Hemma igen :)

Borta bra men hemma bäst.
Sant i det här fallet och det ska bli underbart att lägga sej i den alldeles lagom hårda och breda sängen! Orkar inte skriva ett megalångt inlägg nu, ska snart gå i ide. Lägger troligtvis upp massa najsiga bilder imorn från veckan om kameran och datorn vill som jag vill. Har i övrigt precis spanat in bilderna från alla hjärtans dag partyt, vissa mindre charmiga en andra om man säger så, haha. Kan ju lägga upp en riktigt schnyggve bild, sussiluss


Packad och klar

Nu är jag färdigpackad och klar. Men troligtvis så kommer jag att yra runt här imorn klockan halv fem på morgonen och packa allt som jag glömt. Men jag har i alla fall det viktigaste. Skidorna, musiken, kameran och lite kläder, vad mer behöver man ;) Ska försöka fota som en lite paparazzi där uppe, alltid sjukt kul att ha mkt bilder att glo på i efterhand:) Men nu kommer bloggen att vara död tills på söndag om jag inte får för mej att be någon vän att skriva något intressant här, vi får la se. Godernatter och ha ett bra sportlov <3

scary

Imorse när jag hade plockat ut mattegrejerna från skåpet så stängde jag det och tryckte igen låset. Direkt kom jag på att jag hade nycklarna I skåpet. Så det var bara att gå och köpa ett nytt lås med tre extra nycklar!  hehe, har gett en till linnea och en ska få ligga här hemma. Men i alla fall så var jag tvungen att gå till vaktis och be honom att knipsa upp mitt lås. Men först gick jag upp till expeditionen som ringde till dom och sa att "en flicka" låst in sina nycklar och behövde hjälp. Detta har hänt en gång förut men det var i början av första terminen så han borde inte minnas mej och den gången sa jag inte mitt namn eller något sådant som han kunde komma ihåg. Men när jag kommer ner till vaktmästeriet så håller dom på och snackar där inne och då säger han "vänta lite sofia jag kommer snart", jag dog! Whaat ? Hur vet han mitt namn ?!


Jag brukar inte dömma folk efter deras utseende med det går inte att undvika det med vaktis... Jag överdriver absolut inte när jag säger att han är minst 2.20 meter lång och måste väga minst 200 kg ! Han ser ut som en jätte! Jag kan också erkänna att jag varit rädd för honom från första början. Men det komiska och läskiga i det här är att jag och Felix drev ganska så hårt förut om att jag och vaktis var som gjorda för varandra... Och nu vet snubben mitt namn, scary! Så i panik och rädsla så smsar jag honom och berättar om att vaktis kan mitt namn. Då får man tillbaka ett vääldigt tröstande sms, tack för det, not. "hahaha, säger ju det. Ni ÄR menade för varandra :)"

Scary, nu börjar mina tankar fundera varför i helvete han kan mitt namn. I don't wanna know the answer...


simma lungt

Nu är det helg, har den känslan.
Var iväg till sundbyberg och tränade för magnus, gick riktigt bra idag fast jag hade ändå inte någon klockren känsla, kan dock ha varit eftersom att jag är så jävla trött... Men jag fick i alla fall till det ganska bra tror jag.

Börjar verkligen att kunna se fram emot lovet nu och sedan praktiken, nu är liksom allt över, har sista dagen och provet imorn. Är inte det lite elakt att ha ett prov sista dagen? Kom hem stressad från träningen för att gå igenom instuderingsfrågorna när jag insåg att jag nästan kan allt, skön känsla. Så nu ska jag simma lugnt och hoppas att det går bra imorn:)

Broder jakob i kanon, den du ;)

Igår hände inte så värst mkt. Gjorde matteprovet och det gick okej tror jag. Sen till dagens höjdpunkt: på musiken så fick vi sjunga broder jakob i kanon, hahaha ! xD Jag höll på att dö! Jag Linnea och Arvid kände att sången verkligen låg på våran nivå, hehe, not. Här har man gått i musikklass sen 4an till 9an och minst de tre senaste åren så har vi sjungit både 4 och 5 stämmigt, haha. Vi konstaterade i alla fall att detta var ungefär lika svårt som när vi sjöng Fantomen på operan ;) Nejmen det var lite gullig dagiskänsla över det hela, alla satt i en ring och ingen ville sjunga högt och höras, yey.


