Skadligt låg nivå på humorn ;)

Skoldagen har varit sjukt tråkig förutom rasterna där vi haft humorn på en skadligt låg nivå. Huvudsysselsättningen under lunchen var inte att äta utan att få linda att börja garva och sätta i halsen. Vi lyckades jävligt bra må jag säga... Hon fick hosta loss en sådär 20 gånger. Var nästan orolig där några gånger!

I cafeterian är det en liten springa in till toan under dörren och där skickade jag in massa förpackningar till linda under hennes besök. Mycket roligt må jag säga! Nu har jag slängt i mej lite käk och ska snart röra på fläsket till träningen.
<3

Håltimme

Härligt var tredje måndag med håltimme i 2 timmar, not.
Snart är det i alla fall dags för specialidrotten. Jag och viktor kan inte redovisa för att han skulle spela någon match, dessutom är vi inte ens klara så tur det. Dock skulle vi i alla fall lämna in det skriftliga idag... Kul att jag mailade word dokumenten till mej själv fast i fel format... Det funkar ju verkligen!

Tur att jag var med läraren och bowlade med 3orna i onsdags annars hade han nog hatat mej!
Hasta la vista


parlamentet


Anders kan du skicka saften?
Nej, jag förhandlar inte med terroristerer.

 


Klockrent!


-

Det är mycket i skolan nu och bloggen får tyvärr lida en del.
Är dock tillbaka senast i nästa vecka någongång!

träningsverk

Jag brukar ju alltid säga att för att lindra träningsverk ska man träna mera... Sagt och gjort, var på gymet idag och körde stenhårt. För tillfället känner jag mej som ett vårdpaket och det lär ju inte bli bättre imorn, men vafan man lever bara en gång;) haha. Men det är skönt att ha träningsverk ändå!

För er som lyckats missa detta klockrena program så kommer här en snutt.
Spring förfan!


Rolig helg

Bloggen har varit lite död hela helgen och jag har verkligen känt mig osocial. Men man får prioritera ibland. Man kan ju tyvärr inte få allt...

Spelade i alla fall match både lördag och söndag och det var så jävla roligt så att jag nästan fortfarande svävar på små rosa moln. 802 På lördagen vilket var rekord med typ 80 pinnar och på söndagen fick jag ihop 736 så det var superspel båda dagarna:)

Har precis käkat lite fil efter att ha varit och spelat badminton med bror, var grymt jämt som det ska vara! Är helt slut och hann inte stretcha efter så jag kommer nog att ha ganska rejäl träningsverk imorn så som jag kastade mej! Nu ska jag i alla fall stupa i säng, godernatter gott folk

halleluja

Är det inte härligt att först spring till bussen och sen komma till skolan och inse att man är 30 minuter för tidig och faktiskt börjar 10 och inte halv... Menmen

Nu är det i alla fall helg om tre lektioner behövligt! Och efter helgen så är det bara två veckor kvar och sen är det påsk:) igår så räknade jag ut att det "bara" är 50 skoldagar kvar till sommarlovet! 

Panik

Varför ska jag alltid tappa bort allt som är av värde? Helvete! Har lyckats hålla reda på ett par guldörhängen som jag fått av farmor i flera år nu. Riktigt dyra leksaker och nu har dom försvunnit! :'(
Hoppas verkligen att jag hittar dom

"jobba med era grupparbeten" my ass

Idrott första lektionen är skönt. Man kommer igång:)
För tredje geolektionen i rad så är anna borta och på tvn står det "jobba med era grupparbeten och skriv i loggboken". Men hallå? Tror hon fortfarande att alla ska kunna redovisa? Vi har inte ens skrivit klart texten och enligt planeringen så ska den vara klar.... kul


Godernatter

Var allmänt mosig under hela dagen, segt värre. Träningen fortsatte tyvärr på samma spår så det var lite synd. Men det är bara att tagga om och ta nya tag imorn:) Får bli en snabbdusch nu och sen bums i säng, är sjukt trött.
Godernatter gott folk

