take it to the limit


Om man säger så här...
Konstaterade igår när jag och linus lirade att när man inte har benen på sin sida och är seg så är det mycket jobbigare. Speciellt kändes det i rumpan att man hela tiden var efter, drog som fan. Dessutom har vi inte spelat på ett tag vilket gör det hela ännu jobbigare. Men det jag ville säga var att om jag tyckte att det kändes igår i rumpan så är det ingenting mot vad jag känner idag! Haha, har sådan ruggans träningsverk!

Som pricken över iet så ska jag springa hem från stallet som vanligt ikväll, kommer se förjävligt ut och trololigtvis så kommer det att ta en jävla tid, haha.


Skyllaifrånmig tekniken, välbeprövad!

Ger mig själv en klapp på axeln över att jag överlevde badmintonmatchen mot broder. Plus i kanten över att jag till och med nästan vann men det hela slutade med 3-4 i sett till honom, buhu! Men jag kör stenhårt på min skyllaifrånmig teknik, slaggade ju bara fem timmar i natt. Fatta hur krossad han hade blivit om jag hade sovit åtta ;)!

Städade inte rummet idag som jag sa att jag skulle göra(ovanligt!). Måste därför ta tag i det nu! Sen blire sängen och läsa den kassa svenskaboken. Känns stressat som fan med allt i skolan som ska vara färdigt på onsdag. Historiaprov, sociologiinlämning och svenskaredovisning. Vi får la se hur det går men å andra sidan så blir det GÖTT som fan när onsdagen är förbi! :D


Söndagssteeeek

Blev lite 29onde Maj firande igår till slut! Nu väntar ett stökigt rum och ikväll blire träning, ska nog kunna greja detta! (:


Läckerbitarna


Läckrare brudar får man fan leta länge efter!


Dom nya kläderna är på nu och sitter som en smäck, me like!


Fattiglapp

Har varit i den stora staden med kicki idag och shoppat upp alla mina pengar... Känns tomt med ett bokstavligt talat tomt konto men dagens kap var grymma och absolut värda det! En skjorta, ett par jeans, en ruggans snygg kavaj, ett par leggins och ett par solbrillor! Är verkligen helt såld på skortan och kavajen, görsnyggt! Bilder kommer sen när jag använder kläderna, orkar inte klä på mej for the moment!

Eftersom att det är 29onde maj så tycker jag och kickson att man borde ut och fira dagen och festa! Men partyutbudet verkar lite dött idag så vi får se! Ska i alla fall kila till henne nu och sedan får vi se vart kvällen tar oss :)

Ps. Jag köpte ett paraply...

Det finns trehundrasextiofem dagar om året


Helena upplyste mig om att det är den 29onde maj imorn... Borde verkligen firas med dunder och brak som en högtidsdag! "Det finns trehundrasextiofem dagar om året och du väljer what's love got to do got to do, hallå farfar etta på charleston listan"!


Röven?

Linnea föreslog precis att jag tänkte med röven... Jag är fan berädd att instämma. Kom nämligen till skolan en halvtimme för tidigt imorse, hur tänkte jag ? Kortslutning bakom pannbenet ? Troligtvis!

Ölbad!

Nyss hemkommen från broders studentmiddag, nu partar de nog järnet. Lite lätt avis om man säger så! Blev i alla fall en händelserik middag! En av servitörerna hade en bricka med en hel del öl och några vinglas på. När han plockde något från ena sidan så blev det övertungt på andra och han tippade hela brickan över ryggen på en brud och halva ryggen på en kille! Hahaha, vilket jäkla bad! Tyckte nog nästan mer synd om servitören än de andra, dom fick tre drinkbiljetter som plåster på såren.

När all öl var borttorkad (som tur var hade han hunnit servera vinet) så tappade samma snubbe en tallrik som kraschade. Tre minuter senare är det en annan kille som också tappar en tallrik som gick i småbitar vid vårat bord! Haha, det hela slutade med att vi satt och asflabbade och skämtade om att man kanske skulle ha en pressening över sig. Smart drag!

