-

Troligtvis första söndagen på länge utan ångest, dock endast på grund av att det är lov. Utan skolan ingen panik helt enkelt.

Helgen har varit bra, i fredags hoppade jag på kvällen och det gick faktiskt riktigt bra trots att jag var lite trögstartad men de har man fan rätt att vara om man ramlat av och legat på akuten, haha.

Igår blev en heldag med bowling. Första matchen på lidingö blev oavgjort, surt som gatan. Dessutom spelade jag jävligt illa men var trots de inte sämst vilket är lite tröst i alla fall. Sedan bar det av mot högdalen där vi tyvärr blev nertryckta av BK Eva... Även fast vi spelade ganska bra, inte fan hjälpte det. Nöjd med den matchen i alla fall, trots utgången.

Kvällen spenderades hos fia tittandes på melodifestivalen men även en hel del OS eftersom att det fanns några människor som var "lite" sportintresserade ;) haha. Avslutade en rolig kväll på ett ännu roligare sätt... Road trip runtom, först dumpa cissi i segersjö och sedan mej och sist tess & jocke. Älskar Fias lilla gröna bil med grym baslåda, haha! Underbart med allt folk längs vägarna!

Ikväll väntar badminton med linnea, ska bli kul :)


-


Har kommit in i någon underlig lyssna på Toto fas... Har tidigare ansett att de är gamla mesare men nu är jag ganska fast i myspyset. Haha. Denna låt började jag dock fastna för efter det danska paradise hotell där den spelades hela tiden, illa! haha.

Skolan har blivit lidande av OS men fan vad det är värt det. Guld idag av stafettgrabbarna, underbart. Bäst när det gäller och imorn blir det hockey så länge jag hinner innan jag måste pysa upp till ishallen för att ha idrott... Kan vi inte för en gång skull titta på hockey istället för att åka skridskor ? ;)

Har nyss varit i vårby och tränat, gick la helt okej och jag är sugen inför lir i helgen. Nu ska jag försöka göra mig klar och sen gå och läsa den sämsta svenskaboken jag någonsin läst. Pinsamt att den är skriven av en Nobellpristagare men det är smällar man får ta... Hans andra böcker var ju tydligen inte så här weirdo så man kan ju hoppas på en förändring.

-

Hm... Hur ska man ta sig till skolan idag då? Alternativen som jag finner möjliga är följande:

-Vänta på bussen(i onödan) som troligtvis inte ens kommer att komma
-Ta cykeln och troligtvis förfrysa i nerförsbackarna
-Ta en promenad på 35 minuter såhär på morgonkvisten


-

Vinst mot AIK idag i derbyt, underbart!

Helt sanslöst skidlopp på tvn. Glädjetårarna var fan inte långt borta!

En galet fulländad lördag med andra ord! :D


!?

Vaknade klockan fyra och undrade vad fan hände igår!? Gigantiska minnesluckor ända tills jag kom på att...

Jag gick och la mig vid två när jag kom hem för att sussa lite eftersom att jag inte sovit något natten innan. Ställde väckarklockan på 17:00. När klockan ringde så stängde jag av dene och tänkte att jag går upp vid sex för då drar OS igång igen. Och då ska jag även göra ULSen. Sen vaknade jag alltså vid fyra på natten?

haha, panik över att jag missat anjas os brons!!!! Sånt händer bara inte... Dessutom missast skidskyttet också. Hahaha. Jag som brukar vakna vid typ senast åtta om jag går och sover på dan men nej nej! Nu funderar jag på att sätta igång med uls och sedan sova vidare eftersom att jag har sovmorgon till åtta.

/en förvirrad liten kvinna med förvirrande problem


Nörd ?

Kvällens/nattens schema har varit tuft och än är det inte slut.

19:15 sprintkval, 20:00 störtlopp, 21:30-23:35 Sprint, 23:30-02:00 DamHockey Sverige-Kanada, 01:30-04:00 Hockey Sverige-Tyskland.

Herregud, vart tog sovtimmarna med min skönhetssömn vägen? Dock har det varit värt det, stor besvikelse dock över både herr och damsprinten. Och ett gigantiskt fiasko i damhockeyn, inga kommentarer. Men nu spöar i alla fall sverige tyskland så nattens äventyr slutar i alla fall med flaggan i topp. Nu äre bara att ladda om här i sängen till sista perioden, fullt ös !


-

Jag lever gott folk! Detta fick jag verkligen veta under herrarnas skidskytte! Som vanligt hade jag mina små ryck och rullade runt, hoppade och skrek i soffan, tur att vi bor i villa...

Uppdateringen här är ännu sämre än vanligt eftersom att jag har så jävla mkt för mej... Att OS är igång på riktigt gör väll inte att jag få så mycket mer fritid heller... men lyckan är total!

Natti natti

-

Var ju inte direkt igår man skrev här...
Praktikperioden är över och snart är det back to hell som gäller. Är verkligen sjukt otaggad på plugget igen. Inte blir det bättre av att jag inte ens har öppnat böckerna heller. Innan praktiken lovade jag mig själv att jag skulle läsa igenom de kapitlet i historiaboken som vi ska ha prov på. Har jag ens öppnat boken? NEJ, har gömt den bakom andra onödiga böcker och pappren så att jag slipper se skiten och få dåligt samvete. Härligt!

När jag ändå är igång med gnällandet så kan jag upplysa om att jag i alla fall riktigt jävla ont i hela vänstersidan. Inte har det blivit bättre av att jag tävlat både i torsdags och idag. Även imorn är det pang på som gäller. Hoppas verkligen att jag hinner återhämta mig sedan i veckan så att jag kan följa med till funäsdalen med skolan på onsdag. Annars blir jag faktiskt deprimerad! :(

Nu åter till melodifestivalen som jag lovar att bojkotta varje år eftersom att jag blir så irriterad på att fel låt vinner men ändå tittar jag. Och jag måste säga att de inte var någe vidare låtar idag i alla fall..


RSS 2.0