-

Skön joggingtur ute i mörkret, lite läskigt dock med män som står stilla med ryggen mot en mitt i joggingspåret, hua! Men jag blev inte överfallen idag heller, skönt. Nu har tydligen mamma bestämt att vi ska hämta upp lbror i hallen innan vi åker till stallet så jag får nog lägga på ett kol, vi hörs gott folk

De tre musketörerna

Har linda och ariel här, me likeilike! :)


Vadå gråhårig? nänä

Både igår och idag har jag jobbat med pappa. Har målat om lite i vårbyhallen så nu är det lite finare där måste jag säga:)! Hade bara tänkt att jobba två dagar på lovet men jag hänger med imorn också och fixar klart det sista, vill ju vara med och rycka tejpen och se hur allt blir! Har ju klamrat mig fast i pelare, hoppat mellan banorna och varit allmänt pigg. Börjar dock bli lite trött nu, eftersom att hallen öppnar klockan elva så har vi varit tvungna att vara där och börja klockan 6, inte att leka med gott folk! Omänskligt tidigt att gå upp klockan fem måste jag säga.

Idag lyckades jag även bli gråhårig. Jag med långt hår brukar alltid lyckas få nått ljust hårstrå om man målar grått men idag var det fan inte några! Skulle måla den långa väggen bredvid bana 16, står på kanten till rännan och tänker att jag inte får sätta fram foten för då kommer jag att tappa balansen. Självklart glömmer jag att rännan är där och sätter i foten, inte tillräckligt taskig balans för att ramla utan istället välter jag 2dm frammåt med överkroppen, alltså körde jag hela kalufsen i den nymålade väggen. Jag vet att ni gillart!


Thomas Järvheden

Sitter här och lyssnar på järvhedens album, 10 låtar. Gillart verkligen. Vissa låtar är roliga och ironiska och det var dom jag gillade i början men nu har jag verkligen fastnat för de djupa och fina, kolla in på youtube vettja. Riktigt vackra faktiskt! Känner mej lite smånere så de är mys med fina texter

Fredag= Lov !! :D

Äntligen är det helg, har inget viktigt imorn i skolan så det känns som helg:D Sådant gillar vi grovt! Har varit ruggigt trött hela veckan så idag efter skolan sussade jag en timme men sen var det bara att tvinga sig ut i skogen och jogga in the rain. Ville egentligen bara ligga kvar under täcket och sova vidare men om jag sover för länge så vet jag att jag ligger vaken hela natten istället... Otaggad på att springa var jag också så det blev en slowjogg uppe på brantan, 7 km i snigelfart må jag säga. Men som vanligt så var det skönt med lite friskluft och härlig musik i lurarna.

Snart väntar sängen och imorn blir det lov:D me like a lot!

...



Som sagt helena, vi jobbar flitigt på lektionerna. Hoppas du har det bra i Spanien...

Spännande information

Vilken otroligt passande rubrik det fanns inskriven här på datorn måste jag säga. Om ni vill veta varför så kan ni ju ta en titt på Linneas blogg... Känns verkligen som om vårat arbete går framåt. Helena som är i våran grupp också är dessutom i spanien, inte alls avundsjuk, inte alls. Men vi kan stolt medela helena om hon läser bloggen i bikini att vi jobbar på flitigt under lektionerna. Under denna lektion har vi bland annat jobbat fram en bild.


Som sagt vi är inte alls avundsjuka över spanienresan, vi älskar att tillbringa våra dagar i skolan istället!
Det var allt från oss, hasta la vista baby!


Måste man prata då?

Den här dagen borde jag egentligen inte skriva om, den är inte värd att nämnas. Var på skithumör imorse, verkligen, skicka några mysiga sms till linnea, vi är så positiva älskling! Som tur var snackade vi om roliga grejer jag redan kunde på naturkunskapen så de va lurre men sen blev det bara värre och värre. Dagen spårade ur som så många andra dagar, sakta men säkert och under sista lektionen var det spårlöst sedan länge! Under hela sociologin satt jag och linnea och körde luffarshack i mitt block. Måste nog skriva om mina anteckningar senare tror jag...

Dagen ljusnade något när skolan slutade och jag mötte upp kicki för att åka till stallet som vanligt på måndagar. Sedan blev det en tur till gymmet också direkt efter. När jag kom hem kände jag mej nästan lite positiv och de första man gör är ju såklart att kolla hur matchen gick. Då blev jag sur igen, om bajen hamnar i superettan är det nästan så att jag kommer att bojkotta.