Grey of the dey

Hemma på en tre timmar lång håltimme, fint väder så det är värt det! Tog en tur med cykeln ner till centrum och handlade kyckling och potatissallad så snart kommer linnea hit och ska svulla med mej i solen, me like! Höll föresten på att göra en dundervurpa med cykeln nere vid stationen, haha! Jag måste nog bli lite mer dam av mig och inte ånga fram som en 12-årig kille på cykeln, haha. Skulle upp mot centrum och då kommer det en lite hög trottoarkant. Istället för att leda cykeln upp på gångvägen så ryker jag upp framdäcket i farten istället, men tajmingen var inte den bästa så jag landade lite väl tidigt, det vill säga precis innan kanten, tvärnit blev det om man säger så... Hahaha, fick lite road blickar på mig samtidigt som jag skamset hoppade upp på cykeln och rullade iväg.

Stunder som denna

Fick fan panik idag när jag glodde på matchen! Tror jag skrek högt tre gånger "JAG ORKAR FAN INTE MER NU, JAG ORKAR INTE!!!" Det är verkligen förjävligt! Trots en hyfsad matchen blev det noll poäng med hem. De målet vi gjorde var görsnyggt men inte fan hjälper det. Vi bajare får helt enkekt hålla tummarna på lördag, då äre söderstadion som gäller och det känns som en sjukt viktig match om man ska lyckas vända trenden.

"Sofia, varför tittar du på fotbollen när du bara blir arg och irriterad ?"
 Det är i stunder som denna jag själv börjar tvivla på om jag verkligen borde hålla på med sport över huvudtaget, går det åt skogen blir jag nerdragen i skiten. Men i slutändan vet jag att det är galet värt det och jag skulle aldrig sluta!

FORZA BAJEN FORZA!!!

Uppsatsen om en ko...


Man skrattar inte åt utan med, tänk på det!

Arbetslös ?

Sitter här och degar lite för att snart klä på mej och bege mej till det läskiga stället kallat skolan... Känns galet skönt att det bara är 11 rikitiga skoldagar kvar, eller 10 föresten vi ska ju till skansen en dag också ;) Andra året har trots allt gått jävligt fort även om det verkligen inte känns som det! Nu är det bara ett år kvar och sedan är man lite fri i alla fall. För som vi har sagt i skolan
Martin- Gymnasiet är frivilligt, ni måste inte vara här.
klasse- Men martin, om man inte går gymnasiet kan man inte bli något..
Martin- Arbetslös ?


Made my day!

Och där... blev dagen räddad! Känns fortfarande lite surt att vi missade finalen igår men nu fick man lite plåster på såren med bronset! Och Bengan, vilken störtskön snubbe som tog timeout "Vi hade aaaaaldrig kunnat vinna utan den!". Made my day!

Nu sätter snart finalen igång, jag håller en tumme för Ryssland, dom förtjänar det.


Buhu

Har haft en riktig jävla skithelg...

Km i lördags gick åt skogen, synd men sant.

Sverige förlorade mot tjeckien eftersom att tjeckien kvitterade när det var sju, ynka SJU sekunder kvar och sen förlorade Sverige på straffar, värdelöst!

Som pricken över iet så gick Gp-finalen riktigt jävla illa.

Jag behöver verkligen ha sommarlov och vila upp mej, samla nya krafter. Har bestämt mig för att inte lira någe bowling på en månad om det inte är så att jag är jättesugen vilket jag inte har varit i närheten av den senaste tiden.

Det enda som kan rädda helgen lite är om Sverige vinner över Tyskland och kammar hem en bronspeng i alla fall. Får se om jag tittar på finalmatchen sen, borde kanske gå och dra täcket över mej istället...


-

Har börjat fundera, jag vet att jag inte har tid så att det räcker till ens halva mitt liv. Dygnet skulle behöva vara dubbelt så långt eller åtminstonde 30 timmar för att jag skulle hinna med allt jag egentligen vill hinna med varje dag. Tänker alltid att jag nog skulle kunna ta mej tid om jag vill men nu är kännes det tveksamt och det skrämmer mig något otroligt att tiden rinner ifrån mej.


?

Ibland förundras jag över hur så fina människor kan vara så ensama och hur så fula människor kan ha folk som flockas runt dem. Inte fina eller fula till utseendet utan insidan. Världen är full av frågor.

Sicken snilleblixt!