haha

Dagens
"Om jag hade skrivit: den här musiken gör mej kåt, så hade hon ringat in det och gett mej en poäng"


Sussilussa

Har mått rätt så okej idag, nästan prima. Ska till skolan imorn, det fruktade matte provet står på tur och... Hej mitt fortsatta VG+ betyg. Nu ska jag inte låta divig som inte är nöjd med ett vg+ för det är ju faktiskt bra men jag vet ju att jag kan få mvg om jag bara pluggar och det är det som är irriterande, mycket vill ha mer som man brukar säga... Jag får väll helt enkelt ta och hoppas att matteprovet är lika enkelt som läxförhöret eftersom att jag fick alla rätt  på det( ja, jag skryter;)). Jag har inte ens tittat på repetetionspapperna så vi får la se hur det går!

Nu ska jag förhoppningsvis sussilussa lite, godernatter

Mysigt värre !

Finns det något mysigare än att spy ?
Igår var min dag helt värdelös och jag kände mej verkligen otroligt posetiv och lycklig. Sen kan man ju säga att jag toppade som sagt... Fyfan! Men jag sjukanmälde mej igår och nu sitter jag här och mår nästan prima. Måste käka bara, men det tar ju lite tid om man vill behålla skiten. Nej nu ska jag inte äckla er, hehe.

"ont det gör ont"

En liten komisk detalj om igår. Det var som sagt bra musik och ett jäkla röj måste jag säga. Men det klockrenaste är ju ändå att när det plötsligt börjar spelas Lena Philipssons "ont det gör ont" så sjöng verkligen alla med och dansade ännu vildare än tidigare. Schlager är alltså alltid ett säkert kort!

Partey !

Igår eftermiddag spelade jag masters och sen bar det av hem till systeryster:) Tog en snabbdusch och gjorde oss iordning sen hem till André och kirra drickat. Var lite krångel när vi skulle till festen för tydligen var det poliser där så vi väntade lite och kom därför ganska så sent, 11. Först fick vi inte komma in för att det var fullt men sen ångrade dom sej och det var bara att börja skaka loss på dansgolvet! Måste ju säga att jag och kicki var grymma ;) var så jävla kul att träffa massa gammalt folk, och nytt såklart. Kanske lägger upp lite bilder sen om ni har tur.

Har satsat på en riktig bakisdag idag, godis till frukost dega framför tvn. Bra svenskt skidskytte för damerna och det var riktigt kul! Om herrarnas slalom säger jag bara, inga kommentarer... Fast nu måste jag tyvärr börja städa, funderar också starkt på att ta en promenad sedan, lite friskluft skulle nog inte vara helt fel för min del;)


Fredag:)

Tävlingen idag gick la sisådär, godkänt måste jag väll ändå säga. Tråkigt bara att jag var så jävla ojämn. Men imorn är det nya tag som gäller, ska spela masters då och börjar bli lite taggad:)

Är dock ännu mer pepp inför kvällen imorn, ska bli riktigt jäkla najs:)

Albert Linda Gingborn, Fredagen den 13:de

Själv har jag inte haft så otur, men Linda har verkligen sparat allt till samma dag. Hon har även tagit reda på att nästa  vecka så kommer det också att vara fredagen den 13:de. Jag kan upplysa er om att hon kommer att vara sjukanmäld den dagen;) hehe. Nu vill lilla Linda ha lite sympati så jag tänkte dra igenom hennes underbara dag här;)

-Dagen började med att tösens väckarklocka gick fel så hon var uppe en timme för tidigt.
-Sedan fick hon stå och vänta i kylan på bussen som inte kom.
-När hon sen kommer till skolan så får hon veta att första lektionen (musik) är inställd.
-Sen kom jag och linnea och förpestade hennes dag ytterligare.
-Hon har även slagit rekord i att tappa pennor och sudd på golvet.
-Jag och linnea lyckades även med att lägga till ett litet extra namn sådär lite diskret;)

-Behöver jag tillägga att hon på något underligt sätt utan anledning var ganska så aggresiv idag ?