Under engelskan fick jag även reda på att vi ska ha bokprat på engelskaboken på onsdag. Jamen, den ska vi ju inte ha läst klart förens efter lovet? jo fast tydligen så ska vi prata ändå lite, även om vi inte är klara... Då har jag en liten tyst undran i min ensamhet, om man inte har börjat med boken ens, måste man prata då och vad ska jag i sådana fall prata om? Kanske är dags att leta reda på boken. Tror att jag såg den under sängen för någon vecka sen, i sällskap av dammråttorna, borde nog bläddra lite i den ikväll...

Känns som om jag har avreagerat mej lite härligt nu, godnatt!


Here I come!

Nu är det bara två månader kvar! Västindien here I come! :D Sola och bada på en segelbåt i 17 dagar, kan det bli bättre? Såhär lycklig blir jag när jag tänker på det!


Matchen stammar

Världens segast match idag på hemmahallen, var en jävla massa strul  med maskinerna så allt blev jävligt försenat! Synd att det blev en sådan trist match för jag var ruggigt taggad!  Men imorn blir det match med ungdomslaget i tyresö, då spelar vi för 18-2 eller hur? ;)


stötar



Jag dör! Här har ni humor gott folk! xD

-

Tjena mittbena.
Är lite trött på mitt finger just nu, har varit svullet och jävligt ömt i två veckor nu! Det är nog inte en liten stukning, kan det vara en liten benbit som är av montro? Jaja, var inte med på boxningen idag i skolan pga fingret, körde spinning istället. Är jävligt skönt eftersom att man blir helt slutkörd!

Sköna torsdagar, slutar elva om man inte måste gå på studiepass vilket jag än så länge har undvikit. Blev en rejäl joggingrunda i skogen nu på eftermiddan, härligt! 10,5 km och jag är lite härligt mör nu måste jag säga. Ska dega lite nu framför tvn och sen blir det bums i säng. Godernatter :)

:)

Gick ruggans bra idag på träningen, sådant gillar vi! :)


Vinnare av en pocketbok! :D


Måste bara säga att jag och mina två glada vänner Linda och Ariel har vunnit en pocketbok var efter att fått alla rätt på tipspromenaden efter orienteringen på Lida. Jag kan stolt medela att vi kollade upp 50% av frågorna på internet när vi kom hem, men bara att vi lade ner den tiden visar väll hur mkt vi förtjänar våra böcker? Vi trodde dock att det skulle vara något mer spännande pris, en biobiljett hade ju inte suttit fel ;)

Be08 en grupp bitterfittor, härligt!

linneas begäran kommer nu ett litet sketet inlägg :)

Livet leker med mig och just nu är det inte någon rolig lek. Alla (inklusive jag) är griniga och sura på varandra, klass BE08 som jag i början tyckte var en störtskön klass har förvandlats till ett gäng bitterfittor. Härligt måste jag säga! De personer jag till en början tyckte var sköna har nu börjat störa mej, illa. Jaja, efter idag är det bara åtta skoldagar kvar till lovet och jag längtar just nu ihjäl mej! En vecka utan läxor, prov, tidiga mornar och bara umgås med dom jag känner för, känns som om jag behöver det just nu!

-

Jag väljer att inte beskriva dagen och helgen med någon lång text som ändå ingen orkar läsa, väljer istället att visa mitt finger. Och nej gott folk, detta är inte min vänstra hands pekfinger utan min högras lillfinger, lite lätt svullet... Riktig jävla skitdag idag! :(



Lampan lyser men ingen är hemma!

död

Ska spela match aptidigt imorn ute i sundbyberg och har försökt sova sedan halv 10, de går ju verkligen jättebra måste jag säga!!!


sunk

Livet den här veckan har inte varit någon höjdare över huvud taget. Har varit fullt upp och prov i skolan, blåmärken överallt och nycklar borttappade. Därför har bloggen varit lite klen i veckan, men vem vill höra om mina klagoskrik? hehe. Jaja, nu är det i alla fall fredag och det känns RUGGIGT skönt och jag ser fram emot ikväll. Blir middag hos anna efter ridningen med sköna människor, tur att slutet på veckan blir bättre än början verkligen!

puss och hej leverpastej

RSS 2.0