Det var en blondin som skulle fånga fisk.När hon skulle borra hål i isen så sa en röst:
- Det finns inga fiskar under isen.
Hon gick vidare till ett annat ställe och skulle precis borra ett hål då hon hörde rösten igen:
- Det finns inga fiskar under isen.
Hon darrade på rösten och sa tillbaka:
- Ä-är d-du gud eller ?
- Nej, jag är vaktmästare här i ishalen

hahaha


lite aningens tajt

Tillbaka till skolan igen efter praktiken... Både geon och sam var inställt så vi hade bara första lektionen. Sen blev det ner till centurm och köpa godis och sen svulla framför en film(: Planerna var ju sedan så att vi skulle plugga geo eftersom att anna sagt det åt oss... Men det slutade med att vi låg och sov alla tre i min säng. Jag har i och för sej en stor säng men det var liiiite tajt om man säger så.

Ska stupa i säng nu, tjululu


hahahahha


dagens story

Läs noga

Det är första gången för dig. När du lutar dig bakåt och lägger dig ner spänner sig dina muskler. Du låter honom få vänta lite, med en dålig ursäkt, men han vägrar att bli bortvisad när han närmar sig dig. Han frågar om du är nervös, och du skakar modigt på huvudet.Han är mycket mer erfaren, men det är första gången hans finger hittar rätt. Han kommer längre in och du skakar till; din kropp spänns hårt, men han är försiktig, som han lovade att vara. Han tittar djupt in i dina ögon och säger åt dig att lita på honom, han har gjort detta många gånger förr. Hans snedvridna leende gör att du slappnar av,och du öppnar dig mer,så han får mer plats så han lättare skall komma in.Du börjar böna och be att han skall göra det fortare och skynda sig riktigt mycket,men han tar långsamt den tid han behöver för att orsaka så lite smärta som möjligt.När han trycker på hårdare känner du hur din vävnad ger vika; smärtan bubblar upp inom dig och känns som ett knivhugg,och du känner den kittlande känslan av blodet som sakta börjar rinna. Han tittar oroligt på dig och frågar dig om det gör för ont.Dina ögon är fyllda med tårar, men du skakar på huvudet och nickar åt honom att fortsätta. Han börjar röra sig ut och in med skicklighet,men du är nu alldeles avtrubbad av smärtan och känner inte längre att han rör sig inom dig. Efter några fruktansvärda minuter känner du att något går sönder inom dig och han drar ut den ur dig. Du ligger nu helt avslappnad, glad över att det äntligen är över. Han ser på dig och ler varmt och säger att du har varit hans mest envisa, menockså mest lönsamma upplevelse. Du ler och tackar din tandläkare.Det var trots allt första gången du drog ut en tand.

hahaha, klockrent!

Melodifestivalen

Blev många fula ord och förtryck och påhopp och vissa utalande som jag är mindre stolt över under kvällens final. Meningar som slank ur min mun kanske lite för många gånger var:
-Jävla fittsvenskar.
(det är inte bara tjejer som röstar) haha, klockrent svar där pappa!
-Jag ska utvandra till ett mindre pinsamt jävla land
(det tycker jag låter onödigt) pappa försökte få mej på bättre tankar
-Röstade du på henne så slår jag dej på käften nästa gång vi ses(till linnea)
-Vem som fucking helst utom hon, snälla snälla, grekiskan och bögrockarna
-Jag hatar Sverige och alla invånarna som inte röstar som jag vill
-Jag tänker alldrig i hela mitt liv titta på fittfinalen sen.
(fia, va inte så aggresiv) haha, pappa, vad menar du?

Pearl harbour

I onsdags var gänget här, linnea, linda och ariel. Riktigt mys blev det och efter utskällningen om att jag inte sett pearl harbour så var det bara att börja titta på den. Den var grymt bra och jag som gråter till alla sorgliga filmer dog lite halvt... Och det är inte så att det rinner lite diskreta tårar nerför kinden utan jag ligger verkligen och snyfftar, fast ljudlöst, hehe. Linnea klagade över att jag låg och skakade. Fast för att dölja detta så garvar jag, detta uppsakttar mina kompisar;). Nu har jag i alla fall sett en av de filmerna man "måste se" så nu mina vänner kan jag avslöja vilken film jag inte sätt som resten av världens befolkning har sett tusen gåner om, Titanic. Måste ta mej i kragen och titta på filmen, men den verkar så hemsk och sjukt sorglig så jag tror att någon får tvinga mej...