Det var allt om Albert Linda Gingborns dag ;D <3 har jag glömt något ? hahaha

Hur du tillfredställer din partner, hahaha

Hur du tillfredställer din partner

Hur du tillfredställer din fru (fungerar varje gång)


Smek, lovorda, skäm bort, njut av, lukta på, massera, planera med, fixa, poängtera, uppvakta med serenad, smickra, stöd, föd, pina, bada, roa, blidka, stimulera, stryk, trösta, spinn, krama, klema bort, egga upp, lugna ner, skydda, ring, skriv, förutse, tryck dig intill, kyss, skåla med, sköt om, förlåt, uppoffra för, truga, ge saker, lämna, lämna tillbaka, bönfall, upphöj, underhåll, charma, ryck, släpa, kryp, var jämställd med, gör till viljes, fascinera, var närvarande, be till, skråla, duscha, raka, lita på, kräla i stoftet, ignorera, försvara, lirka, klä, skryt om, samtyck med, lukta gott, sammansmält, var livlig, rationalisera, avgifta, helgonförklara, hjälp, erkänn, förfina, uppgradera, skäm bort, omfamna, acceptera, smöra, lyssna, förstå, dansa med, var flyttbar, tigg, plädera, låna, stjäl, klättra, simma, sörj för, återuppväck, reparera, lappa ihop, limma som en tok, respektera, underhåll, lugna, mildra, gå i döden för, dröm om, lova, leverera, tetas, flirta, anförtro, försäkra, tråna, locka, gör till en ängel, knota, ta i famn, dåsa med, upphöj, enervera, lindra, sammansvetsa, passa upp på, gnid, rädda, bit, smaka, nafsa, ställ upp för, smit iväg från svårigheter som en krabba på hennes existens havsbotten, skoja, klottra, sällskapsdansa, gör konster för, smiska, övertala med skärpa, skutta, flaxa, fly, gör det utan att gny, sväng, halka, glid, hasa, skäm bort, kläm, mjukgör, gör fuktig, hetsa upp stämningen, skälv, stoppa-i-hålet, fortsätt rocka i den fria världen, våtgör, gör slipprigt, gå i vågor, geléa, borsta, skälv, dregla, droppa, torka, knåda, puréa, burra upp, slut armarna om, vaxa, ställ dig in hos, tillfredställ, gör braksuccé, blända, slå med häpnad, förbluffa, förtrolla, idealisera och dyrka.
Börja sen om från början igen.

Hur du tillfredställer din man (fungerar varje gång)

Visa dig naken.




hahaha, godernatter ;D

torsdag - snart fredag:)

Var uppe i dagiset och ordnade alla lappar inför praktiken, ska bli slappt att lulla runt där i två veckor:). På vägen dit fick jag även lite gulliga sms, hehe. Tänker inte gå in på detaljer men jag kan ju säga det att plötsligt var man tillbaka igen. haha.

Har varit på gymmet idag, biff som man är ;) hehe, not. Nejmen jag har inte varit där på ett bra tag så det var skönt att köra igenom hela kroppen. Sen kompensera jag den utmattande träningen med tjockismat, så går det till i min värld. haha:)


"guds bästa barn pose;)"

Eftermiddagen tillbringades på ett cafe vid mariatorget med Linnea och Cecilia(haha). Fastnade där i  över tre timmar och det var riktigt mys att träffa cizzie igen:) var sjukt länge sen vi sågs... Fick höra lite skvaller och även skvallra lite, aldrig fel.

Erkänn att jag fick till min "guds bästa barn pose";)

Hur duschar män och kvinnor ?