Jag har gjort det igen! Måste bannemej sluta med att dumpa kloten i hallar lite här och var där jag ska spela... Sist lämnade jag ju kloten i sollentuna och tänkte inte på att jag skulle spela annan tävling innan den i en annan hall. Då fick mamma åka dit på lunchen, kan ju säga att man inte låg på plus efter de, haha. Igår var jag på Lidingö och lämnade kloten där eftersom att jag ska lira där på söndag(vilket jag tyckte var jättesmidigt att slippa släpa, (verkligen smidigt)). Ska ju spela Km på lördagen på brännkyrka, jävligt bra tänkt Sofia verkligen bra tänkt. Sicken snilleblixt! Hur jävla smidigt är inte det på en skala 1 - 10 ?


Deg

Slappardag idag :)
Vi har precis haft nationella i matten så vi behövde inte komma till den idag, vilket innebar att jag bara hade idrott på schemat idag. Men eftersom att jag fortfarande snörvlar runt så hade jag ändå inte kunnat vara med på den så jag sjukamälde mig minsan idag. Så kan det gå!

Funderar på att ta en liten slow promenad ute i det fina vädret, sen blir det nog till att slänga in någon tvättmaskin om man vill ha några rena kläder...

Och ikväll är det HOCKEY (utifall att någon missat det. ;))


That's what she said...

thatswhatshesaid.png image by PinkRevival



Rulla klot

Var på Lidingö idag och rullade lite klot med Tina inför helgen och Gp-finalen. Gillar verkligen inte den där hallen, lär verkligen inte bli några höga siffror i helgen! Är så jävla sträv ansatts, måste köra utan glid sistasteget och kan inte sikta just därför, underbart! Nu väntar sängen, är trött som gatan!

Imorn är det Hockey som gäller, Sverige-Danmark och jag är övertaggad!


Kata(fucking)strof!

Då var matchen mot schweiz över, 5-0 och en ganska så bra match! :) Säger bara Pääjärvi-Svensson, fan vilken lirare! Underbart med lite fräscht kött som tar med lite energi in och satsar om och om igen!
Schemat av veckan är som följande:

Torsdag 20 maj
16.00, TV6: Kvartsfinal
20.00, TV6: Kvartsfinal

Lördag 22 maj
13.45, TV6: Semifinal
17.45, TV6: Semifinal

Söndag 23 maj
16.00, TV6: Bronsmatch
20.00, TV6: Final

Det som inte fick hända har nu alltså hänt! På Lördag kommer jag att vara i bowlinghallen nästan hela dagen för att spela km... Detta innebär att jag med allra största sannolikhet kommer att missa Semifinalen som Sverige kommer att lira efter att ha besegrat Danmark(ja, jag tror på laget och vinna ska vi fan göra!). Men men, sådant är väll livet antar jag, även ett sportfreak måste göra sina uppoffringar(jag är inte så lugn som jag låter, kata(fucking)strof!), får ta och plocka hem km-bucklan istället ;)


Efter

lite väl många tryck på snooze knappen kom jag upp ur sängen i lugn och ro. Började kocka ägg och slog en flukt på klockan, utan att reagera över vad den var började jag gå mot badrumet. Då insåg jag vad klockan var, 07:16 och om man ska me bussen måste man gå hemifrån 07:30, hur blev det såhär fel ?

Om man säger så, det blev varken ägg eller frukost imorse, fick ta två mackor med att käka på mattenationella som föresten gick åt skogen, bravo! Typiskt att första gången jag försov mig sedan sommaren var på ett nationellt prov, vem är förvånad ?


Segling


Bilder från helgen när det blev årets första dopp i stora blå! 10 Grader och lite småkyligt ;)

Mamma lyckades i alla fall fånga flaggan på bilden... Känns föresten lite som om jag är jesus på bilden, vandrar ju förfan på vattnet! :D 

Var jävligt snabb ur vattnet i alla fall!

Sunshine


<3

Prima skinka

Måste säga att det är great med trådlöst bredband som man kan plugga in i datorn :) Är just nu påväg hem drån båten så jag sitter här i bilen och knappar, prima! Helgen har varit helt okej, lite halvdåligt väder utom igår då förstås när solen sken! Dock har jag knappt pluggat något alls så ikväll måste jag plugga matte, läsa engelska och kolla igenom naturkunskapskapitlet eftersom att vi tydligen har läxförhör imorn.