Sveriges värsta bilförare: Gurkan

Sitter och skriver på praktikuppgiften. Ska snart ta en paus för att käka lite tacos:) Senare ikväll blir det även en paus för sveriges värsta bilförare, klockan 20:00 på fyran så börjar de och det är sjukt roligt. Hoppas att jag aldrig behöver möta nån av dårarna när jag får arslet ur vagnen och börjar övningsköra!


Se och njut, Gurkan och Alex i biltvätten, underbart.




hehe

En ful störig kvinna går in i en affär med sina två fula skrikande ungar.
Hon skriker åt dem & stör omgivningen mycket med sina höga gälla röst.
Butiksägaren går fram & försöker få tyst på henne;
Godmorgon frun, vilka underbara, söta barn ni har. Är dom tvillingar?
- Nej för helvete ditt jävla rövhål, de är inte tvillingar,
till&med en blind man skulle kunna se det din fröbannade idiot.
Pojken är 4 år & flickan 9, vad fan får dig att tro att de kan vara tvillingar?
Mannen svarar; Det är bara det att jag har svårt att tro att nån skulle vilja knulla dig två gånger!!


Sadister dom små krypen

Vaknade imorse och tittade ut igenom fönstret, så var den dagen förstörd... Snön vräkte ner och jag blev lite lätt deprimerad redan innan jag var tvungen att krypa ur det kalla täcket. Inte bra start på dagen med andra ord.

På dagiset visade sej snön däremot vara riktigt härlig, det var lätt att aktivera dom små krabaterna och det fanns inga djupa vattenpölar som de kunde drunkna i... Jag levde mej verkligen in i rollen och fick med mej några av barnen att bygga en snögubbe. Jag kröp runt där på knäna som de andra barnen och kände mej som 5 igen, dock skippade jag galonbyxorna men termobyxorna var på, as usual;) Snögubben blev fin och barnen var överlyckliga ända tills vi gick in och några andra barn förstörde den. Dom är sadister dom där små krypen.

Tränade tidigt idag eftersom att vi skulle ha möte på den vanliga tiden.
Sen satt jag och tessan och ventilerade våra tankar och känslor (hehe). Det kändes bra att få ut lite. Återvände sen till träningen och spelade även på herrarnas tid. Ändrade lite i spelet och det blev mkt bättre! Tänk att det kan göra så mkt att öppna upp axeln lite bara. Jaja, bra gick det i alla fall:)

vackert !

Hittade en oerhört snygg bild på mej och linnea på hennes mobil, är den inte vacker?
Hoppas ni gillar bilden för linnea kommer att döda mej :)

KM

KM idag på vårby gick galant... Eller nja. Men jag vann i alla fall :) Var väll inte direkt någon av oss brudar som presterade några toppresultat direkt men i alla fall, det räckte för min del. Fick en medalj och en ny pokal till samlingen(ja, jag skryter;)), titta vad glad jag är ;D


brio

Bowlingen i nyköping idag gick åt helvete och vi behöver inte ens nämna några siffror;). På vägen dit och hem var det hårdrock på högsta volymen, yey. Tur att vi hade några gamla skivor i bilen eftersom att de ända radiokanalerna som existerar när man passerat södertälje är P1-4... mkt bra musik där du.

Får se vad som händer ikväll, troligtvis blir det hem till ia och mysdega lite.

Godernatter

Kurt var döende. Hans fru satt på sängkanten. Han såg på henne och sa skamset:
- Jag har en bekännelse.
- Det behövs inte, sa hon.
- Jo, jag vill verkligen erkänna detta innan det är för sent. Jag vill dö i frid. Jag har legat med din syster, två av dina bästa vänner och även din mamma!
- Jag vet, sa hon, men luta dig bara tillbaka nu och låt giftet få verka.