Hur du duschar som en kvinna:
Ta av dig de fjorton lager kläder du satte på dig i morse och stoppa dem i tvättkorgen, uppdelat i vit- och mörktvätt.
Ta på dig morgonrocken och gå till badrummet. Om du möter din pojkvän/man på vägen dit täcker du för lite extra med morgonrocken och skyndar snabbt resten av vägen. Ställ dig framför spegeln och granska dig i detalj. Slappna av i magen så den sjunker ner och beklaga dig över hur fet du är. Ställ dig i duschen. Ta fram tvättlappen till ansiktet, den till armarna, den till benen och den till ryggen, samt filen till den hårda huden under fötterna. Tvätta håret med schampo (innehållande avokado, honung och 83 olika vitaminer). Skölj håret. Ta balsam i håret, den med avokado och honung, och låt den verka i 15 minuter. Använd tvålen som innehåller päron för att tvätta ansiktet i 10 minuter, såpass länge att du får samma ansiktsfärg som en kokt kräfta. Försök tvätta kroppen med en tvål som innehåller nötter och vinbär.
Klaga bittert när du inser att din pojkvän/man ännu en gång ÄTIT upp din nötter och vinbärstvål. Skölj ur balsamen ur håret (det tar minst 15 minuter eftersom du vill vara helt säker på att all balsam är borta). Raka dig under armarna och på benen. Skrik när pojkvännen/mannen spolar i toaletten och allt varmvatten försvinner i duschen för 10 sekunder. Stäng av duschen. Skaka av dig allt vatten i duschen. Torka dig med en handuk stor som ett litet land i Afrika. Veckla en superabsorberande handuk runt ditt hår. Gå tillbaka till sovrummet iförd morgonrock. Om du träffar på din pojkvän/man på vägen dit täcker du för dig ytterligare och skyndar fortare in till sovrummet Ta en timme på dig för att klä på dig.

Hur du duschar som en man:
Klä av dig medan du sitter på sängen, och kasta kläderna överallt på golvet. Gå till badrummet med en liten handduk om höfterna. Om du träffar din flickvän/fru på vägen dit, blotta dig! Ställ dig framför spegeln och dra in magen. Granska storleken på din penis och klia dig på pungen. Ställ dig i duschen. Leta inte efter tvättlappen, du använder aldrig en sådan. Tvätta ansiktet med din giftgröna tvål. Ät upp din flickvän/frus tvål som innehåller nötter och vinbär. Tvätta armhålorna. Tvätta dina ädlare delar samt området däromkring. Tvätta häcken med tvålen och lämna kvar lite hår på den. Tvätta håret med schampo - använd inte balsam. Gör en punkfrisyr. Titta dig själv i spegeln och skratta. Kissa. Gå ur duschen. Torka av dig snabbt och lätt. Titta dig i spegeln igen och spänn dina muskler och granska storleken på din penis. Gå tillbaka till sovrummet med en liten handuk om höfterna. Om du träffar din flickvän/fru på vägen dit, blotta dig! Kasta den blöta handduken på sängen. Klä på dig på två minuter.

Godnatt folks

Så kan det gå

Dagen var trots den dåliga starten en av de bättre på senaste tiden. Jag till och med antecknade flitigt(knappt en överdrift) under lektionerna. Man kan sammanfatta morgonen med att jag snozade minst 30 min för mkt... Gjorde iordning mej på 25 min och jag tajmade den sena bussen. Det komiska var att jag klädde på mej på 3 min och jag kan upplysa er om att det fick sina konsekvenser, under dagen upptäckte jag bland annat att trosorna var ut och in, haha, då snackar man om att man haft bråttom ;D

Imorn är det skridskor på brantan som gäller, taggad till tårna kl 8 på morgonen, not.


Catwalk modell falls... hahaha

 

hahaha, tittade på denna hemma hos hildeby i söndags och den är så jävla rolig !

Tema: Linneas Bröllop !

