. Lastbilschaffisen 
vevar ned fönstret och blondinen säger på nytt: 
- Hej, jag heter Linda och din last håller på att läcka ut! När det blir grönt drar 
lastbilschaffisen på och hinner fram till nästa rödljus i god tid innan Micran. Den 
här gången hoppar lastbilschaffisen ur och skyndar iväg att möta Micran. Han 
knackar på fönstret till förardörren och när blondinen vevar ned rutan säger han: 
- Hej, jag heter Bosse, det är mitten av januari och jag kör saltbilen!


hahaha

farväl

Nu tänker jag inte skriva något mer i den här bloggen...
Jag känner att jag inte kan skriva vad jag vill och de var det som var meningen med den här. Att berätta helt öppet om mitt liv men det fungerade inte riktigt. Allt kan inte gå enligt planen.

min grupp

På ULSen ska vi jobba om olika tonårsgrupper... Min grupp ska jobba om nördar Ingeborg är med i min grupp...

Tack evelina, vi älskar dej från botten av våra hjärtan ;) 

Dåligt samvete...

Har dåligt samvete över att jag inte har pluggat nått på lovet även fast jag har en jävla massa att göra.. Hade inte tänkt att plugga ikväll heller, ska se en grymt bra film på kanal nio klockan nio. Tänkte ringa linnea och kolla lite engelska inför grammatikprovet imorn. Hoppas jag minns något från nian för jag har verkligen inte gjort en ända grammatikövning från kapitel 9-12, dvs de vi ska ha prov på. Nej nu  får jag faktiskt börja lägga ner lite energi på skolan, känner att jag halkar efter min standard, har för första gången i mitt liv varit sjukt nära att gå ig... ingen rolig upplevelse. Från och med imorn ska jag börja anstränga mej. punkt slut.

Förmiddagen spenderades i alla fall hemma hos marianne :) Hennes syrra går i skolan och håller på att "öva" och göra naglar. Riktigt fint blir det och har börjat vänja mej nu. Får se hur de går imorn på träningen bara om de håller men de märker vi.


smidigt...

Hade skrivit ett långt och roligt inlägg för första gången på länge och då dampar såklart blogg...

Nu går det inte att ändra tjockleken på texten, är den inte diskret?

Nu ska vi hem till morbror och fira påsk. Hasta la vista


Klockrent!


Stek

Är fortfarande förskyld, förstår inte varför jag alltid ska vara sjuk så jävla länge! Okej, jag vilar i och för sej aldrig men ändå... Men idag har jag i alla fall legat och stekt ute í solen, underbart!

Igår var jessica och viktoria här och det var grymt kul att träffa tanterna:) Var jätte länge sen så de fanns mkt att prata om och inte tid för sömn. Ni är viktiga för mej, trots att vi inte ses så ofta så vet jag att ni finns där <3

fortfarande sjuk:(

Mår fortfarande inte så överdrivet bra. Hade tänkt att åka och möta ariel och käka glass eller nått men jag vette fan om jag orkar. Får se.

Jag tänkte bara snacka lite mer om dm, nu när jag hunnit smälta de hela så är jag ändå hyfsat nöjd med att jag kom sexa... Lite synd bara att jag inte spelade okej i finalen för då hade jag gått vidare och fått spela om 1,2,3 och 4 plats. Men men, thats life

helvete

Spelade final i DM idag, gick åt helvete


RSS 2.0