Tre hundar sitter i väntrummet hos veterinären. Det är alldeles tyst då en av hundarna försöker lätta upp stämningen genom att fråga en annan hund:
- Varför är du här?
Den andra hunden svarar bestört:
- Min matte står inte ut med att jag käkar upp tidningen varje morgon, så nu tänker hon låta avliva mig.
Den första hunden beklagar djupt omständigheterna. Sedan vänder sig samma hund till den tredje hunden:
- Varför är du här?
- Min matte står inte ut med att jag dricker vatten ur toaletten, så nu ska jag avlivas.
Den första och andra hunden beklagar djupt den tredje hundens öde. Det blir åter tyst i lokalen. Den andra och tredje hunden känner att det är deras tur att ställa en fråga. Så de frågar den första hunden:
- Varför är du här?
- När min matte kom ut ur duschen tappade hon handduken och när hon böjde sig fram för att plocka upp den kunde jag inte kontrollera mig så jag överföll henne bakifrån och pressade pålen djupt in i Mumindalen!
De två andra hundarna stirrar förskräckt på den första:
- Oouuups! Då förstår vi att du ska avlivas... Den första hunden vänder sig och säger:
- Nej! Jag ska inte avlivas. Jag är här för att klippa klorna!



En man går in i duschen samtidigt som hans hustru kommer ut därifrån. I samma stund ringer det på dörren och hustrun går och öppnar iklädd endast en handduk. I dörren står grannen. Han erbjuder henne 10 000 kronor om hon låter handduken falla till golvet... Utan att tveka släpper hon handduken medan grannen njuter av utsikten. Sedan tar han upp 10 000 från fickan, ger de till henne och går därifrån. Kvinnan tar återigen på sig handduken och går tillbaka till badrummet för att föna håret.
- Vem var det som ringde på dörren? undrar mannen.
- Det var grannen mitt emot, svarade hustrun.
Mannen tittade på sin hustru och frågade:
- Kom han för att lämna tillbaka de 10 000 kronorna jag lånade ut till honom igår?


Närvaro kris

Jesus kristus, jag höll på att svimma idag och lever fortfarande i chock!
Min mama fick ett brev från skolan idag om att jag hade "varit borta en hel del under den senaste tiden". Och att CSN kanske skulle dra in mitt studiebidrag. Shit pommes! Jag har inte skolkat en ända jävla lektion under den här terminen! Har däremot haft "vanliga" flunsan och magflunsan två gånger under nästan en månads tid. Jag hade tydligen 25 % Giltig frånvaro. Tänk om jag måste betala tillbaka mitt studiebidrag nu, fattar nada! Jag var också kallad till kuratorn för att "samtala om detta och orsaken till fråvaron och hur du ska kunna minska den". Men vafan, jag har varit sjuk! Ska jag knarka massa vitaminpiller eller något för att kunna minska den? Nu är jag lite aggresiv känner jag, hehe. Plus att jag var kallad på möte 2009-03-03. Ja det var ju bra att jag skulle varit där i Onsdags och fick reda på det idag, verkligen klyftigt!

Men nu har det ju gått en månad till än det som fanns med på frånvarorapporten jag fick och jag räknade ut att nu har jag bara 18% giltig... Men ändå. Det borde ju inte vara någon fara. Men jag hittar ingen stanns om vad det är som gäller med den giltiga frånvaron, någon som vet ?

lovat är lovat

Lovade ju lite bilder från fjällen men seg som jag är så lär ni få se dom nästa år någon gång... Om ni har tur vill säga. Så jag tjingelingar in EN bild så länge i alla fall, det orkar jag allt;)


Behöver jag säga att jag är vild när jag åker skidor?

Lata rövhål

-Så har vi kommit till Malmö Central.
Alla ni lata rövhål som ska av, se till att det går jävlit snabbt SÅ VI KAN KOMMA VIDARE!!!