Rubriken säger allt !
Linnea sitter här och klagar på att alla bröllopsmarshers låtar är så boring. Själv så hade hon tänkt sig att Kizz skulle komma dit och sjunga och spela live, helst heaven on fire... (det säger ju en hel del om hennes verklighetsuppfattning;)). Hon har redan bjudigt in två personer så det kommer att vara smockat! ! ! Herregud, jag och Åsa känner oss mkt hedrade! Nästan lite rörd och gråtfärdig ;) Nejmen, självklart ska också hennes 3 barn få vara med, hon har även på den punkten bestämt sig för vad dessa små monster ska heta. Anna, Vigår och Bertil-Hugo... (ja hon är seriös). Jag för min egen del diggar vigår eftersom att det blir lustigt(hehe) när någon ska säga kom vigår vi(-)går, den hade linnea klurat länge på och fick allt till det va;)

Jag hoppas att ni förstår ironi, tack för mej ! :)

Joakim von anka is my middle name

Nu ska jag och växla alla enkronor, haha.
Jag har 800 spänn, behöver jag säga att min väska är tung ?

Mysigt värre !

Åkte till skolan imorse och trodde att jag började 8:15... Men blåst som jag blev så var det idag som vi  inte skulle ha naturkunskap, vi börjar altså inte förens 10:30, gud vad jag känner mej lycklig !!! Vad är underbarare än att sitta i skolan i över en timme innan man har börjat ? Jag har dessutom ingen ork att plugga geo som jag kanske egentligen borde göra, men det är mkt man borde göra här i världen hehe.

Igår berättade Åsa att hon tyckte min blogg var tråkig :(
Detta innebär att:
1. Jag kan inte längre mobba henne eller hennes dotter här
2. Hon läser faktiskt min blogg, haha

Nejmen hon ville ha lite saftigt skvaller, det ska hon väll få när det händer något saftigt i mitt annars så stillsamma och tråkiga liv, haha, nu låter jag deprimerad.


hehe

1. Ta fram din mobil,
2. Bläddra random i din inkorg,
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. Gör likadant på varje fråga.


Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?

Haha. :P Hur fan får du i dej så mycket ? x)

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Vi börjar kalasa vid 2. :P så jag kommer typ vid 6 då. :) Men när ska du dra hemifrån imorgon? Jag ska ju kalasa som en galning imorgon också så jag kanske kan fixa mej hemma hos dej så slipper jag göra det hemma sen. :P

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Har Ariel fortfarande pris för snyggast vurpa ? :P

Vilket sms blev du mest berörd av?
Tjecka mina skor som min familj så vänligt plockat fram till mej att ha idan när jag klättrar. Ja, dom är silverfärgade.

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?

Oj. Nu kommer ingeborg.

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Glöm inte glasögonen imorgon my friend! Ska sova nu, fan va kul imorgon <3

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Asså hjälp vad tråkigt geo är !


Schteekiga bilder från kungsberget ;)

             
            




Ariels snygga vurpa i diket får avsluta detta, hon satt fast i buskarna ;) haha

osocial

Nu känner jag mej väldigt osocial, släkten är som sagt här och jag sitter här och pluggar... Men jag måste verkligen, ska ha samhälls debatt på måndag och jag ska vara centerpartiet med ariel. Som pricken över i:et så har båda varit sjuka den veckan när vi fick förbereda oss så vi har gjort nada, riktigt mysigt. inte...

Snart kommer linnea, då blir det geo istället, gud vad jag har roligt denna lördag kväll, woho, not. Fast hon kommer i alla fall att pigga upp mitt kassa humör ;)

Bästa vurpan

Gårdagen i kungsberget var grymt kul trots bristen på sömn. Vi samlades ju som sagt vid halv 7 och ariel satt ensam på bussen med alla läskiga NV elever och var nervös att bussen skulle åka utan mej, haha söt. Men jag var ju bara en minut sen ? Hon stog också för den bästa vurpan under hela dagen, hon kom både på första och andra plats ;) Lägger upp bilderna sen på när hon ligger där, lämnade kameran i bussen men jag fotade med mobilen:)

Tidigt upp imorse för att åka ut till rinkeby och spela GP. Gick ganska bra och jag är väll nöjd(pappa har precis förklarat för mej att jag aldrig är nöjd och har för höga krav på mej;)) hehe. Nejmen det gick bra. Hade en bra känsla som skymtade fram då och då även på poängtavlan.