Får däremot ta och plugga i periodpauserna(endast under reklamen) så jag får la gasa lite med det helt enkelt. Är nämligen Sverige-Kanada ikväll som gäller, ska bli ruggans intressant!

Hemtrakter

Solen skiner och vi är vid ringsö, hemtrakter med andra ord. Har varit här galet mycket under hela min uppväxt när vi var ute på sjön. Men bästa stället är nog badstranden som ligger en bit härifrån men också på ringsö. Många minnen där ifrån sen man var liten plutt!

Har lovat mig själv att ta en rejäl titt i matteboken den här helgen inför nationella på tisdag, har jag gjort det ? Näe, har inte ens tittat åt boken så jag ska nog sätta mig uppe i solen och lägga på ett kol!


Stora blå

Anna hade feber igen under natten så hennes mama kom och hämtade henne imorse innan vi gav oss iväg. Sicken otur att hon skulle bli sjuk just den här helgen, men det kommer många andra tillfällen att följa med ut på det stora blå! :)

Nu har vi fyllt vatten och disel och kastat loss, är nästan vindstilla så de blir ingen segling idag heller, osis! Jaja, hoppas på att det blir lite bättre väder imorn, lite försommar vore inte helt fel!

Reklamhelvetesavbrott

Men trots den missade fotbollsmatchen så äre nu hockey för hela slanten. Vm sänds som bekant på tv6 Play, vore grymt om det fungerade som det skulle men så är inte riktigt fallet... Sidan buffrar ungefär varannan minut och vi missade det tjeckiska målet som blev direkt, verkligen bra tajming! Jaja, när man var ute på båten när jag var liten var ända alternativet radion men nu kan man ju faktiskt titta på datorn :).

Vad som dock är betydligt mer irriterande är denna reklam! Hur i helveta kan man lägga in reklam mitt i matcherna ? De övergår verkligen mitt föstånd! Kommer ihåg förra året att det var samma grej och att man missade ett mål som Sverige gjorde under "reklampausen", värdelöst!

Jaja, man får faktiskt klaga och vara negativ när matchen ser ut som den gör, på återseende!

?

Anna och jag var pepp som fan inför bajenmatchen...
Men nej, den går inte, ja ni läste rätt, den fucking sänds inte på radio, what to do man, what to do?


Båthelg

I helgen är det utsegling av båten som gäller. Anna är med men hon har blivit nersmittad av mig och Linnea så hon är inte så värst kry :(. Nu har vi i alla fall kommit fram till skanssundet efter att ha slussat i södertälje, det gick prima.

Ikväll väntar räkor, aioli och rostade mackor, me like!


Lillhitler ? ;)

Hade en otroligt givande historialektion, verkligen! ;)


Lillhitler här ovan ;)

Radarparet Anna & Nattis, dirty shit!

Anna försökte även laga min penna... Det slutade med att hon inte fick ihop den ;) haha

Sötpluttarna, att jag känt dej i snart åtta år är galet, men underbart!
Tack för att ni finns gott folk, ni vet vilka ni är, ta åt er!

Cleaning lady VS Sportfreak ?

Numera är mitt rum det renaste och mest välstädade i huset, det gillas! Har dessutom rensat upp en hel del och slängt en massa skräp. Det enda positiva med att ha huset fullt av byggarbetare på mornarna (förutom att det blir fint och fräscht som fan) när man är sjuk är att man kommer upp i tid. Kanske inte de mest behagliga ljud att vakna till dock. Fast det var värre i fredags för då rev snickaren i badrummet som ligger vägg i vägg med mitt rum. Det är riktigt taskig isolering däremellan, står man i duschen och sjunger som jag alltid gör och råkar ha besök på rummet så får dem sig en liten konsert vare sig de vill det eller inte, haha... Menmen nu var det som sagt så att snickaren höll på att riva, eller rättare sagt slå ner kakel! Det lät som om hela huset skulle gå i tusen bitar, här snackar vi rekord i uppvakningstid, ingen jävla snoozning här inte!