Mamman blev chockad av vad hon hörde,
och skyndade sig in till sonen i vardagsrummet.

-Vi använder verkligen inte sådant språk i detta hus! Gå upp på ditt rum och bli kvar där i två timmar. Om du pratar ordentligt när de två timmarna har gått, kan du komma ner och leka med din tågbana igen.

Efter två timmar kom pojken ner igen, och sätter sig för att åter leka med tåget.
Från köket hör mamman honom säga:

-Till alla passagerare som nu stiger av vill jag säga tack för denna resa. Vänligen se till så att ni har alla era tillhörigheter med er.
Jag vill samtidigt önska våra nya resenärer välkomna ombord. Vi kommer att göra vårt yttersta för att göra denna resa så behaglig som möjligt.

Mamman ler stolt.. och sonen forsätter

-... OCH OM NÅGON AV ER IDIOTER ÄR SURA FÖR ATT VI ÄR TVÅ TIMMAR SENA,
KAN NI GÅ UT OCH PRATA MED DEN FETA KÄRRINGEN I KÖKET!!


-

Idag var inte vincent på dagiset... Han spydde tydligen inatt... Han satt i mitt knä ungefär hela dagen igår...

fortfarande vid liv

Ännu en dag på dagiset har passerat och barnen börjar nästan att bli söta och snälla! Jag var kung på isen(och tur var väll det eftersom att jag är ungefär 11år äldre än barnen...). På morgonen hann jag under en kvart läsa igenom alla dagisets böcker och här snackar vi inte 5 utan 50... haha. Men är det inte mysigt med barn som vill sitta i knät? Vincent är sjukt söt! Nu längtar jag bara tills linnea blir fit for fight och joinar mej, då blir det ännu bättre. Nu ska jag trycka i mej massa käk, är grymt hungrig.

Är man populär så är man ;)

Jag kom fort in i rollen som fröken och jag måste ju säga att jag var ganska grym. Lyckades trösta 4 ungar som storbölade, varav två av dom börjat grina pga. mej... hahaha, lyckat eller vad! Nejmen den ena grät för att hon var tvungen att gå ifrån mej och sova middag(är man populär så är man;)). Den andra råkade jag fälla... hehe. Nejmen allvarligt talat så var det inte så hemskt som det låter. Vi satt vid pysselbordet och han sprang fram och tillbaka och hämtade tyger, pärlor och annat pyssel. Efter ett tag börjar mina ben att somna så jag sträcker ut dom. Nästa gång han springer så tittar han inte och ramlar på mina ben. Men annars så har dagen gått bra och ni kommer inte att kunna läsa om ett dödsfall i tidningen som inträffade under gårdagen på ett dagis;).

Imorn ska vi åka skridskor, yey. Ska försöka att inte fälla några ungar då, men desto mer tårar lär det blir.

Sexiga blekblåa termobyxor, den du

Nu ska jag snart sussilussa, drömma söta drömmar om att barnen kommer att vara snela mot mej de följande två veckorna! Har inte valt att praktisera på dagis om någon undrar men i det ämne vi har praktik, ULS(Utveckling, livsvilkor och sociologi) så ingår det att studera barn och i vilket utvecklingsstadie de befinner sej i...

Har i alla fall packat dom sexiga blekblåa termobyxorna från mammas ungdom(tro mej, sexigare finns ej att upptäckas på denna planet), inne tofflor och tjocka strumpor, som ni märker så går jag in i min roll som dagisfröken. Så farligt blir det nog inte. godernatter

Kvinnor är onda, jävlas inte med dem

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.

Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "

Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...

"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"


Sensmoral: Kvinnor är onda, jävlas inte med dem

lat och dryg

Känner mej lite lat och dryg så om ni vill checka in bilderna från veckan i fjällen så är det bara att kolla in min facebook. Har lagt upp alla bilder där och det tar sån tid att jag inte orkar lägga in alla här också ;) Om ni av någon händelse har glömt mitt namn så heter jag sofia pettersson, tjululu

RSS 2.0