Snart kommer hela tjocka släkten och ska fira bror min som fyllde 18 för någon vecka sen:) Ska svulla kakor, bullar och smörgåstårta och sen kommer linnea hit och pluggar och sussar:)
ha en bra kväll!

Se upp i backen ;)

Pjäxorna och skidorna är packade Ipoden och kameran är laddad och jag tror att jag kommer att ta mej till tullinge station levande imorn trots den tidiga samlingstiden... 6:30, snark! Men det brukar vara värt de :) Nu ska jag stänga av den här extremt tysta och moderna datorn, hehe. tjululu


En liten blind flicka frågar sin mamma om hon någonsin kommer att se igen...
-Jag fick faktist en salva från apoteket idag, jag sätter den i ögonen på dig och i morgon kommer du att kunna se igen, svarar mamman...
Mamman sätter salvan i ögonen på sin dotter och när hon vaknar nästa dag säger hon:
-Mamma, jag kan fortfarande inte se...
-Aprill, aprill, säger mamman...

Har bestämt mej för att dra alla mina och cissis skämt även fast vissa inte håller lika hög klass som andra, känner att jag måste beta av alla ;D Och Marianne verkade ju gilla även dom dåliga historierna idag så det är ju alltid någon ;)


back med sömnen

Ligger back med sömnen, har timmar att ta igen... Spelade supersix igår, gick la sisådär, varken bra eller dåligt. Jobbigt bara eftersom att man spelar 6 st per banpar så det tar en jävla tid. Drog igång runt 7 och var klart vid 11. När jag kom hem så ville jag sjävklart stupa i säng direkt men jag tvingade mej att läsa igenom det feta häftet inför svenska skrivningen. Behöver jag berätta att mina ögon gick i kors? haha. Nejmen, skrivningen imorse gick väll okej och det är skönt att den är över:)

Nu är håller jag på att packa alla grejer inför kungsberget imorn, ska bli rikigt najsan:) Ska försöka ta med mej kameran och fota när Ariel ligger i backen så att ni får se hur schteekiga vi är;)


Bilder från när the family var i alperna:)
             
            

Humor

Kvällens träning gick finfint, lite jobbigt bara att det är så jävla sent varannan månad. Men snela papa kom och hämtade mej så nu är jag hemma i tid i alla fall :) Känner mej helt slut, sussade en timme innan träningen men jag ska fan ta mej en dusch och sen gå och sova... Ikväll lär jag ju kunna somna i alla fall.

En man och hans fru är ut och kör med bilen och blir stoppad av en polis. Då uppkommer denna konversation.
Mannen: Vad är problemet, konstapeln?
Polisen: Du körde i minst 75 på en 50-väg.
Mannen: Nejnej, jag körde i 60.
Frun: Åh, Harry. Du körde i 80. (Mannen blänger på sin fru.)
Polisen: Du får också böter för ditt trasiga stoppljus.
Mannen: Trasigt stoppljus? Det visste jag ingenting om!
Frun: Åh, Harry. Du har vetat om det i veckor. (Mannen blänger på sin fru.)
Polisen: Jag kommer också ge er böter för att ni inte använder ert säkerhetsbälte.
Mannen: Åh, jag tog precis av mig det då ni kom gående mot bilen.
Frun: Åh, Harry. Du använder aldrig säkerhetsbälte.
Då vänder sig mannen mot sin fru och skriker: Håll käften!
Polisen vänder sig till frun och frågar: Skriker din man alltid till dig på det viset?
Frun svarar: Nej, bara då han är full.

känner att standarden på mina storys har blivit lite lägre, får ta och gaska upp mej lite och gå på jakt efter nya och bättre ;) dröm sött


träningsverk

Jag är helt chockad! För första gången på över flera år så har jag fått sjuk träningsverk från ridningen ! haha. Vette fan hur det gick till, är ju inte så att man gått och blivit klen under en dag eller så utan jag måste ha ridigt som en jävla galning helt enkelt ;D Nu är det träning med tanterna, tjululu


Kvällens roliga historia

Har hunnit plugga ganska så bra ändå måste jag säga. Eller i alla fall samhällskunskapen och det är ju den jag har prov i imorn... Matteprovet och gramatiktestet på tisdag får jag nog fokusera på imorn helt enkelt. Trots allt plugg så tog jag paus och checkade in finalen. Frankrike mot Kroatien. Hejade verkligen på Frankrike. Mest för att kroatien är så jävla osportsligt. Så det var skönt att frankrike spöade dom med 5 bollar:)


Kvällen roliga historia, here it comes :)

Brev från dottern...
En pappa letade efter sin dotter och fann ett brev på hennes säng. Med värsta föraningar läste han brevet med darrande hand.

