Livet är för härligt!

Dagen kan bara beskrivas som uttröttande. Första ordentliga skoldagen och vi hade två nya ämnen, sociologi och historia. Och två nya lärare, dom verkar faktiskt rätt så sköna, trots proven som de redan planerat in i våran kalender...

Sedan bar det av till stallet och jag fick slita som en galning med baylie den grisen(hästjäveln även kallad). Helt slut och sjöblöt av svett joggade jag sen hem 7 km och nu sitter jag här som en stelopererad gammal farbror. Jag har dessutom träningsverk, överallt. För er som inte bryr sig om min träningsverk sluta läs nu. Ni andra ska få höra riktigt smaskiga detaljer som endast publiceras här. I know you like it!

Igår gott folk var jag under dagen ute och körde intervallträning i trapporna upp från centrum. Dessa trappor är inte som alla andra, dom saknar helt slut och man ser knappt målet. Jag har därför träningsverk i rumpa och ben. Sen på kvällen spelade jag och linus badminton och jag var helt slut i skallen då. Som man brukar säga, de man inte har i huvudet får man ha i benen. Men inte ens det räckte utan jag fick stryk. Därifrån ännu mer träningsverk i ben men betydligt mer i arm och axel. Imorn äre första bowlingträningen med bajen för min del. Om jag ska vara helt ärlig så kommer jag nog att komma krypandes dit av smärtor överallt. Livet är för härligt!

Kommentarer
Postat av: Helena

Haha jag tycker synd om dig! (fast det finns lite skadeglädje inblandat också.. ;) )



Och nej.. Jag vet inte var vi får allt ifrån, men det är bäst! :D

2009-08-24 @ 21:33:34
URL: http://eskaton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0