Nu sitter man i alla fall här och glor på hockey samtidigt som jag försöker skriva, det går inge vidare fort måste jag säga... Man skulle kunna säga att jag är ganska inne i matchen, mamma försökte prata med mig tidigare men hon gav upp efter responslösa försök. Står 3-1 till Sverige mot Frankrike, borde vara mer men det är så svårt att dömma efter bara öppningsmatcherna. Jag hoppas och tror att grabbarna har betydligt mer att ge! 


Entusiasm från morgon till kväll!

"Ibland avundas jag guldfiskarna.
De har förmodligen bara några sekunders minne. De upplever allt för första gången. Varje gång. För såvitt de inte själva är på det klara med sitt handikapp, måste livet bli en enda lång solskenshistora. En fest. Entusiasm från morgon till kväll. Och på natten."

Ett underbart citat ur en boken "Naiv super" av Erlend Loe.
Alla borde läsa detta korta lilla mästerverk, jag tycker boken är klockren! Den finns till låns här hemma hos mig om någon känner sig sugen på 223 sidor av sökandet efter sammanhangen i tillvaron med en stor kaka humor, jag gillare!



Vitlökskur ?

Tänkte bara utlysa ett litet säkerhetsavstånd till min omgivning. Minst två meter vore nog för eran egen skull att föredra. Dessto längre dessto bättre. Har nämligen slevat i mig köttfärslimpan som blev över igår med lite stekt potatis och till det en vitlökssås (med stark betoning på vitlök!). Känner hur det bara osar vitlök om mig, som tur är så är jag fortfarande galet förskyld och känner knappt någon lukt eller smak. Men eftersom att jag kände att det kanske var lite väl mkt vitlök i såsen så kan ni räkna med att det var mer än "lite" mkt! Snarare en jävla massa för mycket! Men gott var det i alla fall, haha :)


Mattias Weinhandl

Jag sa innan matchen idag att detta borde fan vara ditt VM.
Ett hattrick senare och en vinst med 5-2 är jag hyfsat nöjd med mina visa ord.
Mattias Weinhandl



Godnatt!


Storstädning på g

Känner mej som världens bästa dotter för en lite stund:) Har städat upp i köket, plockat ur och i en diskmaskin och sen torkat av bänkarna och sprisen. Sist men inte minst torkat diskhon så att den blänker, impressed ?

Jarå, nu är det "bara" mitt egna rum som väntar... Bara är ett förmildrande ord i en inte alls mild situation. Har inte plockat undan något, inget, nada på ungefär två veckor för att vara exakt. Funderar på att gå med i "vadå golv, jag kallar det horisontell garderob" gruppen på facebook, bör absolut tänkas över som ett rimligt alternativ.

Så vad är då planen, har precis satt igång med att röja undan på skrivbordet, tar lite tid eftersom att datorn på något sätt är en aning mer intressant en gamla historiapapper, andra tråkiga skolpapper och en hel del annat strunt. Nu börjar jag dock kunna skymta den fina svarta ytan som döljdes nere i djupet! I did it, befriade mitt skrivbord, lovely! Nu väntar "bara"(ytterligare ett tecken på opptimism) golvet och sist men inte minst alla andra "små"(jag är så jävla positiv) ytor som kan fyllas med mindre viktiga och viktiga saker.

Är fortfarande sjuk så imorn stannar jag hemma från skolan och då kommer dammtrasan fram, dammsugaren och sen dansar jag till rock´n roll med golvmoppen! När jag väl städar gör jag det faktiskt riktigt ordentligt gott folk! Nu åter till skrivbordet, jag kommer tillbaka med den spännande uppföljningen, jag vet att ni(mina underbara 6 korkade små läsare som jag har varje dag :O) väntar förväntansfullt med nyfikenheten på topp!

Hasta la vista!

IKVÄLL BLIR DET FÖRESTEN SVERIGE-PREMIÄR I HOCKEY-VM FÖR 2010, SKA BLI GRYMT SPÄNNANDE OCH JAG ÄR SJUKT LADDAD! SNÄLLA LÅT OSS SPÖA SKITEN UR NORGE! 


Kärlek och värme <3

Är mäkta besviken for the moment...
Har tittat på allt som allt tre bajenmatcher den här säsongen, dessa tre har blivit förluster. De andra tre har jag inte kunnat se eftersom att de har gått på tisdagar när jag har träning... Vad har hänt dessa, jorå, det kan jag tala om! Hammarby har vunnit!

