Bajenfest! :D




























En Grym kväll! <3


Plattan i mattan!

Hej alla glada små särbarn. (särskrivning är sär skrivning...)
Har precis tittat klart på andra rullen i Millenium triologin. Läste böckerna för länge sen, precis när de kom ut så det var ett tag sedan men jag måste ändå säga att filmerna är jävligt bra. För det mesta blir man besviken om man läst en bok innan man ser filmen men dessa håller helt klart måttet. Självklart är böckerna detaljrikare och ännu bättre men filmerna bör absolut ses!

Nu väntar en god natts sömn innan morgondagen drar igång med buller och bång. Först är det av till hemmahallen för att lira sista seriematchen för säsongen, taggad. Direkt därefter bär det av mot Rinkeby för att förhoppningsvis hinna klämma in lite käk innan jag ska lira GP-touren. Direkt därefter får det bli en hastig makeover i omklädningsrummet för sen ska vi ha bajenfest med brudarna på gulla villan vid kanalplan :) 

Hoppas på en grym dag, natti natti!

Bowling


Bowlinghelg for sure!
A-lags match i lördags och det gick ruggans bra :) Blev rekord både på enkelserie med 269 och på fyra med 806, sjukt roligt eftersom att de var ett tag sen man presterade någon riktigt bra serie!

Igår vare final i B-DM. Tyckte inte de gick någe vidare och lirade precis på snittet men tydligen kom jag sjua så de är ju helt okej ändå (: Synd att jag inte kunde knöla in lite mer för jag hade en bra feeling. Jag å Tina hade i alla fall roligt, Lucky Luke drar snabbare än sin egen skugga och kommer igen, nästa helg öser vi på nytt!







Nu väntar ännu lite mer matte plugg, kommer faila imorn på provet men jag orkar faktiskt inte lägga energi på det för tillfället. Får hoppas på ett hyfsat betyg ändå och tagga till inför nästa prov och kirra ett MVG! Snart bär det även av mot stallet i det härliga vårvädret, kan vi inte rida ut i bushen ?

-

Dagens minus:
Skolan
Livet i allmänt
Skolan
Borttappade nycklar
Skolan
Knä som strular
Skolan (värt att nämnas ännu en gång)
Oredan på rummet jag inte orkar ta tag i

Dagens plus:
Mina vänner
Hittade nyklarna
En bra träning trots knät
Beställning av nya matchtröjor på g
God frukt
Ännu en avklarad dag
53 skoldagar kvar tills det är SOMMARLOV

Känner mej lite emo för stunden...
Time is passing by in dark shadows

-



Ny vecka och nya äventyr, letar efter glädjen.

Sveriges värsta bilförare

Kvällen spenderas alltså i soffan tittandes på svenne programet sveriges värsta bilförare. Många tycker att de är ett kasst program men jag älskart! Vad är bättre än att se på när andra gör bort sig? Skadeglädjen är som vi brukar säga den ända sanna glädjen.

Gurkan från förra året var en skarp favorit, är man från botkyrka så är man ;) haha. Han blev tillslut Sveriges värsta bilförare, klockrent!

 

Jag är föresten inte frisk ännu... Imorn är det verkligen på tiden! Om jag är bättre imorn så ska jag nog in en tur till stan. De har jag i och för sej planerat både onsdag och torsdag men nu jävlar.


Nu gjorde jag som dykarna...

Underhållning för en sjukling som mej!


-

Ett litet urklipp från linneas blogg...

"Enda anledningen till det här inlägget (blir inte så många nu för tiden) är för att kunna visa hur normala vänner jag har. Fia har ju då ledningen (hur många är förvånade liksom?). Det här är delar av hennes OS-schema;

Just nu håller hon, ångesfyllt, på att ta ner lapparna och konstaterar att "det är fyra, FYRA år tills nästa OS. Hur ska jag klara mig?" Ja du Fia... Det är bara att bita ihop!"



HAHAHA, som om du är så normal älskling, alla har vi våra vrickade sidor, somliga har dock fler än andra... Är för i övrigt rätt stolt över mitt OS-schema, jag menar hur många har ett sådant stiligt verk över hela bokhyllan?

RSS 2.0