Prima skinka

Jag är tillbaka i mitt normala tillstånd, feels good, eller? Jo faktiskt! Och när jag skriver normala tillstånd syftar jag absolut inte på nackspärren(den fortsätter att lysa med sin närvaro) utan på min mindre livskris, haha! Varför grubbla när man bara kan leva, eller? Jaja.

Btw. Älskar att jag har en läsare varje dag, haha, om inte de är klockrent så vet jag inte vad! Vem är du, din obehagliga jävel? haha, nejmen skämt åsido. Om det är någon av systrarna norberg vill jag bara säga att jag saknar er och era män, ses nått snart? Ja!

Nu ska jag stupa i säng, supertrött efter två dagar i kiosken! Imorn fortsätter de, får se om jag ska jobba där något i helgen också... Glasskiosken vid djurgårdsbron är det som gäller om man vill komma förbi och göra mig sällskap och köpa lite av livets goda :)
Puss&kram
/Pajas

Underbart

Jag. Har. Nackspärr. Igen.

Idag ska jag ner till vårdcentralen på ett av mina stambesök, jag trivs med att skänka dem pengar. Det är de jag brinner för och tycker är kul!

ödmjukt

Jag tänker för mycket just nu, konstiga och nya tankar som verkligen förvirrar mig själv. Jag ogillar dom verkligen, känns så obekanta och främmande. Främst därför att jag inte vet hur jag ska hantera dom. Lite som en käftsmäll, kan bara inte besluta mig för om det är bra eller dålig sådan? Följdfrågan blir oundvikligen: Finns det bra käftsmällar? Jo, jag tror tamejtusan de. Hoppas. Läskigt hur insiktsfull man kan vara ibland.

Ödmjukt


Student 31/5Mäktigt

RSS 2.0