Är det ett tecken från ovan att jag inte ska titta på matcherna? Kanske vill gud att jag ska spara in på tv-tittandet (som knappt existerar i mitt vardagsliv) och lyssna på radion istället? Inte fan vet jag men irriterande är det i alla fall! Och vad händer idag då, i tisdags vann man med övertygande 3-0 mot assyriska och idag torskar man mot brage... Ja ni läste rätt gott folk, BRAGE!

Nu har jag hunnit dränka mina sorger med glass, började redan vid 5-minuters förlängningen... Pappa undrade lite försynt varför jag var så jävla grining innan han kom på vad som kanske ägt rum på lilla televisionsapparaten medans han var i bastun, hm...

Dessutom är jag sjuk, ja gott folk, sjukare än vanligt...

Tillägnad, brage, tack för att ni förstörde min dag!!! Verkligen, kärlek och värme <3

Regler under, VM, OS och andra sportevenemang...

Ruskans bra tips(regler & lagar) som jag hittade på facebook.
Ni som känner mej vet att när sport äger rum är det dödsdömt att störa. Jag är i och för sej knappt kontaktbar men anyway. Här kommer alltså lite råd till människor i min omgivning...

1. Läs sportsektionen i tidningar så att vi har ett gemensamt samtalsämne, annars, bli inte förvånad om jag inte pratar med dig under denna månad.

2. Under hela månaden är TV:n min, min, och endast MIN hela tiden, utan undantag. Tänk inte ens på att fråga efter kontrollen.

3. Om du måste passera framför TV: n under ett pågående spel, kan du göra detta utan att störa eller föra oväsen. Ett tips är att du kryper tyst förbi.

4. Under matcherna ta mig för döv och blind. Förvänta dig inte att jag skall vara närvarande, lyssna, titta, öppna dörren, svara i telefonen, titta till barnen, säger hej till din mamma, gör inköp, etc. Förvänta dig absolut ingenting!.

5. Om du ser mig upprörd eftersom mitt lag förlorar. Försök inte muntra upp mig med ord som "det är inte så viktigt" eller "det kommer nog att gå bra ska du se". Detta gör mig endast argare.

6. Du kan sitta och titta på en match med mig, och du kan till och med prata med mig MEN detta endast under de reklamavbrott vid halvtid. (Detta är när TV:n inte visar några spelare, inte under halvtidssnacket) undvik att försöka föra kommentarer om matchen, dess spelare och dess tekniska spel. Missbruka inte mitt förtroende för dig.

7. När ett mål visas i repris är detta mycket, MYCKET viktigt. Oavsett om du såg dem tidigare, eller om jag känner dem utantill. Jag vill se dem igen, många, många, många gånger. (Förstått?)

8. Du får inte få för sig att gifta dig, döpa något barn, insjukna, anordna något möte eller middag av något slag, eller än mindre kommer och hälsa på oss under de dagar som finalen utspelas. Detta eftersom det då finns endast tre alternativ:

a) Jag kommer inte att gå,

b) Jag kommer inte att gå, och

c) Jag kommer inte att gå.

9. Men om en vän bjuder in oss att titta på fotboll, vid någon bar eller hemma hos dem (Vilken fantastisk inbjudan)!
Kommer vi utan att tveka. Oavsett om de ringer och bjuder oss i sista stund. Ah, just det! Och om du inte är klar i tid, stanna du hemma!

10. Eftersnacket av matcherna under kvällen är lika viktiga som själva matchen. Du skall inte vågar säga något som "Men om du redan sett den, varför byter du inte?" eller "Är det inte tråkigt att se samma sak varje gång?".
Nej, nej, nej ... och NEEEEEEEJ!

11. Slutligen, undvik att fälla kommentarer som:
"Tur att fotbolls-VM är vart fjärde år!"
"Lyckligtvis varar det bara en månad." Jag har med åren blivit immun mot dessa uttryck och bara så att du vet, gå och förbered dig för dessutom finns det: Champions League, Copa Libertadores, Copa Sudamericana, italienska ligan, spanska ligan, och sedan börjar förberedelserna inför nästa VM.

Alltså... Hoppas nu på grymma sportsmoment framöver!

RSS 2.0