-

Troligtvis första söndagen på länge utan ångest, dock endast på grund av att det är lov. Utan skolan ingen panik helt enkelt.

Helgen har varit bra, i fredags hoppade jag på kvällen och det gick faktiskt riktigt bra trots att jag var lite trögstartad men de har man fan rätt att vara om man ramlat av och legat på akuten, haha.

Igår blev en heldag med bowling. Första matchen på lidingö blev oavgjort, surt som gatan. Dessutom spelade jag jävligt illa men var trots de inte sämst vilket är lite tröst i alla fall. Sedan bar det av mot högdalen där vi tyvärr blev nertryckta av BK Eva... Även fast vi spelade ganska bra, inte fan hjälpte det. Nöjd med den matchen i alla fall, trots utgången.

Kvällen spenderades hos fia tittandes på melodifestivalen men även en hel del OS eftersom att det fanns några människor som var "lite" sportintresserade ;) haha. Avslutade en rolig kväll på ett ännu roligare sätt... Road trip runtom, först dumpa cissi i segersjö och sedan mej och sist tess & jocke. Älskar Fias lilla gröna bil med grym baslåda, haha! Underbart med allt folk längs vägarna!

Ikväll väntar badminton med linnea, ska bli kul :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0