?

Sitter här på Ulsen med en massa tankar och funderingar. Dock inte om ulsen utan om mitt liv, jag och Linda har en sjuttonårskris kanske? Men när jag ska skriva så får jag inte ner det. Positivt på ett sätt, man kanske inte ska öppna sitt liv för hela Sverige såhär på en blogg?
Jag är ju den som alltid mår bra och är för det mesta positiv, borde det inte alltid vara så?
Jag är den som alltid är stark, vad händer när jag bli svag?


Kommentarer
Postat av: Linda

Vi har samma tankar min vän!

2009-11-17 @ 12:36:33
Postat av: Linnea

Du måste låta dig själv vara svag och låta andra vara starka åt dig. Det är skönt ibland :)

2009-11-17 @ 16:08:46
URL: http://valeo.blogg.se/
Postat av: Helena

Nu skulle ju jag skriva typ det som Linnea skrev... Men i alla fall, alla är svaga ibland och det är inget fel med det. Man är inte sämre, man är inte dålig, man är inte patetisk för det. Det ÄR viktigt att prata med folk man litar på, även fast man inte tycker att ens problem är så stort (eller om man inte ens vet varför man mår dåligt/känner sig svag) så är det hur man mår och känner sig som räknas. Inget annat.



Saker och ting blir bättre, så småning om, jag lovar. Men när man är nere så tillåt dig att vara det, det är det enda sättet. Ingen kräver av dig att du ska vara (din bild av) "perfekt", ingen förutom du själv kanske, och du måste komma ifrån det synsättet ett tag.



Du får ha en fin kväll Sofia, och lova att ta hand om dig själv :) Kram!!

2009-11-17 @ 16:54:23
URL: http://eskaton.blogg.se/
Postat av: Nathalie

känner du dig svag tycker jag att du ska börja med att elda upp historieboken, så du får en liten känsla av att vara starkare än martin. starkare än martin är alltid bra. sedan brukar godis iallefall få mig lycklig (lycka går alltså att köpa för pengar)... hum...

nej men åh! att jag inte har någon som helst talang gällande det här med att försöka vara psykologisk och ge råd skiner nog igenom rätt bra (men jag ska försöka, för du förtjänar verkligen att må bra). men jag håller med linnea och helena till hundra procent, jag är bara lite seg på att komma fram till det. var svag. för att kunna vara stark måste du först släppa fram svagheten så att den kan försvinna. att försöka hålla den instängd gör allt bara ännu tyngre liksom.

ta hand om dig!<3

2009-11-17 @ 22:51:11
URL: http://fhoegelunge.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0