Kära Mamma och Pappa,
Jag är väldigt ledsen att behöva säga detta men jag har lämnat er och stuckit iväg med min nya pojkvän.
Jag har funnit den sanna kärleken och han är helt underbar - speciellt hans söta piercingar, ärr, snygga tatueringar och hans stora motorcykel!
Men det är inte bara det - Jag och Ahmed ska också ha barn, jag är redan i fjärde månaden. Vi kommer att bli lyckliga i hans husvagn i skogen, och han säger att han vill ha fler barn med mig.
Jag har också förstått att marijuana inte alls är farligt (snarare tvärt om eftersom det även används inom sjukvården).
Vi odlar det i gläntan bakom husvagnen till oss själva och till hans vänner. I gengäld får vi från dem hur mycket ecstasy och andra piller som helst.
Vi hoppas dock att medicinforskningen snart hittar ett botmedel mot AIDS så att Ahmed kan bli bättre - han är värd det.
Ni behöver inte ora er för pengar - Ahmeds vänner, Andrej och mr Stanislav är i filmbranschen och har ordnat så att jag ska bli skådespelare!!!
Det är visst väldigt bra betalt, 500 kr per tagning och jag får ytterligare 500 om det medverkar fler än tre män i samma scen, och ytterligare 1000 kr om det medverkar djur (och jag som ju älskar djur, ett kan knappast bli bättre!).
Oroa dig inte Mamma - jag är 15 år gammal och kan faktiskt ta vara på mig själv.
Nån gång så kommer jag och hälsar på er så att ni kan få träffa era barnbarn.

Puss Puss
Emma

P.S
Pappa, detta var inte sant - jag är faktiskt bara över hos Sandra och kollar på TV. Jag ville bara få dig uppmärksam på att det finns värre saker än, som du uttrycker det,
- ATT SVERIGE FÖRLORAR PÅ SATANS STRAFFAR!!!


hehe, puss hey

Söndagsånget

Match idag på vårby, vi vann såklart och tog en 5-0a i sista :D
Det är alltid kul att vinna men ännu roligare är det när man känner sina motstånader. Var svårspelat på super-six profilen men jag lyckades i alla fall skrapa ihop 646 tror jag.. Så jag är nöjd.

Har söndagsångest för tillfället! Har massa plugg att göra. Varför blir det alltid så att man ska försöka hinna med allt på söndagen? jaja, gjort är gjort. Nu ska jag dyka ner i samhällskunskaps boken igen, mkt intressant med de olika ismerna må jag säga, not...

tillbaka med mina grymma historier ;D

Sonen får syn på hyllan med kondomer och frågar sin pappa:
- Vad är det?
- Det kallas för kondomer min son, svarade pappan.

Män använder dem för att ha säkert sex.
- Jaha, säger sonen. Det har jag hört talas om i skolan.

 Han plockar fram ett tre pack och frågar pappan:
- Varför är det tre i den här förpackningen?
- Den här förpackningen är för gymnasiekillar. En för fredagen, en för lördagen och en för söndagen. Sonen plockar då fram ett sexpack och frågar:
- Men vilka är de här för då?
- De är för universitetsstudenter, svarar pappan. Två för fredagen , två för lördagen

och två för söndagen.
- Wow! utbrister sonen. Men vilka använder de här då???

 frågar han och plockar fram ett tolvpack.
- De där är för gifta män, suckar pappan.

En för januari, en för februari, en för mars....

hahahahahahahahaha, godernatter gott folk <3


RSS 2.0